Evet olabilir canımmillet uyanmadı heralde canım daha. hafta sonu ya
Kuzum benim ne güzel dua etmişsin ya resmen içim açıldıGünaydın canlar sabahı şerifleriniz hayırlı olsunhepiniz için çok mutlu bir sabah gün olsun dua,larınızın kabul olduğu gün olsun bebiş lerimizin dünyaya gelmesi için bedenlerine ruhlarının verildiği gün olsun okadar güzel birgün olsunki gecenin sonunda Rabbim hergünümü böyle güzel hayırlı kıl diye dua mız olsun inşallah
inşallah canım bekliyorum bakalım tek yapabildiğim artık sadece dua etmek Allah hayırlısını nasip etsin inşallahEvet olabilir canım
Bayram üzeri inş senden güzel haberler alırız kuzum, bebeğin seninledir inş
Allahtan iyiki çalışıyorum da kafam sadece boşlukta gidiyor o kısma boşken kendimi yokluyorum. evde olsam daha fena olurdum kesinBende de ara ara oluyordu cnm bide karnım çok sisiyordu gazdan.. ağrılara hiç takılma cnm vücudunu hiç dinleme inş tutar canım hakkında hayırlısı olsun ins
Amin canım benim içimden geldi yazı verdimKuzum benim ne güzel dua etmişsin ya resmen içim açıldırabbim dualarını kabul etsin inşallah kuzum
Tamam canim Rabbim makbul ve kabul etsin insallahSaman Alevi canim ben kelime i temcidin 3000 tanesini okudum.7000 kaldi yetisir mi bilmem ama okuyabildigim kadar okuyacagim Kadir gecesine kadar.
Canım ben 1 Yasin suresive 1 meryem Suresi okudum Allah kabul etsin duasını kim yapacak?Kadir gecesi dua listesi
masal3487 Nevzat kızı Özgün 2 bin kelime i tevhit 2 bin kelimei temcit 5 yasin suresi 5 meryem suresi okumasi bitmistir
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid okudu 10 bin kelime-i temcid 6 yasin süresi okudu 3 meryem süresi
Pdr_ci Aziz kızı Meltem 4 Yasin süresi 4 Meryem süresi 5 bin salavat 5 bin kelimei tevhit 5 bin de kelimei temcit
Zeytin_yesili 5 bin kelime-i tevhid 2 bin kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif okudu 2 yasin süresi okudu 2 meryem süresi
B busra_brt 15 yasin süresi 1000 tane kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif
M Meyra_naz 5 bin kelime_i tevhid 2 bin kelime-i tenzih kelime-i temcid salevat-ı şerif 3 yasin süresi 2 Meryem suresi
ASSOSyal 5 yasin süresi 3 meryem süresi 1000 tane kelime-i temcid salevat-ı şerif cekti 5 bin salevat-ı şerif daha aldi
wagen 3000 kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 10 meryem süresi
umut-16 3 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şeri 1 meryem süresi
S SUDESUDE09 2 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 5 meryem süresi
Dil-i bitab 5 meryem suresi 34 bin kelime-i tevhid bin kelime-i temcid 5 bin kelime-i tenzih 40 bin salevat-i serif okundu
yassimin 1 yasin suresi 1 meryem suresi
Allah razı olsun kuzucukKızlar tek tek etiket yapmadım ama kistedeki herkese tesbihleri çektim bitti çok şükür. Allah labul etsin. Rabbim gönlümüzdekini bizlere tez ve hayırlı vakitte nasipmetsün inşallah. Mübarek ramazanın hürmrtine
Allah razı olsun canım dualarımız tez vakitte kabul olur inşAllahEki Görüntüle 2008857
CANLAAARR bakın nereye gittim :) çok güzel bir yer, mis gibi kokuyor. Çok huzurluhepimiz için isimlerimiz ile dua ettim selam götürdüm,Rabbim kabul etsin inşallah canlar
Bana uyar valla grubun kurucusu kim numaramı yazim özeldenValla kızlar whatsap grubumuza dahil olsanız çok iyi olurdu. En azından bu siteden çıkardım ben. İster istemez okuyorum konuları ve çok iğrenç şeyler var. Tabi sizin kendi kararınız whatsapa katılmak. Ya da facede falan grup oluşturulabilir aslında. Bilmiyom ne dersiniz? Biz saman alevi busra_brt ve sudesude ile whatsaptayız. Güzel oluyo muhabbet
Rabbim kabul ve makbul etsin canim insallah gonul muradini tez vakitte insallah hayrlisi ile yasamayi ihsan etsinZeytin_yesili canım kadir gecesi için tesbihleri çektim Meryem süresini yasini okudum
Canım Ramazan'dan dolayı böyledir bence bayramdan sonra eskisi gibi olur diye düşünüyorum..sürekli gittiğim bir kuaför var tedavi sürecinden bahsetmiştim onunda anneannesi varmış hamile kalamayanlar hep ona gidiyormuş hepside hamile kalmış seni goturim diyordu bitkisel birseylerde veriyormus bende ilaç kullanıyorum diye gitnemistim yarın o bayana gidicem çok merak ediyorum neler olacak inşallah banada iyi gelir.. bebişim için herseyi deniyorumKızlarya bu topik neden bu hale geldi yaa nerdesiniz offf çok üzülüyom hamiş kalmadan bırakmayın beni yaaa nerde o eski günler sohbetler bu sessizlik hiç hayrı alamet değil
Etiketle canim zaten bayram sonu baslayacaz dualaraKızlar bu arkadaşım bize katılmak istiyor sizce bu sakıncası yoksa etiketlicem ona teklif ettim kabul etti ama yine de size de bir sorayım
Katilsin canim.Dua topigi degil mi burasi.Dua eden etmek isteyen herkese acik kapimiz.Niyetimiz temiz.Buyursun gelsin.Hosgelsin.Kızlar bu arkadaşım bize katılmak istiyor sizce bu sakıncası yoksa etiketlicem ona teklif ettim kabul etti ama yine de size de bir sorayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?