2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Afiyet olsun canikoo ama ben şimdi çatlarım orta yerimden
Çatlama kız geldimm. Kızlar benim teklifim kenzul arş duasını okuyalım birbirimize. Öok etkili bir dua. Bunu la ilgili peygamberimizin hadisi var. Ayrıca bir diper adı da dilek duası gibi adlandırılabilirmiş. Bir isteğimiz olduğunda önce niyetini yapıyoruz sonra da bunu okuyoruz. Kısım kısım hep yani bazı sitelerde yzun bazı sitelerde kısa hali var. Ben annemden. bugün dua kitabı aldım orada en kapsamlı olanı var. Meryem suresiyle aynı uzunlukta sayılır ama sanırım her cümlenin başında besmele çekiliyormuş. Ondan tam emin değilim. Şunu da ekleyeceğim: annemin hocası kendi oğlu için bu duayı okumuş hep atansın diye. Türkiye de sadece 10 kişinin alınacağı bir bölüm ve onlardan biri de hocanın oğlu olmuş. Duanın gücüne bakın yaa. Ne dersiniz?

Bence süper fikir .Gerçi ben henüz meryem süresiyle yasin bitmedi ama bitiririm inşallah bi temizlensem pazartesi yetişicemde size ayy sabırsızlandım yetişmek için

Bence süper fikir .Gerçi ben henüz meryem süresiyle yasin bitmedi ama bitiririm inşallah bi temizlensem pazartesi yetişicemde size ayy sabırsızlandım yetişmek için
Yetişirsin inşallah kuzum. Şimdi baya siteye baktım da baya etkili bir duaymış. Nihat hatipoğlu da söylüyor üstelik bediüzzaman hazretleri risalelerde de bu duadan bahsetmiş. Hayde kızlar herkesten cevap bekliyoruz

Canım evet kesinlikle çok önemli ve etkili bir duâ ama çok uzun diye biliyorum ben onu. Dilek için çok okuyan var ve kabul da oluyo kesinlikle inanıyorum bende

Canım beni mazur görseniz Kenzül Arş için olur mu bize Ayat-ı Hırzı tavsiye ediyorlar okumak için hocalarımız
Şimdi baktım hadisi şerif yokmuş kenzül arş duasıyla ilgili dinen mahsuru yokmuş okumanın

Son düzenleme:
Ayyy böyle güzel dualar duyunca bi heycan basıyo beni ben soğan suyu içeyim bu ay bide ya ben 2 ay denedim bi ara aşırı akıntım oldu af edersinizde idrargibi hatta bi gece bi kalktım altıma kaçırmışım sandım acaba söküyomu ondanmı

Kenzül ars ben okurum ama Meryem suresi bitince okusak olur mu ? Okunacak cüzlerim oluyor yetistiremeyebilirim

Çok tatlısın kuzum ya, evet içini temizliyor korkma, bu ay bir sürü şey yapacaksın bak ona göre

Kızlar bana bi tavsiye de bulunun lütfen ya düşündükçe cinlerim tepeme çıkıyo yanlızım hep aynı şeyi düşünüyorum bi daha aynı şeyleri duyarsam ne cevap vereyim

25 yıllık bi arkadaşım var annesi bana takmış durumda kahretmesin ki geçen bi hata yaptım çok uzun bi ara sonra evlerine gittim bi ton laf soktu kilo almışsın karpuz gibi çıkmış toton dedi 48 kiloyum sadece üzerimde boydan elbise vardı hamilelik elbisesi mi üstünde ki güzelmiş dedi ki hamile olmadığımı düşük yaptığımı biliyo hamile kalınca bunu giyersin dedi laf halama geldi halanın da zor oldu çocuğu dedi sorun eniştemdemiş dedim nasıl oluyo halan da olmasa ikinci çocuk niye olmadı dedi eşime anlattım nasıl bi insan ben onu iyi biliyodum dedi evine gitme boşver yavrumuz olunca evine götürme dedi ama laf söylücem deyince hayır Allaha bırak diyo en güzeli ama içimi soğutmam lazım benim yaaa

Anneme de sarmış durumda ev sahibi mutfak dolabını yaptırdı anneme dönmüş demiş ki bana bursadan siparişle geldi en iyisini yaptırdım Allahım ya sanki annemin kendi evi de ucuza kaçtı yaptırırken anneme iki de bi gelinin odasını toplasana çamaşırlarını balkondan toplasana diyomuş

Bence uzakdur ha olurda tekrar aynı hareketle yanaşırsa hattini bildir ben burdan sizden cesaretlenip artık kv ne derse terbiyesizlik yapmadan hattini bildiriyom şu aralar dokunmuyo bana aman nazar değmesin bidokunsun artık yeterya onun yüzünden taktım taktım şeker çıktı 21 yaşında bende ya

Valla gök gürültüsünden korktum kuzum nasıl yağıyor mübarek ya, bereket getirsin inşallah
Ben de evde tekim elektirik kesilir diye korktum bi ara gök gürleyince yaaa ne güzel burda hıdrallez ateşi yakıp kutlayacakmış romanlar anneme dedim gidelim diye ama yağmur var

Aaaa çok fazla olmuş bence o canım onane ya kitsin kendi derdi yokmu onla oğraşsın g

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…