Aleyküm selam kuzumyassimin canim hayrli yolculuklar her gun girip bi cee eee de emme bize ozletme kendini annecige de selam soyle kuzum dua etsin bizlere insallah
Takma kuzu tabiii Allah hayırla sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin.amin canim insallah.benim dusuklerm kalp durmam var allah buna nasip etti insallah bunu alirz kucagimiza.cok isteyncede olmuyo cok kafaya takincada olmuyo.amcak unutup baska seylerle ilgilenince oluyo hatta ben ise girmistm 1 ay calistm hamile kaldim:)) biraktm sonra mecburen
amin canm sagolasin darisi basiniza insallahT
Takma kuzu tabiii Allah hayırla sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin.
Olur katılırım tabiki şuan borcum olan kişiler var bayram iznimde halletmiş olurum inşallahesra011 kuzum bayram sonu baslayacagiz listeye katilacaksin degil mi tesbihat cekecegiz 5000 Rabbi hebli mines salihin bolusucez sayiyi
Tamam canimCanim beni de dahil edin okurum insallah
Insallah canim insallahAleyküm selam kuzum
Cee derim ya ben de özlerim zaten dayanamam ama gün içinde meşgul olurum. Köy burası malum iş güç çok
Ayrıca inşAllah bebiş haberi ver bizeeeee
Şu mübarek ayda Rabb im yüzünü güldürsün inşAllah kuzum ayyy çok sevinirim inan :)
Amin yerim ben onu ne tatlı yyaaaaEki Görüntüle 2008123
GÜNAYDIN TOPİĞİMİZİN DUA ANNELERİ KUCAKLARIMIZ İNŞALLAH BÖYLE GÜZEL BEBİŞLERLE DOLAR
Amin ablacim cumlemizinkini insallahTamam ablacim Rabbim kabul ve makbul etsin insallah tez vakitte kucagini doldursun hayrlisi ile
Oyysss ben bunu yerim yaEki Görüntüle 2008123
GÜNAYDIN TOPİĞİMİZİN DUA ANNELERİ KUCAKLARIMIZ İNŞALLAH BÖYLE GÜZEL BEBİŞLERLE DOLAR
Canım yeni listeye başlamadık ama başlıycazBende dua ya katilmak istiyorum canim
Hosbuldum canım gerçek ismim pınar kaya .Canım yeni listeye başlamadık ama başlıycazZeytin_yesili ekler seni listeye gerçek isminide yaz o görünce ekler hoş geldin aramıza
Tmm kuzum Saman Alevi girince ekler seniHosbuldum canım gerçek ismim pınar kaya .
Canim nazlı kızı Ayşenur yazsan annemin ismi uğurlu gelir inş annemi 12 yaşındayken kaybettim geçenlerde de moralim çok bozuktu annemi gördüm rüyamda benim belim çok ağrıyor annem elini belime koyuyor rüyamda hiç ağrı felan kalmıyor üzülme olacak dedi inş Rabb'im hepimizin yüzüne baksınwagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra yeni liste de muaftır (işleri dolayısıyla katılamayacak)
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
B busra_brt Salih kızı Büşra
yassimin Ali kızı Yasemin
D Dilefrz Sinan kızı Esra
@nergismor Hüseyin kızı Saliha
@Cigdem24 Zeki kızı Çiğdem
PINARXXX Pınar Kaya
Rabbim evlat hasreti ile yanan kavrulan ummet-i Muhammed'e sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya itaatkar hürmetkar ana baba sözünden çıkmayan akıllı uslu zeki anaya babaya vatana hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı kendi katından temiz salih saliha evlatlar ihsan etsin inşallah
Canim nazlı kızı Ayşenur yazsan annemin ismi uğurlu gelir inş annemi 12 yaşındayken kaybettim geçenlerde de moralim çok bozuktu annemi gördüm rüyamda benim belim çok ağrıyor annem elini belime koyuyor rüyamda hiç ağrı felan kalmıyor üzülme olacak dedi inş Rabb'im hepimizin yüzüne baksın
İnş canım eşim çok kafaya takiyor üzülüyor onu öyle görünce bende dayanamadım kacgundur yemeden içmeden kesildim annem geldi rüyama zor zamanlar geçiriyorum annemde yanımda olamadığı için rüyamda teselli ediyor beniBaşın sağolsun canım benim inşallah rüyan hayra çıkar anneciğin bak ne güzel olcak demiş inşallah olur belki senin çok üzüldüğünü görüp üzülüyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?