- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Hos geldin canim kisaca ozet geceyim 16-18 kisi kadariz listemizde her gun listeyi takiben bir arkadasimizin ismine niyet ederek Meryem suresi okuyoruz Ramazan serif ayinda yetistiremeyiz diye tesbih cekecegiz katilmak istersen bir de hem kandil hem persembeden persembeye salat-i tefriciyye cekiyoruz 4444 aramizda pay edipMerhaba bende katılmak istiyorum aranıza mesajlarınızı okumaya çalıştım ama tam olarak anlayamadım şimdi nasıl katılıyorum hangi duaları nezaman okumam gerekiyor banada yardımcı olursanız çok sevinirim 1yıllık evliyim 9aydır bebek istiyorum 3aydır tedavi görüyorum pko'luyum aynı zamanda bugun çatlatma iğnesinden sonra 13. Günüm test yaptırdım ve sonuç 1.11 negatif kendimi okadar çaresiz hissediyorum ki hayırlısı bu diyorum isyan etmem asla benim için hayırlısı neyse belli bir zamanı vardır belki hepimiz için öyle ama üzülüyorda insan. Ramazan ayıda gelmişken ibadetlerime dikkat etmek istiyorum dualar etmek istiyorum
Hos geldin canim kisaca ozet geceyim 16-18 kisi kadariz listemizde her gun listeyi takiben bir arkadasimizin ismine niyet ederek Meryem suresi okuyoruz Ramazan serif ayinda yetistiremeyiz diye tesbih cekecegiz katilmak istersen bir de hem kandil hem persembeden persembeye salat-i tefriciyye cekiyoruz 4444 aramizda pay edip
Hoşbuldum çok teşekkür ederim cevap için katılmak isterim tabiki
Ayy ne kadar güzel bi vakte denk geldi. Mübarrk ramazanın hürmetine inşallah her şey güzel olur kuzum ya. Sen bana hatırlat da pazar aşılamayı yaptıltan sonra bi fetih okuyayım senin için, spermler yumurtaları güzelce kolaylıkla fethetsin diyeeeKızlar az önce doktordan çıktım pazar sabah 11 de asilamam yapılacak dua edin bana Rabb'im hepimizin yardımcısı olsun ins
Sinan kızı esraCanim kendi ismini yazarsan (ahmet kizi fatma gibi) listeye ekliyeyim
Allah razı olsun canım benim inş bu mübarek aylarda hepimiz hamile kalırızAyy ne kadar güzel bi vakte denk geldi. Mübarrk ramazanın hürmetine inşallah her şey güzel olur kuzum ya. Sen bana hatırlat da pazar aşılamayı yaptıltan sonra bi fetih okuyayım senin için, spermler yumurtaları güzelce kolaylıkla fethetsin diyeee
Canım hoşgeldin :) bazen hepimizde oluyor o umutsuzluğa düşme hali. Kaç gündür içinde debeleniyorum hatta ben. Ama inşallah burada birbirimize okuduğumuz sureler ve yaptığımız dualar hürmetine bu iç sıkıntısı bitecek ve bizler o çok istediğimiz bebişlere kavuşacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun. Klomeni ilk defa mı kullanmıştın canımSinan kızı esra
İnşallah kuzumm. Benim kist giderse inşallah ben de aşılamaya geçeceğim. Tecrübelerini bizimle paylaşırsınAllah razı olsun canım benim inş bu mübarek aylarda hepimiz hamile kalırız
@Mucizeolsakeske ismet kızı elifKizlar liste de bi isim eksik ismet kizi elif oz ismi ama nickini hatirlamiyorun mucizeolsagerek miASSOSyal canim sen dun diyordun senden sonra iki kisi daha var diye yazar misin nicki elif kizi ismet mi yaziyor bu arada liste de biz B busra_brt ile Büşra'nın isteği ile yer değiştik yanlış anlaşılmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?