2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Kuzum benim ne güzel dua etmişsin ya resmen içim açıldı rabbim dualarını kabul etsin inşallah kuzum

Bende de ara ara oluyordu cnm bide karnım çok sisiyordu gazdan.. ağrılara hiç takılma cnm vücudunu hiç dinleme inş tutar canım hakkında hayırlısı olsun ins
Allahtan iyiki çalışıyorum da kafam sadece boşlukta gidiyor o kısma boşken kendimi yokluyorum. evde olsam daha fena olurdum kesin

Kadir gecesi dua listesi
masal3487 Nevzat kızı Özgün 2 bin kelime i tevhit 2 bin 2 kelimei temcit 5 yasin suresi 7 meryem suresi okumalari bitti
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid okudu 10 bin kelime-i temcid 6 yasin süresi okudu 3 meryem süresi okudu
Pdr_ci Aziz kızı Meltem 4 Yasin süresi 4 Meryem süresi 5 bin salavat 5 bin kelimei tevhit 5 bin de kelimei temcit
Zeytin_yesili 5 bin kelime-i tevhid okudu 2 bin kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif okudu 2 yasin süresi okudu
B busra_brt 15 yasin süresi 1000 tane kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif
M Meyra_naz 5 bin kelime_i tevhid 2 bin kelime-i tenzih kelime-i temcid salevat-ı şerif 3 yasin süresi 2 Meryem suresi
ASSOSyal 5 yasin süresi okudu 3 meryem süresi 1000 tane kelime-i temcid salevat-ı şerif cekti 5 bin salevat-ı şerif daha aldi
wagen 3000 kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 10 meryem süresi
umut-16 3 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şeri 1 meryem süresi
S SUDESUDE09 2 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 5 meryem süresi
Dil-i bitab 5 meryem suresi 34 bin kelime-i tevhid 10 bin kelime-i temcid 5 bin kelime-i tenzih 40 bin salevat-i serif
yassimin 1 yasin suresi 1 meryem suresi

Saman Alevi canim ben kelime i temcidin 3000 tanesini okudum.7000 kaldi yetisir mi bilmem ama okuyabildigim kadar okuyacagim Kadir gecesine kadar.

Canım ben 1 Yasin suresive 1 meryem Suresi okudum Allah kabul etsin duasını kim yapacak?

Allah razı olsun kuzucuk

Eki Görüntüle 2008857
CANLAAARR bakın nereye gittim :) çok güzel bir yer, mis gibi kokuyor. Çok huzurlu hepimiz için isimlerimiz ile dua ettim selam götürdüm,Rabbim kabul etsin inşallah canlar
Allah razı olsun canım dualarımız tez vakitte kabul olur inşAllah

Bana uyar valla grubun kurucusu kim numaramı yazim özelden

Kızlar bu arada biliyorsunuz köydeyim burada iş güç yoğun geçiyor arada bir bakabiliyorum sahur vakti
Özledim muhabbeti bayramdan sonra geleceğim beni özleyin anacım Allah a emanet olun

Kadir gecesi dua listesi
masal3487 Nevzat kızı Özgün 2 bin kelime i tevhit 2 bin 2 kelimei temcit 5 yasin suresi 7 meryem suresi okumalari bitti
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid okudu 10 bin kelime-i temcid 6 yasin süresi okudu 3 meryem süresi
Pdr_ci Aziz kızı Meltem 4 Yasin süresi 4 Meryem süresi 5 bin salavat 5 bin kelimei tevhit 5 bin de kelimei temcit
Zeytin_yesili 5 bin kelime-i tevhid okudu 2 bin kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif okudu 2 yasin süresi okudu
B busra_brt 15 yasin süresi 1000 tane kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif
M Meyra_naz 5 bin kelime_i tevhid 2 bin kelime-i tenzih kelime-i temcid salevat-ı şerif 3 yasin süresi 2 Meryem suresi
ASSOSyal 5 yasin süresi okudu 3 meryem süresi 1000 tane kelime-i temcid salevat-ı şerif cekti 5 bin salevat-ı şerif daha aldi
wagen 3000 kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 10 meryem süresi
umut-16 3 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şeri 1 meryem süresi
S SUDESUDE09 2 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 5 meryem süresi
Dil-i bitab 5 meryem suresi 34 bin kelime-i tevhid 10 bin kelime-i temcid 5 bin kelime-i tenzih 40 bin salevat-i serif okudu
yassimin 1 yasin suresi 1 meryem suresi okudu

Kadir gecesi dua listesi
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid okudu 10 bin kelime-i temcid 6 yasin süresi okudu 3 meryem süresi
M Meyra_naz 5 bin kelime_i tevhid 2 bin kelime-i tenzih kelime-i temcid salevat-ı şerif 3 yasin süresi 2 Meryem suresi okudu
Dil-i bitab 5 meryem suresi 34 bin kelime-i tevhid 10 bin kelime-i temcid 5 bin kelime-i tenzih 40 bin salevat-i serif okudu
yassimin 1 yasin suresi 1 meryem suresi okudu

Kızlarya bu topik neden bu hale geldi yaa nerdesiniz offf çok üzülüyom hamiş kalmadan bırakmayın beni yaaa nerde o eski günler sohbetler bu sessizlik hiç hayrı alamet değil

Kızlarya bu topik neden bu hale geldi yaa nerdesiniz offf çok üzülüyom hamiş kalmadan bırakmayın beni yaaa nerde o eski günler sohbetler bu sessizlik hiç hayrı alamet değil
Canım Ramazan'dan dolayı böyledir bence bayramdan sonra eskisi gibi olur diye düşünüyorum..sürekli gittiğim bir kuaför var tedavi sürecinden bahsetmiştim onunda anneannesi varmış hamile kalamayanlar hep ona gidiyormuş hepside hamile kalmış seni goturim diyordu bitkisel birseylerde veriyormus bende ilaç kullanıyorum diye gitnemistim yarın o bayana gidicem çok merak ediyorum neler olacak inşallah banada iyi gelir.. bebişim için herseyi deniyorum

Kızlar bu arkadaşım bize katılmak istiyor sizce bu sakıncası yoksa etiketlicem ona teklif ettim kabul etti ama yine de size de bir sorayım

Kızlar bu arkadaşım bize katılmak istiyor sizce bu sakıncası yoksa etiketlicem ona teklif ettim kabul etti ama yine de size de bir sorayım
Katilsin canim.Dua topigi degil mi burasi.Dua eden etmek isteyen herkese acik kapimiz.Niyetimiz temiz.Buyursun gelsin.Hosgelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…