2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

yassimin canim hayrli yolculuklar her gun girip bi cee eee de emme bize ozletme kendini annecige de selam soyle kuzum dua etsin bizlere insallah
Aleyküm selam kuzum
Cee derim ya ben de özlerim zaten dayanamam ama gün içinde meşgul olurum. Köy burası malum iş güç çok
Ayrıca inşAllah bebiş haberi ver bizeeeee
Şu mübarek ayda Rabb im yüzünü güldürsün inşAllah kuzum ayyy çok sevinirim inan :)

Son düzenleme:
T
Takma kuzu tabiii Allah hayırla sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin.

Insallah canim insallah
Kac hafta kalacaksin kuzum trabzon da oh ne guzel sana da iyi gelir annisle hem hasret giderirsin moral tavan yapar

wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe (yeni liste de muaf okumasi gereken dualar varmis)
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
B busra_brt Salih kızı Büşra
yassimin Ali kızı Yasemin
D Dilefrz Sinan kızı Esra
@nergismor Hüseyin kızı Saliha
@Cigdem24 Zeki kızı Çiğdem
PINARXXX Pınar Kaya
Rabbim evlat hasreti ile yanan kavrulan ummet-i Muhammed'e sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya itaatkar hürmetkar ana baba sözünden çıkmayan akıllı uslu zeki anaya babaya vatana hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı kendi katından temiz salih saliha evlatlar ihsan etsin inşallah

Canim nazlı kızı Ayşenur yazsan annemin ismi uğurlu gelir inş annemi 12 yaşındayken kaybettim geçenlerde de moralim çok bozuktu annemi gördüm rüyamda benim belim çok ağrıyor annem elini belime koyuyor rüyamda hiç ağrı felan kalmıyor üzülme olacak dedi inş Rabb'im hepimizin yüzüne baksın

Başın sağolsun canım benim inşallah rüyan hayra çıkar anneciğin bak ne güzel olcak demiş inşallah olur belki senin çok üzüldüğünü görüp üzülüyodur

Başın sağolsun canım benim inşallah rüyan hayra çıkar anneciğin bak ne güzel olcak demiş inşallah olur belki senin çok üzüldüğünü görüp üzülüyodur
İnş canım eşim çok kafaya takiyor üzülüyor onu öyle görünce bende dayanamadım kacgundur yemeden içmeden kesildim annem geldi rüyama zor zamanlar geçiriyorum annemde yanımda olamadığı için rüyamda teselli ediyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…