2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

wagen Türkan kızı Şeyma niyetine salevat-ı tefriciyye çektim Rabbim sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı akıllı uslu zeki evlatlar ihsan etsin

Ben kandil icin 2 tane okudum Yasin.Rabbim kabul etsin insallah.2 tane de yarin okurum insallah.Esmalari de cekince haber veririm.

Beş yasin okudum @ esra011 senin için Meryem suresi ve duaları okudum Allah kabul etsin Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli imanlı kuranli Salih evlat nasip etsin evinizden huzur saadet neşe bereket eksik olmasın tefriciye ve yasinde eksiklik varsa okuyabilirim arkadaş lar

Necati kizi Esra icin de Meryem suresini ve dualardan 100 tanesini okudum.Rabbim kabul etsin insallah.Eksik kalan 100 duayi yarin tamamlarim insallah.

esra011 Necati kızı Esra niyetine okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı ahlaklı aklı başında imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah
wagen Türkan kızı Şeyma salat-ı tefriciye çekiyor "4 tane Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor"
masal3487 Nevzat kızı Özgün " 2 tane Yasin-i şerif okudu 707 Ya Varis Ya Halık 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salavat-ı şerif çekiyor"
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe salat-ı tefriciye cekiyo "707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salavat-ı şerif çekti"
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe "4 tane yasin-i şerif okuyacak 707 Ya Varis Ya Halık 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor"
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz salat-ı tefriciye çekiyor "2 tane Yasin-i şerif okudu 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor
ASSOSyal Halim kızı Elif " 5 tane Yasin-i şerif okudu 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh çekti 1000 salevat-ı şerif çekiyor"
B busra_brt Salih kızı Büşra salat-ı tefriciye çekiyor "4 tane Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Halik Ya Varis 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor"
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem salat-ı tefriciye çekiyor "4 tane Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat'ı şerif çekiyor
esra011 Necati kızı Esra
B BEYBISIM Davut kızı Zeliha salat-ı tefriciye çekiyor
umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0 Emine kızı Esra
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha salat-ı tefriciye çekiyor "5 tane Yasin-i şerif okudu 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif salat-ı tefriciye çekiyor " 3 tane Yasin-i şerif okudu 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh çekti 1000 salevat-ı şerif çekiyor

Son düzenleme:
İnşallah çıkmaz kuzum, Allah haklının yanındadır
Senin bat ne zamandı bakim unuttum ben
Benim baaaaaattt vallahi bilmirem ama hesaplarıma göre haftaya perşembe ya da cuma günü. Kıs nedense içümde zerre ümit yok bu aydan. Geçen ay da çok umutluydum. Umut kotamı geçen ay doldurmuşum galiba bi de 2 aydır sonuç vermeyen klomen 3. Ay da verme ihtimali düşük. Olsa başta olurdu

Daha varmış kız, niye hemen umutsuz oldun ki şimdi dur bakalım, kıyıda köşede umut parçacıkları bulunur

umut-16 Ayşe Duygu niyetine okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı ahlaklı aklı başında imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah
wagen Türkan kızı Şeyma salat-ı tefriciye çekiyor "4 tane Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor"
masal3487 Nevzat kızı Özgün " 6 tane Yasin-i şerif okudu 707 Ya Varis Ya Halık 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salavat-ı şerif çekiyor"
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe salat-ı tefriciye cekiyo "707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salavat-ı şerif çekti"
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe "4 tane yasin-i şerif okuyacak 707 Ya Varis Ya Halık 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor"
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz salat-ı tefriciye çekiyor "2 tane Yasin-i şerif okudu 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor
ASSOSyal Halim kızı Elif " 5 tane Yasin-i şerif okudu 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh çekti 1000 salevat-ı şerif çekiyor"
B busra_brt Salih kızı Büşra salat-ı tefriciye çekiyor "4 tane Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Halik Ya Varis 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor"
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem salat-ı tefriciye çekiyor "4 tane Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat'ı şerif çekiyor
esra011 Necati kızı Esra
B BEYBISIM Davut kızı Zeliha salat-ı tefriciye çekiyor
umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0 Emine kızı Esra
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha salat-ı tefriciye çekiyor "5 tane Yasin-i şerif okudu 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif salat-ı tefriciye çekiyor " 3 tane Yasin-i şerif okudu 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh çekti 1000 salevat-ı şerif çekiyor

umut-16 Ayşe Duygu niyetine Meryem süresi okudum tesbihleri çektim Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah sağlıklo elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı evlatlar ihsan etsin Allahü teala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…