Bi an şok oldum ya neyse çabuk geçtiHayırlı kandiller dinkalarımmmm(din kardeşlerim)
BugünKız yok bakıyom bakıyom yok kele. Umutsuzluk ayım mayıs ayı. Senin ne zaman bat bu aralarsı sanki
Allah razı olsun gülüm. Amin Ecmainumut-16 Ayşe Duygu niyetine Meryem süresi okudum tesbihleri çektim Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah sağlıklo elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı evlatlar ihsan etsin Allahü teala
AMİNNNMSelamün aleyküm canlarRabbim Mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine günahlarımızı mağfiret etsin dualarımızı kabul etsin razı olduğu kulları arasına ilhak eylesin ahirette mekanimiz cennet olsun komşumuz Muhammed Mustafa Sallallahu aleyhi vesellem derecelerimiz âlâ olsun Hesabımız kolay kabrimiz nur olsun Rabbim kucaklarimizi kuzucuklarimizla doldursun İsteyen herkesciklere ve bizlere hayirli zmanda hayirli sağlıklı sıhhatli imanlı kuranli Salih ve Saliha evlatlar versin evladı olanlara evlat acısı gostertmesin Gönlümüzdeki her şey hakkımızda hayırli ,hakkımızda hayırlı olan her şeyden de gönlümüz razı olsun Cumamiz mübarek olsun
benden sonra davut kızı zeliha gelmiyormuydu kafam karışmasın diye soruyorum ben hergün giremiyorum ekran görüntüsü aldım ilk başta ordan sırayla gidiyordumumut-16 Ayşe Duygu niyetine okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı ahlaklı aklı başında imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah
wagen Türkan kızı Şeyma salat-ı tefriciye çekiyor "4 tane Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor"
@masal3487 Nevzat kızı Özgün " 6 tane Yasin-i şerif okudu 707 Ya Varis Ya Halık 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salavat-ı şerif çekiyor"
@Meyra_naz Doğan kızı Ayşe salat-ı tefriciye cekiyo "707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salavat-ı şerif çekti"
@Halitim Recep kızı Ayşe "4 tane yasin-i şerif okuyacak 707 Ya Varis Ya Halık 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor"
@denizzz3 Hidayet kızı Deniz salat-ı tefriciye çekiyor "2 tane Yasin-i şerif okudu 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor
ASSOSyal Halim kızı Elif " 5 tane Yasin-i şerif okudu 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh çekti 1000 salevat-ı şerif çekiyor"
B busra_brt Salih kızı Büşra salat-ı tefriciye çekiyor "4 tane Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Halik Ya Varis 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor"
@SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem salat-ı tefriciye çekiyor "4 tane Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat'ı şerif çekiyor
esra011 Necati kızı Esra
@BEYBISIM Davut kızı Zeliha salat-ı tefriciye çekiyor
umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0 Emine kızı Esra
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha salat-ı tefriciye çekiyor "5 tane Yasin-i şerif okudu 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor
@hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif salat-ı tefriciye çekiyor " 3 tane Yasin-i şerif okudu 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh çekti 1000 salevat-ı şerif çekiyor
Canım kendisi kaç gündür bildirim yapmadığı için onu atladık sonraki arkadaşa geçtik o yüzden, bildirim yapılmayınca olmuyor çünkübenden sonra davut kızı zeliha gelmiyormuydu kafam karışmasın diye soruyorum ben hergün giremiyorum ekran görüntüsü aldım ilk başta ordan sırayla gidiyordum
öylemi valla ben listeyi komple okuyordum tek tek neyse kontrol ederek okuyayım bariteşekkür ederimCanım kendisi kaç gündür bildirim yapmadığı için onu atladık sonraki arkadaşa geçtik o yüzden, bildirim yapılmayınca olmuyor çünkü
Rica ederim canım evet kontrol ederek devam et kesinlikle. Hatta arkadaş başka dua topiği ne sürekli girdiği halde bize gelip bir haber bile vermiyor, şaşırtıcıöylemi valla ben listeyi komple okuyordum tek tek neyse kontrol ederek okuyayım bariteşekkür ederim
Canım okumayanları haber vermeyenleri atlıyorumbenden sonra davut kızı zeliha gelmiyormuydu kafam karışmasın diye soruyorum ben hergün giremiyorum ekran görüntüsü aldım ilk başta ordan sırayla gidiyordum
Oh ne güzel mis gibi kokuyordur hayrlı olsun canım çiçek açtıkça inşallah her birimizin bebiş haberine işaret olur
İnşallah kuzum nedense bu çiçeği bir başka sevdim ben, içim kıpır kıpır oluyo baktıkçaOh ne güzel mis gibi kokuyordur hayrlı olsun canım çiçek açtıkça inşallah her birimizin bebiş haberine işaret olur
Canım dediğin topiğe baktım umreye giden arkadaşta oraya girip yazmış ne yapalım atlayalım mı okuyalım mıRica ederim canım evet kontrol ederek devam et kesinlikle. Hatta arkadaş başka dua topiği ne sürekli girdiği halde bize gelip bir haber bile vermiyor, şaşırtıcı
Zeytin_yesili
Canımya çok güzel nekadar fiyatı eşimi arayayımda banada alsın banane bende istiyommmm
Canım şimdi bende onu yazacaktım sana, o da giriş yapıp yazıyo diğer topiğe, bence o iki kişiyi direkt çıkartalımCanım dediğin topiğe baktım umreye giden arkadaşta oraya girip yazmış ne yapalım atlayalım mı okuyalım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?