Allah kabul etsin kuzum, Allah razı olsun inşallah. Rabbim duysun sesini duaların kabul olsunSöz verdiğim gibiZeytin_yesili wagen ASSOSyal @Halitim M Meyra_naz hilalcikk masal3487 @denizzz için Meryem surelerini okudum tesbihleri de akşam cekicem inşallah Allah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli ahlaklı imanlı kuranli dinine vatanına milletine faydalı akıllı uslu itaatkar evlatlar nasip etsin evinizden huzur mutluluk bereket neşe saygı sevgi sadakat ezan sesi kuran sesi dua zikir eksik olmasın
Canım benim allah razı olsun, çok teşekkür ederim unutmamışsın, Rabbim tez vakitte dualarını kabul etsin inşallahASSOSyal Halim kızı Elif niyetine Meryem süresi okudum ve hediye ettin Tez zamanda hamile kalıp hayırlı evlatlar nasip etsin ve haftaya gireceği sınavda başarılı olsun inşallah. Amin
Allah kabul etsin tatlım, duaların tez zamanda kabul olsun inşallahgünaydın hatunlar iyi haftalar herkese
Zeytin_yesili canımcım nevzat kzı özgün, recep kızı ayşe , halil kızı elif ve hidayet kızı deniz için dualarını okudum Allah tez vakitte hayırlı saglıklı bebişler nasip etsin çifter çifter inşallah
sonunda eksik okumalarımı bitirdim bu günden sonra normal sıraya dönüyorum inşallah
Canim bizim soyle oldu sperm testini carsamba sabah dokuz gibi verdik ve oncesinde pazar gecesi afedersin birliktelik oldu,simdi iki tam gun olmus oluyor degol mi?sayi hiz iyiydi sadece morfoloji dusuktu ona da bir sey demediler sayi hizla ilgilendiler benimde ister istemez aklima takildi.Canım ben üroloğa özellikle spermlerin ne kadar sürede olgunlaştığını sordum 3 gün dedi. yani 1. gün boşalma olduğunda 2 ve 3 boş geçiyor 4. gün test yaptırın dedi. testinizin sonucu inşAllah hayırlı olur
tamam işte bizim üroloğun önerdiği gibi olmuş pazar 1. gün Pazartesi SAlı 2 ve 3 testiniz de 4. gün olmuş oluyor.Canim bizim soyle oldu sperm testini carsamba sabah dokuz gibi verdik ve oncesinde pazar gecesi afedersin birliktelik oldu,simdi iki tam gun olmus oluyor degol mi?sayi hiz iyiydi sadece morfoloji dusuktu ona da bir sey demediler sayi hizla ilgilendiler benimde ister istemez aklima takildi.
Helal olsun kuzum benim ne demek, Allah razı olsun Rabbim kabul etsin inşallah. Duaların kabul olsun kuzumASSOSyal kuzum hakkini helal et dun okuyamaidm sana ama bugun bir tane meryem suresi bir tane yasin suresi senin niyetine sabah erken okidum rabbim tez zamanda kucagini bebislerle doldursun insallah.
Zeytin_yesili
Canim tam gun kavrami farkli oluyor ama netten de baktim pazar gece birliktelik olduysa carsamba sabah degil persembe olunca 3 tam gun oliyir acaba nette mi yanlis?tamam işte bizim üroloğun önerdiği gibi olmuş pazar 1. gün Pazartesi SAlı 2 ve 3 testiniz de 4. gün olmuş oluyor.
testin sonucunu iyi bir üroloğa incelettir canım ona göre karar verin hadi bakalım hayırlısı olsun hakkınızda dualarımız kabul olur inşAllah tez zamanda
canım nette 2-7 gün aralığı diyor, doktora da özellikle sordum ve bize bu şekilde söyledi. doktor da prof adamın bir bildiği olmalı herhalde :) dr ne yorum yaptı teste canım?Canim tam gun kavrami farkli oluyor ama netten de baktim pazar gece birliktelik olduysa carsamba sabah degil persembe olunca 3 tam gun oliyir acaba nette mi yanlis?
Canim dedigim gibi siyle dendi sayi hiz yuksek oldugu icin sorun olmadigi soylendi 3 farkli doktor.canım nette 2-7 gün aralığı diyor, doktora da özellikle sordum ve bize bu şekilde söyledi. doktor da prof adamın bir bildiği olmalı herhalde :) dr ne yorum yaptı teste canım?
635 degil miydi canim,ben senin niyetine okudum bitirdim haberin olsun canim.Kızlar tefriciye sayısı kaçtı
Canım hatim işine ben de katılırım inşallah.Allah razı olsun kuzum bende şimdi bitirdimZeytin_yesili bilgin olsun canım az kaldı heralde
Erkek işte armut piş ağzıma düşBen de öyle istiyorum ama bakalım randevumuz akşama gittiğimiz dr ürolog olduğundan. ya ilaç tedavisi ya da ameliyat diyecek eşim belli etmiyor ama korkuyor sanırım o yüzden tüp bebek olsun istiyor. O alıştı tabi sürekli dr a giden ben iğne olan muayene olan macun yiyen hap yutan şimdi zor geliyo paşaya. Geçen gün ilk defa muayene olacak kapıda bekliyoruz. dedim kısmette seni yoklamalarını beklemek de varmış
Canim hatim isine ben de katilirim insallah beni de ekleyin.Allah razı olsun kuzum bende şimdi bitirdimZeytin_yesili bilgin olsun canım az kaldı heralde
Olur kuzum saman alevi bi girse liste oluşturucazda girmemiş henüzCanım hatim işine ben de katılırım inşallah.
Canim hatim isine ben de katilirim insallah beni de ekleyin.
Canim bugun kime okuyoruz?Olur kuzum saman alevi bi girse liste oluşturucazda girmemiş henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?