Bir de canim %4 ustu zaten normal size nasil anormal dendiki anlamadim.Zaten perhiz şart kuzum. Ay sevindim ya , bizimkine de kendi doktoru bişey dememiş zaten. Hareketlilik öyle çok az değil ama normal de değil. İlk dediğin cümleyi anlamadım canım kusura bakma
Canm bilmiyorum ya semen analizi diye yazıyodu sanırım. Dediğin şekilde yapılıp yapılmadığını çok bilmiyorumCanim kuruger e gore bakilmisti degil mi?daha guvenilir diye.Bu defa benim kafam karisti acaba doktorlar bize neden cok onemli degil dediler
Benim doktor oranlara iyi değil dedi. %90 anormallik var dedi. Kötü dedi. Ama eşimün doktoru da hiçbir şey dememiş. Kız ben de anlamadım. Adet olursam farklı bi doktora gideceğim ona da göstereyim biBir de canim %4 ustu zaten normal size nasil anormal dendiki anlamadim.
Burda forumlara baksan gorursun zaten %4 ve ustu krugere gore normal canim.Benim doktor oranlara iyi değil dedi. %90 anormallik var dedi. Kötü dedi. Ama eşimün doktoru da hiçbir şey dememiş. Kız ben de anlamadım. Adet olursam farklı bi doktora gideceğim ona da göstereyim bi
Canim ben salavatlari yetistiremedim.el varis ya halik tamamlandiya muktedir yarin biter.Ama salavatlarim yetismedi.Kusura bakmayin.biraz insaat isleri vardi.olmadi üzgünüm söz de vermistim ama.DUA LİSTESİ
wagen Türkan kızı Şeyma "4 tane Yasin-i şerif okudu 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekti"
masal3487 Nevzat kızı Özgün " 6 tane Yasin-i şerif okudu 707 Ya Varis Ya Halık 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salavat-ı şerif çekti"
@Meyra_naz Doğan kızı Ayşe "707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salavat-ı şerif çekti"
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe "3 ane yasin-i şerif okuyacak 707 Ya Varis Ya Halık 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekTİ""
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz "4 tane Yasin-i şerif okudu 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekti"
ASSOSyal Halim kızı Elif " 5 tane Yasin-i şerif okudu 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh çekti 1000 salevat-ı şerif çekti"
B busra_brt Salih kızı Büşra "4 tane Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Halik Ya Varis 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekti"
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem "4 tane Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat'ı şerif çekiyor
@esra011 Necati kızı Esra
umut-16 Ayşe Duygu
@nergismor Hüseyin kızı Saliha "5 tane Yasin-i şerif okudu 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salavat-ı şerif çekicek
@Saman Alevi 6 tane yasin-i şerif okudu 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir çekti 1000 salevat-ı şerif çekiyor
Anlafım kuzum evet doğru diyosun. Eve geçince bi bakayım hele sonuçlara. Sana da yazayım. Sen benden iyi biliyonBurda forumlara baksan gorursun zaten %4 ve ustu krugere gore normal canim.
Bir de soyle bir durum var sayi ve hizla birliktw yorumlanir sperm testi bana oyle denmisti,mesela sayi yuz milyondur onun yizde dorduyle elli milyonun yuzde dordu ayni sey degil ve hiz da tabiki.
Soyle anlatayim mesela sperm sayisi siniri kirk milyon bunun yuzde dordu en az normal olmali.Morfoloji tek basina yorumlanamaz denmisti bana umarim anlatabildim.
Allah razı olsun canım. Helal olsun ne demekS SUDESUDE09 vePdr_ci niyetine meryem suresi ve rabli hebli tesbihatları çektim rabbim kabul ve makbul eylesin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah @Saman Alevi okudukca bildirim yapacağım hakkınızı helal edin kızlar biraz geç oldu ama mutlaka okuyorum
Canim cok bilmiyorum ben de,burda arastiriyorum,bir de doktor soylemisti.Anlafım kuzum evet doğru diyosun. Eve geçince bi bakayım hele sonuçlara. Sana da yazayım. Sen benden iyi biliyon
Amin. Tatlım Amin. Hayırlı kandillerGunaydin kizlar,bu mubarek kandil gunu rabbim dualarimizi kabuk etsin,bizi kendi huzurunda eli bos cevirmesin,hayirli evlatlar hayirli dogumlar nasip etsin insallah.
