2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Ay seni de yerim rüyanı da yerim ya, mübarek ayda gerçek olsun kuzucum

Rabbim güzel haberler almanı da nasip etsin inşallah canımmmm, bol bol dua ediyoruz umutsuzluk yok, olacak

Gelmis gecmis olur insallah kuzum tez vakitte melegine kavusursun

ay inş yumurtaların güzel büyür canımm allah kolaylık versin iğne vurmak zor kndine

Selamün aleyküm güzel arkadaşlarim netim bitmişti giremedim ancak bugün girebildim ailevi sorunlardan dolayı bebek düşüncemi erteledim bundan sonraki listerlede olamayacagim ancak sizin için Meryem suresi yasini şerif vs dualar okumaya devam edicem Meryem suresi listesini tamamladım ilk iki arkadaşa Tefriciye leri okudum üçüncü sıradaki arkadaşa okuyamadım Ramazan ayı için aldığım cüzleri okuyacagimdan emin olabilirsiniz burda gönlü güzel tertemiz insanlar tanıdım kısa süreli de olsa hepiniz i çok sevdim sizler çok iyi insanlarsiniz inşallah daha güzel yollarda tekrar karşılaşırız Allah sizlerden razı olsun her daim yar ve yardımcınız olsun yureginizdeki tüm güzellikleri size versin umarım yariyolda biraktigimi dusunmezsiniz yeni listede olmayı inanın çok isterdim ama ailevi sorunlar yaşıyorum zor bir dönemden geçiyorum Allaha emanet olun hakkınızı helal edin

dualarımız seninle cnm sende hakkını helal et

ayy küçükmüssün daha olsun canım fazla takma stres daha kötü madem bir sıkıntınız yok olur Allahın izniyle
Yeni evli olsam hiç kafaya takmazdım da 3 yıl oldu evlilik suresi uzun olunca insan evde debelenecek şeyler istiyor eve akvaryum aldım tavsan aldım kuşlarım var çalışmıyor olsam köpekte alicam :) ama hiç biri bebeklerin yerini tutmuyor :) amin inşallah tez vakitte hayırlısıyla hepimiz bebisleri olurda yordu bu çocuk beni diye topik açarız :)

Kızlar doktordan çıktım şimdi yumurtalar büyümeye başlamış cuma tekrar kontrole çağırdı pazartesi yada salı yaparız aşılamayı dedi.asilama günü orucumu tutamicam Rabbim affetsin inş

Kuzum Rabbim hakkinda hayrlisi ne ise onu versin insallah
Insallah tez zamanda butun sorunlarindan kurtulur rahata huzura erersin Rabbim gonlunden ne geciyorsa hakkinda hayrli eyleyip yasamayi nasip etsin nadir de olsa arada bi bizlere yaz kuzum Rabbim senden de razi memnun ve hosnut olsun insallah ben hakkimi helal ettim sende helal et

Kızlar doktordan çıktım şimdi yumurtalar büyümeye başlamış cuma tekrar kontrole çağırdı pazartesi yada salı yaparız aşılamayı dedi.asilama günü orucumu tutamicam Rabbim affetsin inş
Gozun aydin canim insallah asilaman ramazani serif hurmetine basarili olur bebisin sana simsiki tutunur hamileyimmmm diye yazarsin bizlere bayram mujdesi

Gozun aydin canim insallah asilaman ramazani serif hurmetine basarili olur bebisin sana simsiki tutunur hamileyimmmm diye yazarsin bizlere bayram mujdesi
İnş canım bu ay çok umutluyum içim kıpır kıpır ins bayrama hepimiz karnimizda bebislerimizle gireriz cnm çifte bayram yaşarız inşallah

rabbim hepimize sağlıklı mubarek avlatlar nasip etsin inşallah... bende cuma günü ilk aşılamı yaptıracağım inşallah rabbim nasip eder.. dualarınıza talibim sizlerde benim dualarımdasınız rabbim bu mubarek ayda isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…