Ben gezmelerdeydim kiii :)
canım infolic kullandınmııı
Kızlar ben üç ay kullandım inofolic, yumurta gelişiyor ve adet oluyo bende de yumurta tembelliği var. Sigorta karşılamıyor kutusu 25 lira. Bende günde dört tane kullandım 13. Gün yumurtam çatlıyordu. Fakat çok bereketsiz bir kutu bir hafta gidiyor sadece yumurtlama dönemine kadar içtim bıraktım hepYok canım kullanmadım ne için infolic
Acaba ben iğne kullanıp yumurtam geliştiği için mı vermedi Doktor bana internetten araştırdım baya güzel yorumlar varKızlar ben üç ay kullandım inofolic, yumurta gelişiyor ve adet oluyo bende de yumurta tembelliği var. Sigorta karşılamıyor kutusu 25 lira. Bende günde dört tane kullandım 13. Gün yumurtam çatlıyordu. Fakat çok bereketsiz bir kutu bir hafta gidiyor sadece yumurtlama dönemine kadar içtim bıraktım hep
Ohh ne güzel gez şöyle kafan dağılsın . Ay kıyamam ona nasıl güzel kokar şimdi Allah annesine babasına bağaşlasın kuzucuk ya cennet kokuyo onlar o kokuyu içime çekmek için ne lerimi vermemki ahhh bi olsa annesi ona kurban olurBen gezmelerdeydim kiii :)
Bugün arkadaşımın bebeğini görmeye gittim, dört aylık. Allahım o nasıl bir kokudur ya :) şu bebeklerin kokusu beni benden alıyor. Kucağımdayken hep dua ettim inşallah diye :)
Sigorta karşılamadığı için de vermiyor olabilirler canım, benimde doktorlarım bana vermedi ben kendi kafama göre aldım. Sadece folik asit değil içerisinde vitaminlerde var ve hücre yeniliyor. Hemen hamile kalan çok insan var ben kalamadım amaAcaba ben iğne kullanıp yumurtam geliştiği için mı vermedi Doktor bana internetten araştırdım baya güzel yorumlar var
Kuzu gerçekten acayip bir koku ya, uzun zamandır bende duymamıştım o kokuyu gerçekten çok tatlı bıcır bıcır daha şimdiden dillenmeye de başlamış tam ısırmalık küçük sıpa :)Ohh ne güzel gez şöyle kafan dağılsın . Ay kıyamam ona nasıl güzel kokar şimdi Allah annesine babasına bağaşlasın kuzucuk ya cennet kokuyo onlar o kokuyu içime çekmek için ne lerimi vermemki ahhh bi olsa annesi ona kurban olur
Ayy anlattıkça içim bi tuaf oluyoya inşallah bizlerde en kısa zamanda tadarız bu duyguyu bu arada bişiy sorcamya ven bu ay soğan suyu içicemya ya benim bi 10 geçen seneden kalma oruç borcum var bu ay tutmayı düşünüyom nasıl yapsam bilemedim acaba nasıl içeyim oruçluyken yaKuzu gerçekten acayip bir koku ya, uzun zamandır bende duymamıştım o kokuyu gerçekten çok tatlı bıcır bıcır daha şimdiden dillenmeye de başlamış tam ısırmalık küçük sıpa :)
Ben akşam hastalandim canım cumartesi için randevu aldım gidince sorarim doktora.. bide canım bende yakı yapistiricam ne zaman yapmam gerek biliyor musunSigorta karşılamadığı için de vermiyor olabilirler canım, benimde doktorlarım bana vermedi ben kendi kafama göre aldım. Sadece folik asit değil içerisinde vitaminlerde var ve hücre yeniliyor. Hemen hamile kalan çok insan var ben kalamadım ama
Oh ne güzel, grz bakalımmBen gezmelerdeydim kiii :)
Bugün arkadaşımın bebeğini görmeye gittim, dört aylık. Allahım o nasıl bir kokudur ya :) şu bebeklerin kokusu beni benden alıyor. Kucağımdayken hep dua ettim inşallah diye :)
Allah razı olsun kuzucum hepimize inşallahhhPdr_ci kuzum burdayım senin için 1 yasin 1 meryem süresi 100 adet iki tesbihide çektim Rabbim kabul etsin tez ve hayırlı zamanda çok güzel ssağlıklı akıllı bebişler versin inşallah biraz geç oluyo kusura bakmayın hakkınızı helal edin adetten dolayı geride kaldım ama bitiricem inşallah @Saman Alevi kuzum okudum
Kuzum eğer sahura kalkacaksan bi sahurda bi de iftardan sonra yap benceAyy anlattıkça içim bi tuaf oluyoya inşallah bizlerde en kısa zamanda tadarız bu duyguyu bu arada bişiy sorcamya ven bu ay soğan suyu içicemya ya benim bi 10 geçen seneden kalma oruç borcum var bu ay tutmayı düşünüyom nasıl yapsam bilemedim acaba nasıl içeyim oruçluyken ya
Ayy sahur işi tamamda ilk iftarı açarken aç karınla tokunmaz inşallahKuzum eğer sahura kalkacaksan bi sahurda bi de iftardan sonra yap bence
Canım benim ebe adetten temizlenir temizlenmez yapışyırıyo ama burdaki arkadaşlar yumurtlamaya yakın vuruyo bende bu sefer ebe yapıştırdı ben üstüne çok iş yapınca gece çok acıdı dayanamayıp kaldırdım ama yarın bi kez daha yapıştırmayı düşünüyom inşallah dayanırım bu seferBen akşam hastalandim canım cumartesi için randevu aldım gidince sorarim doktora.. bide canım bende yakı yapistiricam ne zaman yapmam gerek biliyor musun
Bence uyumaya yakın iç canım iftarını soğan suyuyla açma benceAyy sahur işi tamamda ilk iftarı açarken aç karınla tokunmaz inşallah
Doğru söylüyon aslında yada bi çorba içtikten sonra içip yemek yesem öylede olur sen ne yaptın kuzum kırmızılar geldimi ya biliyonmu bu ay hep içimden sen geçiyodun hamiledir diye söylemim dedim büyüsü bozulmasın ama galiba oldum yazmışsınBence uyumaya yakın iç canım iftarını soğan suyuyla açma bence
Adetten temizlenince yapistirim o zaman canım bide aşılamaya gitmeden 1 gün önce yapsam zararı olur mu acaba canım.. Aynen canım ya incir yediriyorum nazlanarak yiyor eşim o bile zor geliyor ona.. ben iğne vuruluyorum hergun her tarafım sisiyor aşılama zaten çok zor geçiyor canım yanıyor bide üstüne yakı her acıyı cekiyoz valla..ama sonunda o güzel kokuyu içime çekmek için o minik elleri tutabilmek için bu acılara katlanicamCanım benim ebe adetten temizlenir temizlenmez yapışyırıyo ama burdaki arkadaşlar yumurtlamaya yakın vuruyo bende bu sefer ebe yapıştırdı ben üstüne çok iş yapınca gece çok acıdı dayanamayıp kaldırdım ama yarın bi kez daha yapıştırmayı düşünüyom inşallah dayanırım bu seferçok zor kadın olmakya ohh adamlar mışıl mışıl uyuyo kadınla çekiyo çoğunuyaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?