Gözünüz aydın canım darısı başınıza inşUcak yok ki bulundugumuz sehirlerde.Dogmus bebek şükür.Ikisi de iyiymis.cok korktum yanliz olunca.
Gözünüz aydın kuzum maşallah. Allah bizlere de nasip etsinUcak yok ki bulundugumuz sehirlerde.Dogmus bebek şükür.Ikisi de iyiymis.cok korktum yanliz olunca.
Gözünüz aydın kuzum çok şükürya darısı hepimizin başına inşallahUcak yok ki bulundugumuz sehirlerde.Dogmus bebek şükür.Ikisi de iyiymis.cok korktum yanliz olunca.
Ah ahh aminn. Nabıyon kız nasıl gidiyo oruç
Cumlemizin canim .Bana da sizlere de Rabbim bu mübarek gunlerin yuzu uyu hurmetine nasip etsin.Gözünüz aydın canım darısı başınıza inş
Çok iyi gidiyor kuzu zorlanmıyorum şükür, sen nasılsın :)Ah ahh aminn. Nabıyon kız nasıl gidiyo oruç
Amiiinn canımCumlemizin canim .Bana da sizlere de Rabbim bu mübarek gunlerin yuzu uyu hurmetine nasip etsin.
Gozunuz aydin canim Rabbim anneli babali buyutsun hayrli saglikli uzun omur ihsan etsin darisi hepimizin basina insallah hayrlisi ileUcak yok ki bulundugumuz sehirlerde.Dogmus bebek şükür.Ikisi de iyiymis.cok korktum yanliz olunca.
iyi olsunlar da en kötüsü böyle olsun... Allah ömrünü uzun sağlıklı etsin inşAllah canımUcak yok ki bulundugumuz sehirlerde.Dogmus bebek şükür.Ikisi de iyiymis.cok korktum yanliz olunca.
İdare ediyor benim de. Bu sene havalar serin çok şükür, kolay geçiyo sanki şimdilik.Çok iyi gidiyor kuzu zorlanmıyorum şükür, sen nasılsın :)
Aynen henüz zorlamadı şükür, üç gün bitti bile kuzuİdare ediyor benim de. Bu sene havalar serin çok şükür, kolay geçiyo sanki şimdilik.
Sizin tercihiniz canim okuyalim derseniz okuruz gelene kadar askiya alalim derseniz atlarimZeytin_yesili kuzum Halitim için okuyacak mıyız?
Amin canım çok saol Rabb'im hicbirimizin evinden çocuk sesini eksik etmesin inşM Meyra_naz doğan kızı Ayşe için tesbihatlarımı çektiminşallah on dört gün sonra bize müjdeyi verecek, Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah Rabbim onunla beraber bizi de sevindirsin Rabbim kucağını boş bırakmasın evinden çocuk sesi eksik olmasın inşallah, duaları kabul olsun
Zeytin_yesili
Benim için farketmez kuzu beraber karar verelimSizin tercihiniz canim okuyalim derseniz okuruz gelene kadar askiya alalim derseniz atlarim
Allah razı olsun canım ay ay inş benimle olur düşüncesi bile mutlu ediyor.. eşime bu Ramazan 3 kisilik fitremizi veririz inş diyorum... Rabbim inş bu mübarek günler hürmetine sanada isteyen herkese de ikiz evlatlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?