Teşekkür ederim canım inş faydasını görürüz bu ay bende herşeyi denicem süt buharı yapicam aşılamaya giderkende yakı yapistiricamCanim iki tane kuru inciri ikiye bol icini ac zeytin yaginda bi gece beklet sabah ac karnina yedir yerine gene iki incir koy en az uc ay yenmesi gerek
Amin canim insallah Rabbim tez vakitte guzel haberi almayi nasip etsin hem sana hem hepimize isteyen herkesle beraber insallahTeşekkür ederim canım inş faydasını görürüz bu ay bende herşeyi denicem süt buharı yapicam aşılamaya giderkende yakı yapistiricamumarim tutar bu ay asilamam. rabbim ramazanda güzel haberler almamızı nasip eder inşallah
Agzina yuregine saglik canim Rabbim kabul ve makbul etsin benim icin istediklerini misli ile sana ihsan etsin Mevlan insallahÖmer kızı Elif için Meryem suresini okudum.Dualari da yarin okuyacagim inşallah.Rabbim hayirli evlatlar versin.Allahim kabul etsin inşallah.
Kuzum persembe gunu baslanacak yani kandilin ertesi gunu masal3487'ye yani sikismayacak dualar wagene eksigi tamamlayamayiz duanin ozelligi bir hafta muhleti var persembeden persembeye en gec cuma saatinda bitmesi gerek nette arastirirsaniz gorursunuzBen bu hafta sadece wagen icin eksik kalni tamamlayabilirim kizlar.diğer arkadasa da okuyacaksak bu hafta beni bu haftalik cikarin listeden.Daha kandil icin 1000 salavat okumam lazim.iki gun kaldi.Calismasam sorun degil.Eve gel yemek yap.isimi bitirdigimse saat 8 zaten.kusura bakmayin lutfen.Bu haftalik beni yazmayin.Ben perşembe sordum ses cikmayinca kimseden baslamamistim.
Amin inşallah.Evlat hasretimizi hayirli evlatlarla hayirlisiyla dindirsin canim.Rabbim hepimizin gonlundeki evladi nasip etsin.Agzi
Agzina yuregine saglik canim Rabbim kabul ve makbul etsin benim icin istediklerini misli ile sana ihsan etsin Mevlan insallah
Tamam o zaman.Simdi ben sadece wagen icin mi okuycam?eksik kalan kismi okuycam dimi?Kuzum persembe gunu baslanacak yani kandilin ertesi gunu masal3487'ye yani sikismayacak dualar wagene eksigi tamamlayamayiz duanin ozelligi bir hafta muhleti var persembeden persembeye en gec cuma saatinda bitmesi gerek nette arastirirsaniz gorursunuz
tamam ozaman kuzu en iyşsi perşembe en baştan başlayalım 1 kişi 1 kişi giderizwagen canim salati tefriciyye persembedn persembeye okunuyo nette arastir istersen bir hafta da okunup duasi yapilmasi lazim kuzum bu persembe masal3487 niyet edelim bir hafta da bitsin duasi yapilsin kuzum kabul ederseniz senin ki toplanmadigi eksik kaldigi icin senden baslayalim erken toplanirsa sayi masal3487 de okuruz bir hafta da iki kisi kisi basi 1270 salati tefriciyye denk gelir
Aynen canım hakkınızı helal edin yaaBence de persembe wagenden basliyalim tekrar.Zikir bu yaptiklarimiz bosa gitmedi insallah.Ibadet sonucta.Rabbimize yoneliyoruz.Ama icimize de sinsin.
Benden yana helal olsun canim.Aynen canım hakkınızı helal edin yaa
Ay fitil demen gı anam ne hale getirdi beni kup kuru eyledi adetime 2-3 gün var normalde ben yeni yumurtlucam anca geldi şefaf uzayan akıntı ama 3 gündür sürüyo adetim de doğal olarak uzayacak sanırım sizde olmuyo mu bana mı özel yan etki etti acabaKızlar bişiy sorcam yarın ben ebeye gitcem yine yakı yapcak bide üç günlük fitil yapıp veriyo her gece bitane neyse ben süt buharı yapmayı düşünüyodum nezaman başlasam acaba adetin kaçıncı günü başlanması lazım bide ilişki olcakmı o günler fitil kullanırken ilişki yasak diyo ebe nasıl yapsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?