2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

aminnn kuzumm

Çok şükür bin şükür bizi bu geceye kavuşturana
Rabbim ağzınızdan çıkan tüm duaların kabul olmasını nasip etsin, her harf kadar sevap yazsın inşallah yaptığımız dualarımızı hayırla bize geri dönmesini bu mübarek gece vesilesiyle nasip etsin. Hiç kimsenin gözünü yaşlı kucağını boş bırakmasın bir daha ki kadir gecesi ve mübarek ramazan bayramına bizleri çok bekletmeden bebişlerimiz ile kavuşmayı nasip etsin dualarda buluşalım, gecemiz mübarek olsun

canım bursaya gelme ihtimalin yokmu hani bi arkadaş bahsettiya geçende bi teyzeden oda tüperini aldırcaktı bellimi olur seninde vesilen olur belki
Ya aslında temuzda tatil yeri olarak bursayı düşünüyoz ama daha belli değil inşallah gele biliriz ya bide burdada aynı yöntemi yapan bi yeyze var ona gidiyom inşallah vesile olur banada

güzel kalplimmmm aminnn inşallahhh

Ya aslında temuzda tatil yeri olarak bursayı düşünüyoz ama daha belli değil inşallah gele biliriz ya bide burdada aynı yöntemi yapan bi yeyze var ona gidiyom inşallah vesile olur banada
inşallah kuzumm o zaman vesile olur rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bize sağlıklı evlatlar nasip etsin

yassimin Pdr_ci Zeytin_yesili kızlar diğer topikte dua sırası bizde, ne mutlu bize ki çok güzel bir geceye denk geldi sıramız Rabbim yapılan duaları kabul ve makbul eylesin inşallah
Cok guzel nasipliynisiz Rabbim insallah bize edilen ve bizim ettigimiz dualari kabul ve makbul eder insallah birbirimize dualarla vesile oluruz insallah Rabbim hayrlisi ile kucaklarimizi doldurur

Canımsın. İnşallah gerek kalmaz kuzum ya. Tüp bebek doktoru yapması şartmı . Başka kandın doğumcu yapsın.
Tüp bebek dr ları acaip pahalı ya
Aslında.bende öyle düşünüyom ama eşim kabul etmiyo daha kötü bişy yapar diye korkuyo

Kendim icin 1270 salevat-i serif cektim Rabbim benim icin ve ummet-i muhammed icin dua eden arkadaslarimdan razi memnun ve hosnut olsun benim icin ne istiyorsaniz Rabbim sizlere daha iyisini hayrlisini misli ile ihsan etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…