- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Canım meltem bide büşra ya whatsapptan yazdım 4 tane okuyabilirler mi diye onların cevabına göre haber veririm olur muZeytin_yesili canım yasin 41 e tamamlanmadiysa bende okuyabilirim
Kuzum okurum inşallah ama arkadaş ta sevabından mahrum kalmasın 2 de okuyabilirimCanım meltem bide büşra ya whatsapptan yazdım 4 tane okuyabilirler mi diye onların cevabına göre haber veririm olur mu
Benim baaaaaattt vallahi bilmiremİnşallah çıkmaz kuzum, Allah haklının yanındadır
Senin bat ne zamandı bakim unuttum ben
Daha varmış kız, niye hemen umutsuz oldun ki şimdi dur bakalım, kıyıda köşede umut parçacıkları bulunurBenim baaaaaattt vallahi bilmiremama hesaplarıma göre haftaya perşembe ya da cuma günü. Kıs nedense içümde zerre ümit yok bu aydan. Geçen ay da çok umutluydum. Umut kotamı geçen ay doldurmuşum galiba bi de 2 aydır sonuç vermeyen klomen 3. Ay da verme ihtimali düşük. Olsa başta olurdu
Pardonnnn hayırlı cumalarHayırlı kandiller dinkalarımmmm(din kardeşlerim)
Bir anlık şok yaşadımPardonnnn hayırlı cumalarbenim kafam kandile gidiyor :)
Kız yok bakıyom bakıyom yok kele. Umutsuzluk ayım mayıs ayı. Senin ne zaman bat bu aralarsı sankiDaha varmış kız, niye hemen umutsuz oldun ki şimdi dur bakalım, kıyıda köşede umut parçacıkları bulunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?