Al kuzum beş lira çok tatlı yaCanımya çok güzel nekadar fiyatı eşimi arayayımda banada alsın banane bende istiyommmm
Yok kuzu liste bitmedi, nergismor, hilalcikk ve sen varsın daha. Bence sonra geçelimKuzular Meryem süresi listesi bitti mi ne yapıyoruz hangi dua tesbih listesine başlıyoruz
Haklısın kuzum esneklik gösterdikçe karışıklık oluyor okumayanlar ismine okundu etiketi olunca teşekküre geliyo galiba tesbih çekmek daha kolaylık ya ondan canım Rabbim onlara da bizlere de tez vakitte hayrlı evlatlar versin inşallahCanım şimdi bende onu yazacaktım sana, o da giriş yapıp yazıyo diğer topiğe, bence o iki kişiyi direkt çıkartalım
Diğer grubun kuralları var gördün mü, her sayfaya yazmışlar, bizde kural koyalım madem, katı kuralları var bizim niye olmasın
Biliyorum canım ama şimdi kararlaştıralım ki gün atlamayalımYok kuzu liste bitmedi, nergismor, hilalcikk ve sen varsın daha. Bence sonra geçelim
Aynen canım biz iyi niyet gösteriyoruz ama hata yapıyoruz enayi yerine konmakta bir yere kadar. Evet tesbih çekmek kolay geliyo,, sonra bize gelip teşekkür ediyorlar ssğolsunlarHaklısın kuzum esneklik gösterdikçe karışıklık oluyor okumayanlar ismine okundu etiketi olunca teşekküre geliyo galiba tesbih çekmek daha kolaylık ya ondan canım Rabbim onlara da bizlere de tez vakitte hayrlı evlatlar versin inşallah
Liste tamamlansın kuzum tek tek sorarız arkadaşlara devam edenleri yazarız listemize altına da büyük harfle kuralları yazarız inşallah lista alıma kapalı diye notta düşerizAynen canım biz iyi niyet gösteriyoruz ama hata yapıyoruz enayi yerine konmakta bir yere kadar. Evet tesbih çekmek kolay geliyo,, sonra bize gelip teşekkür ediyorlar ssğolsunlar
Az olsun öz olsun biz bize yeteriz
Bizde kural belirleyelim isimlerin altına kuralları da yazalım,
Olur canım çekelim salavati Tefriciye ye devam edicez mı canım sıra kimde kime cekicez kaç tane cekicezBir kimse, "Allahümme innî es'elüke bi-câh-i Nebiyyikel-Mustafâ" diyerek bir duâ etse, duâsı reddolunmaz. Çok kısa ve etkili bir tesbih bu tesbihi de çekelim mi hanımlar hatta hepimiz 100 tane kandil gecesine kadar çeksek çok güzel olmaz mı ?
Haklısın canım öyle yapalımListe tamamlansın kuzum tek tek sorarız arkadaşlara devam edenleri yazarız listemize altına da büyük harfle kuralları yazarız inşallah lista alıma kapalı diye notta düşeriz
Ben başlıyorum o zamanBir kimse, "Allahümme innî es'elüke bi-câh-i Nebiyyikel-Mustafâ" diyerek bir duâ etse, duâsı reddolunmaz. Çok kısa ve etkili bir tesbih bu tesbihi de çekelim mi hanımlar hatta hepimiz 100 tane kandil gecesine kadar çeksek çok güzel olmaz mı ?
Aaa çabuk mu geçiyor dersin bu çiçekler beybiiiASSOSyal Kuzum çiçeklerin çok güzelll çok beğendimmm. Kıs benimkiler soldu bee, çekip atmıyorum o yüzden bu arada inşallah gelmez kırmızılar yaa, hadi bakalım kıss bence de katı kuralları ız olsun ya biz bu sayıyla yeteriz birbirimize. Sonradan gelenlerden uğrayıp geçiyomuş gibi olanlar öıktı. Bence altına da yazalum alım yapılmıyor diye
Haklısın amaa. Bi sonraki listede okuyabileceğimiz bir Öner'im var ama şimdi yemek yiyem sonra da o duanın bi araştırmasını yapam öyle net yazayımAaa çabuk mu geçiyor dersin bu çiçekler beybiii
Aman kendi bilir napim, yoksa zaten gelsin uğraştırmasın beni, bi de gelsin diye ot çöp içmeyelim
Bakma iyiyken iyiyim ama katı kurallarım vardır, bugün bir çoştum nedense
Afiyet olsun canikoo ama ben şimdi çatlarım orta yerimdenHaklısın amaa. Bi sonraki listede okuyabileceğimiz bir Öner'im var ama şimdi yemek yiyem sonra da o duanın bi araştırmasını yapam öyle net yazayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?