2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Hos geldin canim kisaca ozet geceyim 16-18 kisi kadariz listemizde her gun listeyi takiben bir arkadasimizin ismine niyet ederek Meryem suresi okuyoruz Ramazan serif ayinda yetistiremeyiz diye tesbih cekecegiz katilmak istersen bir de hem kandil hem persembeden persembeye salat-i tefriciyye cekiyoruz 4444 aramizda pay edip

Kadir gecesi dua listesi
masal3487 Nevzat kızı Özgün 2 bin kelime i tevhit 2 bin kelimei temcit 5 yasin suresi 5 meryem suresi
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 10 bin kelime-i temcid 6 yasin süresi 3 meryem süresi
Pdr_ci Aziz kızı Meltem 4 Yasin süresi 4 Meryem süresi
Zeytin_yesili 5 bin kelime-i tevhid 2 bin kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 3 yasin süresi 3 meryem süresi
B busra_brt 15 yasin süresi 1000 tane kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif
M Meyra_naz 5 bin kelime_i tevhid 2 bin kelime-i tenzih kelime-i temcid salevat-ı şerif 3 yasin süresi 2 Meryem suresi
ASSOSyal 5 yasin süresi 3 meryem süresi 1000 tane kelime-i tenzih salevat-ı şerif
wagen 3000 kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 10 meryem süresi
umut-16 3 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şeri 1 meryem süresi

Kadir gecesi icin toplanan dualar
41 yasin süresi
31 meryem süresi
29 bin Kelime-i Tevhid
23 bin Kelime-i Temcid
11 bin Kelime-i Tenzih
11 bin Salevat-ı Şerif
Toplanmış bulunuyor okumak isteyen arkadaşlarımız varsa bildirsin kuzular yoksa arkadaşlar arasında bölüşüp tamamlamaya çalışacaz

Hoşbuldum çok teşekkür ederim cevap için katılmak isterim tabiki

wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
B busra_brt Salih kızı Büşra
yassimin Ali kızı Yasemin
D Dilefrz

Kizlar liste de bi isim eksik ismet kizi elif oz ismi ama nickini hatirlamiyorun mucizeolsagerek mi ASSOSyal canim sen dun diyordun senden sonra iki kisi daha var diye yazar misin nicki elif kizi ismet mi yaziyor bu arada liste de biz B busra_brt ile Büşra'nın isteği ile yer değiştik yanlış anlaşılmasın

Kızlar az önce doktordan çıktım pazar sabah 11 de asilamam yapılacak dua edin bana Rabb'im hepimizin yardımcısı olsun ins
Ayy ne kadar güzel bi vakte denk geldi. Mübarrk ramazanın hürmetine inşallah her şey güzel olur kuzum ya. Sen bana hatırlat da pazar aşılamayı yaptıltan sonra bi fetih okuyayım senin için, spermler yumurtaları güzelce kolaylıkla fethetsin diyeee

Zeytin_yesili kuzucuk ya ben 5 bin salavat 5 bin kelimei tevhit 5 bin de kelimei temcit alayım olur mu kuzum. Şimdi benüm aklım biraz karıştı ama. Ramazan içğn hangi ayetleri çekiyoz birbirimiz üçün? Bi de hatim yaparken herhangi bileye niyet edelim mi başta? Bi de 4 yasin 4 meryem almıştım bunlarda ne diye niyetlenelimm

ASSOSyal canımm yaparsın yaparsın hiç bişey olmaz. Ama lezzetinin güzel olması için antep salçası da şart ya. Yoksa tadı olmaz pek. Sen salçayı da bulabilirsen eğer ben sana tarif ederim detaylıca. Yaparsın hiç bişey yok

Allah razı olsun canım benim inş bu mübarek aylarda hepimiz hamile kalırız

Sinan kızı esra
Canım hoşgeldin :) bazen hepimizde oluyor o umutsuzluğa düşme hali. Kaç gündür içinde debeleniyorum hatta ben. Ama inşallah burada birbirimize okuduğumuz sureler ve yaptığımız dualar hürmetine bu iç sıkıntısı bitecek ve bizler o çok istediğimiz bebişlere kavuşacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun. Klomeni ilk defa mı kullanmıştın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…