2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Kız nerden bulayım Antep salçasını :)) sen en iyisi gelirken getir dolmayı direkt ben mideye indireyim hemen :))

Sen tarifi yolla bana ama, bir araştırma yaparım, Antep salçası acı mı oluyo ben acı yemiyorum da

Off kızlar ben belim ağrıyo diye yakı koydum ama yine cayır cayır yakıyo bu beni, sinir oldum belim geçti yanma kaldı

Var kuzum ama yapmaya cesaret edemiyorum bilmiyorum diye, buranın çarşısı çok güzeldir meşhurdur herşey var :) şimdi çok özeniyorum ya bi de birşeye benzetemezsem tiksinmeyeyim diye :))
içini hazırlıyosun dolduruyosun bişey yok be yavrucum... önemli olan içini güzel tutturabilmek, onu da Pdr_ci nin tarifi halleder yemeye adam lazımsa ben gelirim istanbul bursa çok da uzun sayılmaz

Bulursun yaa baharatçılarda falan oluyor. Ben trabzondayken bulurdum Tamam sen hazır hisset kendini ben sana yazayım tarifi

Off kızlar ben belim ağrıyo diye yakı koydum ama yine cayır cayır yakıyo bu beni, sinir oldum belim geçti yanma kaldı
Bende de var canım şuan havalarda sıcak acayip yakıyor doktor çarşamba gittiğimde pazartesi salı yaparız diyordu aşılamayı çarşamba akşam yakiyi yapistirdik bugün yumurtalar baya büyümüş gerçekten çok etkisi varmış canım

Kızlar az önce doktordan çıktım pazar sabah 11 de asilamam yapılacak dua edin bana Rabb'im hepimizin yardımcısı olsun ins
Ay kuzum insallah bu mubarek ayin hurmetine habibullah hurmetine evliya-i kiramin hurmetine veliler alimler hurmetine insallah insallah bebisin sana siki siki tutunur mujdeli haberi bize verirsin

Kuzum butun listeye niyetlenicez hayrli saglikli bebeklerimiz olsun diye

wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
B busra_brt Salih kızı Büşra
yassimin Ali kızı Yasemin
@Mucizeolsakeske İsmet kızı Elif
D Dilefrz Sinan kızı Esra

Kadir gecesi dua listesi
masal3487 Nevzat kızı Özgün 2 bin kelime i tevhit 2 bin kelimei temcit 5 yasin suresi 5 meryem suresi
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 10 bin kelime-i temcid 6 yasin süresi 3 meryem süresi
Pdr_ci Aziz kızı Meltem 4 Yasin süresi 4 Meryem süresi 5 bin salavat 5 bin kelimei tevhit 5 bin de kelimei temcit
Zeytin_yesili 5 bin kelime-i tevhid 2 bin kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 3 yasin süresi 3 meryem süresi
B busra_brt 15 yasin süresi 1000 tane kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif
M Meyra_naz 5 bin kelime_i tevhid 2 bin kelime-i tenzih kelime-i temcid salevat-ı şerif 3 yasin süresi 2 Meryem suresi
ASSOSyal 5 yasin süresi 3 meryem süresi 1000 tane kelime-i tenzih salevat-ı şerif
wagen 3000 kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 10 meryem süresi
umut-16 3 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şeri 1 meryem süresi

Kadir gecesi icin toplanan dualar
41 yasin süresi
31 meryem süresi
34 bin Kelime-i Tevhid
28 bin Kelime-i Temcid
11 bin Kelime-i Tenzih
16 bin Salevat-ı Şerif
Toplanmış bulunuyor okumak isteyen arkadaşlarımız varsa bildirsin kuzular yoksa arkadaşlar arasında bölüşüp tamamlamaya çalışacaz

Ay kuzum insallah bu mubarek ayin hurmetine habibullah hurmetine evliya-i kiramin hurmetine veliler alimler hurmetine insallah insallah bebisin sana siki siki tutunur mujdeli haberi bize verirsin
Amin canım çok sağol hepiniz güç verdiniz bana Allah'ım razı olsun iyiki varsiniz güzel kalbi koca yürekli anneler allahım kucaginizi tez vakitte doldursun inşallah sizleri cok seviyorum Allaha emanet olun

Amin canım çok sağol hepiniz güç verdiniz bana Allah'ım razı olsun iyiki varsiniz güzel kalbi koca yürekli anneler allahım kucaginizi tez vakitte doldursun inşallah sizleri cok seviyorum Allaha emanet olun
Amin kuzum insallah bende seni seviyorum hepimiz birbirimizi seviyoruz dualarimiz birbirimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…