Ay seni de yerim rüyanı da yerim ya, mübarek ayda gerçek olsun kuzucumGünaydın şirimmi şirin tatlımı ratlı çok akıllı zeki bebişlerin annişleri kocaman gün aydın kızlar kaç gündür çok güzel rüyalar görüyom inşallah hayra çıkarZeytin_yesili kuzum rüyamda bana diyodunki şabanla ramazan arasında görülentüm rüyalar doğrudur ve çıkar diyodun rüyamda hep birileri bana üzülme semde anne olcan bebişin olcak diyolardı ay inşallah bi huzur doluyo içim rüyalaedan sonra ya
Rabbim güzel haberler almanı da nasip etsin inşallah canımmmm, bol bol dua ediyoruz umutsuzluk yok, olacakGünaydın canım inş rüyaların gerçek olur bende hep kucağımda bebek görüyorum rüyası bile mutlu ediyor insanı Rabb'im inş gercdklerinide yaşatacak hepimize bende doktora gidiyorum cnm yumurtalara bakılacak asilama tarihim belli olacak heyecan başladı simdiden
Amin ınşallah hepimiz çok güleceğizAllah yardımcın olsun canım benim, emeklerinin karşılığını tez zamanda alırsın inşallah canımmm
Gelmis gecmis olur insallah kuzum tez vakitte melegine kavusursunEvet oda bu ay tedavi görmeye başladı erkeklerin sperm torbaları olurmuş eşimde o torbanın üzerinde iltihap varmış şimdi oda ilaçlar kullanıyor film çektirdi pazartesi gidecek oda doktor çocukla bir alakası yokmuş ama iltihaplı yerin tedavi edildikten sonra bebeği olan hasta çokmuş o yüzden onun ilacını kullanıyor şuan eşimde
ay inş yumurtaların güzel büyür canımm allah kolaylık versin iğne vurmak zor kndineKlomenle aynı yumurta büyütücü klomenin iğneye çevrilmiş hali daha kuvvetlisi 5 gün göbekten kendime vuracağım ölçüyü çok az verdi zayıf olduğum için kaldıramaya bilirmişim pazartesi muhakkak gel yumurtana bakalım dedi
Amin teşekkür ederim 180 tl ymiş iğne umarım hepsi 180diray inş yumurtaların güzel büyür canımm allah kolaylık versin iğne vurmak zor kndine
birde sgk karşılamıyor yaa ne kötüAmin teşekkür ederim 180 tl ymiş iğne umarım hepsi 180dir
Bide benim yaşım 22 olunca rapor vermiyorlar 23 yaşında olmam lazım rapor çıksa daha ucuza geliyor ama napim duramıyorum sabır kalmadıbirde sgk karşılamıyor yaa ne kötü
Bide benim yaşım 22 olunca rapor vermiyorlar 23 yaşında olmam lazım rapor çıksa daha ucuza geliyor ama napim duramıyorum sabır kalmadı
dualarımız seninle cnm sende hakkını helal etSelamün aleyküm güzel arkadaşlarim netim bitmişti giremedim ancak bugün girebildim ailevi sorunlardan dolayı bebek düşüncemi erteledim bundan sonraki listerlede olamayacagim ancak sizin için Meryem suresi yasini şerif vs dualar okumaya devam edicem Meryem suresi listesini tamamladım ilk iki arkadaşa Tefriciye leri okudum üçüncü sıradaki arkadaşa okuyamadım Ramazan ayı için aldığım cüzleri okuyacagimdan emin olabilirsiniz burda gönlü güzel tertemiz insanlar tanıdım kısa süreli de olsa hepiniz i çok sevdim sizler çok iyi insanlarsiniz inşallah daha güzel yollarda tekrar karşılaşırız Allah sizlerden razı olsun her daim yar ve yardımcınız olsun yureginizdeki tüm güzellikleri size versin umarım yariyolda biraktigimi dusunmezsiniz yeni listede olmayı inanın çok isterdim ama ailevi sorunlar yaşıyorum zor bir dönemden geçiyorum Allaha emanet olun hakkınızı helal edin
Allah razi olsun canim,hepimize tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin rabbimmasal3487 canm senin için Tefriciye yi çektim Allahım kabul etsin inşallah hayırlısıyla cennet kokulu bebislerini kucağına almayı nasip etsin Rabbim inş
Yeni evli olsam hiç kafaya takmazdım da 3 yıl oldu evlilik suresi uzun olunca insan evde debelenecek şeyler istiyor eve akvaryum aldım tavsan aldım kuşlarım var çalışmıyor olsam köpekte alicam :) ama hiç biri bebeklerin yerini tutmuyor :) amin inşallah tez vakitte hayırlısıyla hepimiz bebisleri olurda yordu bu çocuk beni diye topik açarız :)ayy küçükmüssün daha olsun canım fazla takma stres daha kötü madem bir sıkıntınız yok olur Allahın izniyle
Kuzum Rabbim hakkinda hayrlisi ne ise onu versin insallahSelamün aleyküm güzel arkadaşlarim netim bitmişti giremedim ancak bugün girebildim ailevi sorunlardan dolayı bebek düşüncemi erteledim bundan sonraki listerlede olamayacagim ancak sizin için Meryem suresi yasini şerif vs dualar okumaya devam edicem Meryem suresi listesini tamamladım ilk iki arkadaşa Tefriciye leri okudum üçüncü sıradaki arkadaşa okuyamadım Ramazan ayı için aldığım cüzleri okuyacagimdan emin olabilirsiniz burda gönlü güzel tertemiz insanlar tanıdım kısa süreli de olsa hepiniz i çok sevdim sizler çok iyi insanlarsiniz inşallah daha güzel yollarda tekrar karşılaşırız Allah sizlerden razı olsun her daim yar ve yardımcınız olsun yureginizdeki tüm güzellikleri size versin umarım yariyolda biraktigimi dusunmezsiniz yeni listede olmayı inanın çok isterdim ama ailevi sorunlar yaşıyorum zor bir dönemden geçiyorum Allaha emanet olun hakkınızı helal edin
Gozun aydin canim insallah asilaman ramazani serif hurmetine basarili olur bebisin sana simsiki tutunur hamileyimmmm diye yazarsin bizlere bayram mujdesiKızlar doktordan çıktım şimdi yumurtalar büyümeye başlamış cuma tekrar kontrole çağırdı pazartesi yada salı yaparız aşılamayı dedi.asilama günü orucumu tutamicam Rabbim affetsin inş
İnş canım bu ay çok umutluyum içim kıpır kıpırGozun aydin canim insallah asilaman ramazani serif hurmetine basarili olur bebisin sana simsiki tutunur hamileyimmmm diye yazarsin bizlere bayram mujdesi
Inşallah canim Rabbim umutlarini gercege mutluluga cevirsin insallahİnş canım bu ay çok umutluyum içim kıpır kıpırins bayrama hepimiz karnimizda bebislerimizle gireriz cnm çifte bayram yaşarız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?