2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Selamün aleyküm canlar Rabbim Mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine günahlarımızı mağfiret etsin dualarımızı kabul etsin razı olduğu kulları arasına ilhak eylesin ahirette mekanimiz cennet olsun komşumuz Muhammed Mustafa Sallallahu aleyhi vesellem derecelerimiz âlâ olsun Hesabımız kolay kabrimiz nur olsun Rabbim kucaklarimizi kuzucuklarimizla doldursun İsteyen herkesciklere ve bizlere hayirli zmanda hayirli sağlıklı sıhhatli imanlı kuranli Salih ve Saliha evlatlar versin evladı olanlara evlat acısı gostertmesin Gönlümüzdeki her şey hakkımızda hayırli ,hakkımızda hayırlı olan her şeyden de gönlümüz razı olsun Cumamiz mübarek olsun

AMİNNNM

benden sonra davut kızı zeliha gelmiyormuydu kafam karışmasın diye soruyorum ben hergün giremiyorum ekran görüntüsü aldım ilk başta ordan sırayla gidiyordum

hidayet kızı deniz için meryem suresini okudum allahım kabul eylesin başta deniz olmak üzere buradaki hepimize yarabbi evlat kokusunu tattırsın saglıla büyütmeyi nasip etsin inşallah Zeytin_yesili

benden sonra davut kızı zeliha gelmiyormuydu kafam karışmasın diye soruyorum ben hergün giremiyorum ekran görüntüsü aldım ilk başta ordan sırayla gidiyordum
Canım kendisi kaç gündür bildirim yapmadığı için onu atladık sonraki arkadaşa geçtik o yüzden, bildirim yapılmayınca olmuyor çünkü

Canım okumayanları haber vermeyenleri atlıyorum

Rica ederim canım evet kontrol ederek devam et kesinlikle. Hatta arkadaş başka dua topiği ne sürekli girdiği halde bize gelip bir haber bile vermiyor, şaşırtıcı
Zeytin_yesili
Canım dediğin topiğe baktım umreye giden arkadaşta oraya girip yazmış ne yapalım atlayalım mı okuyalım mı

Kuzular Meryem süresi listesi bitti mi ne yapıyoruz hangi dua tesbih listesine başlıyoruz

Canım dediğin topiğe baktım umreye giden arkadaşta oraya girip yazmış ne yapalım atlayalım mı okuyalım mı
Canım şimdi bende onu yazacaktım sana, o da giriş yapıp yazıyo diğer topiğe, bence o iki kişiyi direkt çıkartalım

Diğer grubun kuralları var gördün mü, her sayfaya yazmışlar, bizde kural koyalım madem, katı kuralları var bizim niye olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…