2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Sizin hiç babanız öldü mü?
Benim bir kere öldü kör oldum
Yıkadılar aldılar götürdüler
Babamdan ummazdım bunu kör oldum
...

Kızlar bugün babalar günü ama benim babamın da ölüm yıldönümü, tam dokuz yıl oldu bugün bu şekilde denk gelmesi ayrı bir üzücü... Benim bundan sonra babama hediyem sadece duâ... Babalarınızın kıymetini bilin

Babam için bir fatiha okur musunuz

Basın sağolsun cnm mekanı cennet olsun okudum Fatiha Rabb'im kabul etsin inşallah bende anneler gününde çok kötü olmuştum Allahım yardımcın olsun bol bol dua göndererek ona en güzel hediyeyi vermiş olursun

Allah razı olsun kuzum Rabbim kabul etsin inşallah, ağzına sağlık. Her fırsatta dualarımda zaten, artık bizim tek yapabileceğimiz arkalarından dua göndermek, Rabbim yerlerinde dinlendirsin inş tüm sevdiklerimizi

Basin sagolsun kuzucum Rabbim sabr-i cemil ihsan etsin
Rabbim babana rahmeti ve merhameti ile muamele etsin mekanini cennet derecesini yuksek kapi komsusunu efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem eylesin insallah

Basin sagolsun.Rabbim sabir versin.Allah rahmet eylesin insallah.Fatiha ve 3 ihlas okudum canim.Rabbim kabul etsin.

Bas
Basin sağolsun ablacım Allah cennette kavuştursun

Kuzum başın sağolsun Allah rahmet eylesin okudum fatiha yı Rabbim sanada sabır versin canım dua et üzülme Rabbim mekanını cennet eylesin

Basin sagolsun kuzucum Rabbim sabr-i cemil ihsan etsin
Rabbim babana rahmeti ve merhameti ile muamele etsin mekanini cennet derecesini yuksek kapi komsusunu efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem eylesin insallah
Amin canım benim ağlattın beni allah razı olsun, dostlar sağolsun

Basin sagolsun.Rabbim sabir versin.Allah rahmet eylesin insallah.Fatiha ve 3 ihlas okudum canim.Rabbim kabul etsin.
Allah razı olsun Rabbim kabul etsin inşallah canım benim, sağolasın. Dostlar sağolsun inşallah

Bas

Basin sağolsun ablacım Allah cennette kavuştursun
Allah razı olsun kuzum

wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe (Yeni liste de muaftir)
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
B busra_brt Salih kızı Büşra
yassimin Ali kızı Yasemin
D Dilefrz Sinan kızı Esra
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha
@Cigdem24 Zeki kızı Çiğdem
Zeytininpeyniri
Rabbim evlat hasreti ile yanan kavrulan ummet-i Muhammed'e sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya itaatkar hürmetkar ana baba sözünden çıkmayan akıllı uslu zeki anaya babaya vatana hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı kendi katından temiz salih saliha evlatlar ihsan etsin inşallah

Amiiinn

Inşallah öyledir bayramdan sonra tekrar aynı topik olur kuzum bence git bi zarar gelcegini sanmıyom aklına yatarsa devam edersin benimde bi arkadaşım önerdi bi teyzeyi yanına kim gittiyse hamile kalmış kalamayanların hepside erkeklerde sorun olanlar neyse bende 6 aydır gidiyom kadın ısrarla sen hamile kalırsın diyo eşin iyi gözük sün ama gel görkü eşimde bi pıroklem yok ama doktor ne dediyse muane etti aynı şeyi söyledi sadece tüplerden anlamam diyo benimde pıroklem tüp te ondan işe yaramadı heralde ama o hala sen hamile kalırsın diyo bende sevinip bi umut işte inşallah diyip gidiyom işte demem oki bi dene

İnş en kısa zamanda kalırsın canım diğer topikte biri daha hamileymis inş bizde yazarız sıra sıra hamile oldugumuzu..zamanını beklicez canım benim tüpler açık yumurta catladi sperm gayet iyi aşılama iyi geçti ama yine negatif bunların hepsi bir sebep vakti gelince kalicaz ins..bugün profesör konuşuyordu dinledim yanında çalışan biri evlenecekmis sperm analizi yapmışlar 3 milyon sperm varmış adamda Doktor evlenince zaman kaybetmeyin gelin tüp bebek yapalım demiş buda evlenmiş nasıl olsa az sperm hamilelik olmaz diye düşünmüşler ilk aydan karısı hamile kalmış

Şu diğer topikte ne var bilmiyorum ama maşallahı var gerçekten

Bir gün bizimde listemizde isimlerimizin yanında hamiş smiley i olacak mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…