- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Tabiki yok ablacım bilmez miyim bizim konumda dinle pek alakası yok aslında yanı var da biz o açıdan değerlendirmeye girmedik bile o kız öyle demiş işte maksat laf söylemek sanırım ama kastettiğimiz bu tip iğrençlik leri (en basit karşılığı olarak bu kelimeyi kullanıyorum) onaylamamak yobazliksa yobaz olmayı yeglerim arsız olmaktannsaKuzum yobazlik ve gericilik dinle uzaktan yakindan alakasi yok lutfen hassas olalim bu konuda insanlar zaten mimlemisler seriati hatta oyle ki efendimize bile laf eden oldu bimere sikayet etti birisi bu siteden
Ablacim salevati serif 34 bin senin aldigin yanlis hatirlamiyorsam bi bakayimZeytin_yesili ablacım köyden biri 70 bin salavat verdi almış olduğum 40 binde tamamlandı yalnız temcid 34 bin değildi sanki on mı yirmi bin mıydı sen yirmi bin yaziver abla temcide
Amin kanal tek başıma çekmedim köydeki kadınlar da çekti kabede duası yapılacak olunca pek heveslendiler bende karistiriyorum sayıyı ben on bin almissin 20 bin çekiliyor fazla fazla çekiyorlar :) son sayılar bu şekilde şimdilik 40 bin salavt çekildi 20 bin temcid(çekiliyor) 5 bin tenzih 34 bin tevhid çekildiDil-i bitab ablacim 34 bin kelime-i tevhid yaziyor 40 bin mi cektin o zaman 70 bini asti masallah masallah Rabbim makbul ve kabul etsin insallah kelime-i temcid bin yaziyo ama kelime-i tenzih 5 bin salevati serif 40 bin diyo sen tekrar yaz cektigin kelime-i tenzihi karisiklik olmasin bagislarken kuzum
Rabbim makbul ve kabul etsin ablacim insallah bayanlar ne sikintisi derdi muradi icin cekiyorsa Rabbim onlerine getirsin dermanlarini hayrlisi ile insallahAmin kanal tek başıma çekmedim köydeki kadınlar da çekti kabede duası yapılacak olunca pek heveslendiler bende karistiriyorum sayıyı ben on bin almissin 20 bin çekiliyor fazla fazla çekiyorlar :) son sayılar bu şekilde şimdilik 40 bin salavt çekildi 20 bin temcid(çekiliyor) 5 bin tenzih 34 bin tevhid çekildi
hiiiiiiii topikteki herkesi kaçırmışlar......bi ikimizi bırakmışlar kızzzzKızlar burası niye bu kadar sessiz
Günaydın canım asilaman nasıl geçti şuan nasılsıngünaydın kızlarrrr
Günaydınnnnnn canımmhiiiiiiii topikteki herkesi kaçırmışlar......bi ikimizi bırakmışlar kızzzz
aşılama iyiydi şükür bi sıkıntı çıkmadı. biraz acdı dogal olarak. ama o güdnden beri belim ve kasıklarım agrıyor. başka bi durum yok gibi şimdilik.Günaydın canım asilaman nasıl geçti şuan nasılsın
millet uyanmadı heralde canım daha. hafta sonu yaGünaydınnnnnn canımm
Valla topikte bu kadar sessiz güzel olmuyor yahukaçan kurtulur diyerekten herkes çaktırmadan çıkmamıştır inş
Bende de ara ara oluyordu cnm bide karnım çok sisiyordu gazdan.. ağrılara hiç takılma cnm vücudunu hiç dinleme inş tutar canım hakkında hayırlısı olsun insaşılama iyiydi şükür bi sıkıntı çıkmadı. biraz acdı dogal olarak. ama o güdnden beri belim ve kasıklarım agrıyor. başka bi durum yok gibi şimdilik.
sendede böyle agrı olmuşmuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?