Amin inşallah cancağzım günaydınlar hayırlı kandillerGunaydin kizlar,bu mubarek kandil gunu rabbim dualarimizi kabuk etsin,bizi kendi huzurunda eli bos cevirmesin,hayirli evlatlar hayirli dogumlar nasip etsin insallah.
kalbine yüreğine klavyene sağlık canımmm üstüme alındım bu yazdıklarını azcık iyiki varsın ...B busra_brt kız benden çok taşayacan he. Tam ben mesajları okurken içimden geçirdim dua okuyalımASSOSyal için diye bü baktım sen yazmışın da ay ben seve seve okurum. Kuzucum lütfen moralini de bozma sınavdan yana. Dünyanın sonu değil sınav. Kahrolsun hepsi ya. Sen elinden geleni yap gerisi Allahın takdiri bak biz seni çok sevdik, şahsen ben burada birinin hamile haberi aldığımda çok sevineceğim ama seninkine ayrı bi cışkuyla sevineceğim. Çünkü bizler sana göre yokun başındayız. Sen bizden daha sabırlısın maşallah. Elbette yıpranmışsındır tahmin etmek zor değil, ama sen güçlü bir insansın. En azından benim kafamda öyle bir imaj çüzdin neşenle, enerjinle. İnan buradaki herkes de seni çok seviyor. Hayatında seni seven sana değer veren insanları hatırla. İnan dünyadaki en kıymetli şey bu. Bak ben 2 senedir meslekteyim başum o kadar ağrıdı o kadar çok sıkıntı yaşadım ki dün eşime şunu dedim atanmasaydım bundan daha az sıkıntı yaşardım herhalde. Bakara 216 da şöyle buyurur alemlerin sahibi: ve hoşlanmayacağınız bir şey olur ki, o sizin için bir hayırdır. Ve seveceğiniz bir şey olur ki, o sizin için bir şerdir. Ve (bütün bunları) Allah bilir, siz bilmezsiniz." Önemli olan insanın bir şekilde mutlu olması hayatım. Sen sınava çok anlam yüklediğin için çok kaygı yapıyorsun. Ama bak haplara kadar gitmişsin. Değer mi hiç? Toparla kendini, daha çıtır hatunsun önünde yaşayacağın ve mutlu olacağın bi dolu yıl var. Dolu dolu yaşamaya çalış. Üzüntü var mı var keder var mı var. Ama biz beye izin verirsek kalbimiz onu içeri alıyor. Sen kapılarını mutluluğa aç hep. Ben senin tüm bu yolları arkanda bırakıp şimdiki haline güleceğin günlerin geleceğine yürekten inanıyorummmmmmm
Sen de iyi ki varsın kuzucukkkalbine yüreğine klavyene sağlık canımmm üstüme alındım bu yazdıklarını azcık iyiki varsın ...
Kuzum benim o kadar güzel şeyler yazmışsın ki çok duygulandım. Evet inşallah bu günlerde geçecek bende çok istiyorum geçip gitmesini, bu kadar stres bana çok ağır geldi, bazen her ne kadar güçlü olabilsem de bi an geliyor yere düşüyorum ve kalkması zaman alıyor işte. Çocuk içinde artık hayırlısı diyorum Rabbim bilir, şuan bu konu için tüm enerjim bitti. Bakalım zaman ne gösterir. Burada aile gibi olduk, kim hamile kalırsa o kadar sevineceğiz inşallah bundan sonra hepinizin hamilelik haberini de duymak nasip olur kuzummmB busra_brt kız benden çok taşayacan he. Tam ben mesajları okurken içimden geçirdim dua okuyalımASSOSyal için diye bü baktım sen yazmışın da ay ben seve seve okurum. Kuzucum lütfen moralini de bozma sınavdan yana. Dünyanın sonu değil sınav. Kahrolsun hepsi ya. Sen elinden geleni yap gerisi Allahın takdiri bak biz seni çok sevdik, şahsen ben burada birinin hamile haberi aldığımda çok sevineceğim ama seninkine ayrı bi cışkuyla sevineceğim. Çünkü bizler sana göre yokun başındayız. Sen bizden daha sabırlısın maşallah. Elbette yıpranmışsındır tahmin etmek zor değil, ama sen güçlü bir insansın. En azından benim kafamda öyle bir imaj çüzdin neşenle, enerjinle. İnan buradaki herkes de seni çok seviyor. Hayatında seni seven sana değer veren insanları hatırla. İnan dünyadaki en kıymetli şey bu. Bak ben 2 senedir meslekteyim başum o kadar ağrıdı o kadar çok sıkıntı yaşadım ki dün eşime şunu dedim atanmasaydım bundan daha az sıkıntı yaşardım herhalde. Bakara 216 da şöyle buyurur alemlerin sahibi: ve hoşlanmayacağınız bir şey olur ki, o sizin için bir hayırdır. Ve seveceğiniz bir şey olur ki, o sizin için bir şerdir. Ve (bütün bunları) Allah bilir, siz bilmezsiniz." Önemli olan insanın bir şekilde mutlu olması hayatım. Sen sınava çok anlam yüklediğin için çok kaygı yapıyorsun. Ama bak haplara kadar gitmişsin. Değer mi hiç? Toparla kendini, daha çıtır hatunsun önünde yaşayacağın ve mutlu olacağın bi dolu yıl var. Dolu dolu yaşamaya çalış. Üzüntü var mı var keder var mı var. Ama biz beye izin verirsek kalbimiz onu içeri alıyor. Sen kapılarını mutluluğa aç hep. Ben senin tüm bu yolları arkanda bırakıp şimdiki haline güleceğin günlerin geleceğine yürekten inanıyorummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?