2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Haklısın kuzum esneklik gösterdikçe karışıklık oluyor okumayanlar ismine okundu etiketi olunca teşekküre geliyo galiba tesbih çekmek daha kolaylık ya ondan canım Rabbim onlara da bizlere de tez vakitte hayrlı evlatlar versin inşallah

Aynen canım biz iyi niyet gösteriyoruz ama hata yapıyoruz enayi yerine konmakta bir yere kadar. Evet tesbih çekmek kolay geliyo,, sonra bize gelip teşekkür ediyorlar ssğolsunlar

Az olsun öz olsun biz bize yeteriz

Bizde kural belirleyelim isimlerin altına kuralları da yazalım,

Liste tamamlansın kuzum tek tek sorarız arkadaşlara devam edenleri yazarız listemize altına da büyük harfle kuralları yazarız inşallah lista alıma kapalı diye notta düşeriz

Bir kimse, "Allahümme innî es'elüke bi-câh-i Nebiyyikel-Mustafâ" diyerek bir duâ etse, duâsı reddolunmaz. Çok kısa ve etkili bir tesbih bu tesbihi de çekelim mi hanımlar hatta hepimiz 100 tane kandil gecesine kadar çeksek çok güzel olmaz mı ?

Olur canım çekelim salavati Tefriciye ye devam edicez mı canım sıra kimde kime cekicez kaç tane cekicez

Ben başlıyorum o zaman

umut-16 senin için Meryem suresi ve duaları okudum Allah kabul etsin Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli imanlı kuranli Salih ve Saliha evlatlar versin evinizden huzur saadet neşe saygı sevgi eksik olmasın

ASSOSyal Kuzum çiçeklerin çok güzelll çok beğendimmm. Kıs benimkiler soldu bee, çekip atmıyorum o yüzden bu arada inşallah gelmez kırmızılar yaa, hadi bakalım kıss bence de katı kuralları ız olsun ya biz bu sayıyla yeteriz birbirimize. Sonradan gelenlerden uğrayıp geçiyomuş gibi olanlar öıktı. Bence altına da yazalum alım yapılmıyor diye

Aaa çabuk mu geçiyor dersin bu çiçekler beybiii

Aman kendi bilir napim, yoksa zaten gelsin uğraştırmasın beni, bi de gelsin diye ot çöp içmeyelim

Bakma iyiyken iyiyim ama katı kurallarım vardır, bugün bir çoştum nedense

umut-16 Ayşe duygu için Meryem süresi ve tesbihatlarımı çektim Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah kucağını boş bırakmasın evinden çocuk sesi eksik olmasın dualarını kabul etsin Rabbim
Zeytin_yesili

Haklısın amaa. Bi sonraki listede okuyabileceğimiz bir Öner'im var ama şimdi yemek yiyem sonra da o duanın bi araştırmasını yapam öyle net yazayım

Zeytin_yesili canim sure okumak bence cok iyi oluyor,meryem suresine devam etsek nasil olur ya da yine yasin suresi bumlarin yaninda tesbihde cekeriz benim fikrim bu yonde ama ortak karar verelim tabiki.

Bu arada kandil tesbihleirmi cektim canim yasinleri de okudum haberin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…