2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Allah kabul etsin kuzum, Allah razı olsun inşallah. Rabbim duysun sesini duaların kabul olsun

ASSOSyal Halim kızı Elif niyetine Meryem süresi okudum ve hediye ettin Tez zamanda hamile kalıp hayırlı evlatlar nasip etsin ve haftaya gireceği sınavda başarılı olsun inşallah. Amin
Canım benim allah razı olsun, çok teşekkür ederim unutmamışsın, Rabbim tez vakitte dualarını kabul etsin inşallah
Allah kabul etsin tatlım, duaların tez zamanda kabul olsun inşallah

Canim bizim soyle oldu sperm testini carsamba sabah dokuz gibi verdik ve oncesinde pazar gecesi afedersin birliktelik oldu,simdi iki tam gun olmus oluyor degol mi?sayi hiz iyiydi sadece morfoloji dusuktu ona da bir sey demediler sayi hizla ilgilendiler benimde ister istemez aklima takildi.

tamam işte bizim üroloğun önerdiği gibi olmuş pazar 1. gün Pazartesi SAlı 2 ve 3 testiniz de 4. gün olmuş oluyor.
testin sonucunu iyi bir üroloğa incelettir canım ona göre karar verin hadi bakalım hayırlısı olsun hakkınızda dualarımız kabul olur inşAllah tez zamanda

ASSOSyal kuzum hakkini helal et dun okuyamaidm sana ama bugun bir tane meryem suresi bir tane yasin suresi senin niyetine sabah erken okidum rabbim tez zamanda kucagini bebislerle doldursun insallah.

Zeytin_yesili
Helal olsun kuzum benim ne demek, Allah razı olsun Rabbim kabul etsin inşallah. Duaların kabul olsun kuzum

Canim tam gun kavrami farkli oluyor ama netten de baktim pazar gece birliktelik olduysa carsamba sabah degil persembe olunca 3 tam gun oliyir acaba nette mi yanlis?

Canim tam gun kavrami farkli oluyor ama netten de baktim pazar gece birliktelik olduysa carsamba sabah degil persembe olunca 3 tam gun oliyir acaba nette mi yanlis?
canım nette 2-7 gün aralığı diyor, doktora da özellikle sordum ve bize bu şekilde söyledi. doktor da prof adamın bir bildiği olmalı herhalde :) dr ne yorum yaptı teste canım?

canım nette 2-7 gün aralığı diyor, doktora da özellikle sordum ve bize bu şekilde söyledi. doktor da prof adamın bir bildiği olmalı herhalde :) dr ne yorum yaptı teste canım?
Canim dedigim gibi siyle dendi sayi hiz yuksek oldugu icin sorun olmadigi soylendi 3 farkli doktor.

Soyle izah edildi,mesela diyelim elli milyonda morfoloji yizde 2 cikan sonucla,iki yuzmilyonda yizde iki morfoloji ayni degil,sayi cogaldikca o yuzdelik az bile olsa saglikli sperm sayisi yine cok oluyor gibi bir seyler dendi.

Zaten bizde ondan kaynakli degil benden kaynakli,ama onu ben kafaya taktim.

Erkek işte armut piş ağzıma düş hakkında güzeli neyse o olur inşallah. Ben de bugün renkli ultrason ve hormon tahlillerini aldım. 5 cm lik kist duruyodu öyle soktor bu ay atılır büyük ihtimal dedi. Tabi inşallah. Hormonlarda bi sıkıntı yok çok şükür. Bana macunu gönderecektin bu arada

Kızlar kusura bakmayın ne olur misafirlerim vardı anca vakit bulabildim gelmeye ASSOSyal kuzum senin niyetine meryem süresi okudum 100 tane Rabbi yessir vela tuasir Rabbi temmim bil hayr tesbihatını çektim B busra_brt kuzum senin niyetine de meryem süresi okudum Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya saygılı sözünden çıkmayan hayrlı akıllı uslu zeki aklı başında imanlı evlatlar ihsan etsin Rabbim inşallah

B busra_brt Salih kızı Büşra niyetine okuyoruz canlarım Rabbim sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz ahlaklı aklı başında imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah
wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
B busra_brt Salih kızı Büşra
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra
umut-16 Ayşe Duygu
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif

wagen canım güzel düşünmüşsün Ramazan-ı şerif ayı için cüz okumayı benim başladığım hatmim var yetiştirebilir miyim bilmiyorum

B busra_brt canım senin için Meryem suresi ve tesbihleri okudum Rabbim kabul ve makbul eylesin en hayırlı en doğru zamanda katından hayırlı sağlıklı sıhhatli ahlaklı imanlı kuranli dinine milletine faydalıaa caliskan akıllı uslu ana babasına itaatkar Salih evlatlar nasip etsin evinizden huzur mutluluk bereket neşe saygı sevgi güven ezan sesi kuran sesi dua zikir eksik olmasın Rabbim her zaman yar ve yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…