2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Hangileri kaldi canim?yetistiremezsen soyle bende okumaya calisirim insallah.
Canımm ben de küme versem diye düşünüyodum akrabalardan :) 2 meryem 3 yasin kaldı. Bi meryem bi yasin okuyabilir misin bugün ya, geri kalanını okurum inşallah ben

canlar bugün benim adıma(Duygu) 1 fatiha 3 ihlas okur musunuz

1-
2-
3-
4-
5-

Zeytin_yesili canm senin niyetine Tefriciye yi çektim Rabb'im kabul etsin inşallah bu mübarek Kadir gecesi hürmetine Ramazan'ı Şerif hürmetine tuttuğumuz oruçların hürmetine Rabb'im tez zamanda önce karnını sonra kucağını ikiz bebislerle doldursun inşallah Allahım seninde isteyen herkesinde evlat hasretini dindirsin cennet kokulu yavrularimizi kucagimiza almayı kokularını doya doya içimize çekmeyi nasip etsin AMİNNNNN

1-Meyra_naz
2-
3-
4-
5-

Rabbim kabul ve makbul etsin canim Rabbim razi olsun benim icin istediklerinin daha iyisini hayrlisini misli ile sana ihsan etsin Mevlam insallahu teala

1-Meyra_naz
2-Samanalevi
3-
4-
5-

wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
B busra_brt Salih kızı Büşra
yassimin Ali kızı Yasemin
D Dilefrz Sinan kızı Esra
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha
Mutlu1anne Zeki kızı Çiğdem
Zeytininpeyniri
H Hulya_38
Rabbim evlat hasreti ile yanan kavrulan ummet-i Muhammed'e sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya itaatkar hürmetkar ana baba sözünden çıkmayan akıllı uslu zeki anaya babaya vatana hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı kendi katından temiz salih saliha evlatlar ihsan etsin inşallah

Kizlar listemizden Necati kizi Esra arkadasimiz ayrilmak istedi musait degilmis ama girip bizlerden haber alip haber verecekmis insallah Rabbim hayatinda hep olumlu sonuclar almayi nasip etsin bu gece dualarimizda yer verelim insallah aklimiza geldigi surece dualarimizda yer verelim mu'minin mu'mine ettigi dua en makbul olanidir melekler de amin kardesin icin ne istiyorsan aynisini Rabbim sana da versin diye dua ediyor

Canımm ben de küme versem diye düşünüyodum akrabalardan :) 2 meryem 3 yasin kaldı. Bi meryem bi yasin okuyabilir misin bugün ya, geri kalanını okurum inşallah ben
Canim meryem sureleri yavas okuyorum ama uc tane yasin okurum ben okumadiysan daha

kandiliniz mübarek olsun canlar bugün ne okuyoruz banada söyleyin bende yapayım inşallah
Canim bugune ozel bir sey okumuyoruz biz ramazan-i serif ayinin basinda kadir gecesi icin dua alimi yaptik arkadasimiz yetistirememis yardim istedi bugun herkes istedigi duayi okuyup birbirimize dua edecegiz insallah insallah bu gece bizleri dualarinda unutna kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…