2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

M Meyra_naz doğan kızı Ayşe için tesbihatlarımı çektim inşallah on dört gün sonra bize müjdeyi verecek, Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah Rabbim onunla beraber bizi de sevindirsin Rabbim kucağını boş bırakmasın evinden çocuk sesi eksik olmasın inşallah, duaları kabul olsun
Zeytin_yesili

Amin canım çok saol Rabb'im hicbirimizin evinden çocuk sesini eksik etmesin inş

M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe niyetine tesbihatlarımı çektim Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah sağlikli elleri ayaklari duzgun hastaliksiz kusursuz akilli uslu zeki akli basina ahlakli imanli evlatlar ihsan etsin Rabbim (inşallah bayram şekerimiz tutunmuştur annesine)

Allah razı olsun canım ay ay inş benimle olur düşüncesi bile mutlu ediyor.. eşime bu Ramazan 3 kisilik fitremizi veririz inş diyorum... Rabbim inş bu mübarek günler hürmetine sanada isteyen herkese de ikiz evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…