Rabbim yüzünü güldürsün canım, çok güzel bir zamana denk geldi inş bu güzel günler bir vesile olur dualarımızda olacaksın merak etmeKızlar az önce doktordan çıktım pazar sabah 11 de asilamam yapılacak dua edin bana Rabb'im hepimizin yardımcısı olsun ins
Kız nerden bulayım Antep salçasını :)) sen en iyisi gelirken getir dolmayı direkt ben mideye indireyim hemen :))ASSOSyal canımm yaparsın yaparsın hiç bişey olmaz. Ama lezzetinin güzel olması için antep salçası da şart ya. Yoksa tadı olmaz pek. Sen salçayı da bulabilirsen eğer ben sana tarif ederim detaylıca. Yaparsın hiç bişey yok
içini hazırlıyosun dolduruyosun bişey yok be yavrucum... önemli olan içini güzel tutturabilmek, onu daVar kuzum ama yapmaya cesaret edemiyorum bilmiyorum diye, buranın çarşısı çok güzeldir meşhurdur herşey var :) şimdi çok özeniyorum ya bi de birşeye benzetemezsem tiksinmeyeyim diye :))
Amin canım rabbim hepinizden razı olsun ins tez zamanda hepinizin yüzünü güldürsünRabbim yüzünü güldürsün canım, çok güzel bir zamana denk geldi inş bu güzel günler bir vesile olur dualarımızda olacaksın merak etme
Bulursun yaa baharatçılarda falan oluyor. Ben trabzondayken bulurdum Tamam sen hazır hisset kendini ben sana yazayım tarifiKız nerden bulayım Antep salçasını :)) sen en iyisi gelirken getir dolmayı direkt ben mideye indireyim hemen :))
Sen tarifi yolla bana ama, bir araştırma yaparım, Antep salçası acı mı oluyo ben acı yemiyorum da
He kız çok kolay. Ben bile yapabiliyosam berkes yapariçini hazırlıyosun dolduruyosun bişey yok be yavrucum... önemli olan içini güzel tutturabilmek, onu daPdr_ci nin tarifi halleder yemeye adam lazımsa ben gelirim istanbul bursa çok da uzun sayılmaz
Tabi ki canim ne okur ne cekersinZeytin_yesili canımcım bi kaç gündür buraya pek giremedim kandil listesine girebilirmiyim bende
haydi hayırlısı, Allah gönlüne göre en hayırlısını nasip etsin yavrucum, inşAllah hayırlı müjdeli haberlerini alırız.Kızlar az önce doktordan çıktım pazar sabah 11 de asilamam yapılacak dua edin bana Rabb'im hepimizin yardımcısı olsun ins
Bende de var canım şuan havalarda sıcak acayip yakıyor doktor çarşamba gittiğimde pazartesi salı yaparız diyordu aşılamayı çarşamba akşam yakiyi yapistirdik bugün yumurtalar baya büyümüş gerçekten çok etkisi varmış canımOff kızlar ben belim ağrıyo diye yakı koydum ama yine cayır cayır yakıyo bu beni, sinir oldumbelim geçti yanma kaldı
Ay kuzum insallah bu mubarek ayin hurmetine habibullah hurmetine evliya-i kiramin hurmetine veliler alimler hurmetine insallah insallah bebisin sana siki siki tutunur mujdeli haberi bize verirsinKızlar az önce doktordan çıktım pazar sabah 11 de asilamam yapılacak dua edin bana Rabb'im hepimizin yardımcısı olsun ins
Amin canım inşallah Allahım tez vakitte sanada hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhaydi hayırlısı, Allah gönlüne göre en hayırlısını nasip etsin yavrucum, inşAllah hayırlı müjdeli haberlerini alırız.
Kuzum butun listeye niyetlenicez hayrli saglikli bebeklerimiz olsun diyeZeytin_yesili kuzucuk ya ben 5 bin salavat 5 bin kelimei tevhit 5 bin de kelimei temcit alayım olur mu kuzum. Şimdi benüm aklım biraz karıştı ama. Ramazan içğn hangi ayetleri çekiyoz birbirimiz üçün? Bi de hatim yaparken herhangi bileye niyet edelim mi başta? Bi de 4 yasin 4 meryem almıştım bunlarda ne diye niyetlenelimm
Tamam kuzum Rabbim razi olsun
Amin canım çok sağol hepiniz güç verdiniz bana Allah'ım razı olsun iyiki varsiniz güzel kalbi koca yürekli anneler allahım kucaginizi tez vakitte doldursun inşallah sizleri cok seviyorum Allaha emanet olunAy kuzum insallah bu mubarek ayin hurmetine habibullah hurmetine evliya-i kiramin hurmetine veliler alimler hurmetine insallah insallah bebisin sana siki siki tutunur mujdeli haberi bize verirsin
Amin kuzum insallah bende seni seviyorum hepimiz birbirimizi seviyoruz dualarimiz birbirimiz icinAmin canım çok sağol hepiniz güç verdiniz bana Allah'ım razı olsun iyiki varsiniz güzel kalbi koca yürekli anneler allahım kucaginizi tez vakitte doldursun inşallah sizleri cok seviyorum Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?