Canımm ben de küme versem diye düşünüyodum akrabalardan :) 2 meryem 3 yasin kaldı. Bi meryem bi yasin okuyabilir misin bugün ya, geri kalanını okurum inşallah benHangileri kaldi canim?yetistiremezsen soyle bende okumaya calisirim insallah.
Okudum cnm ne niyetin varsa Allah kabul etsin inşallahcanlar bugün benim adıma(Duygu) 1 fatiha 3 ihlas okur musunuz
1-
2-
3-
4-
5-
Tamam canim ustunu ben tamamlarim 5000 kaldi degil miZeytin_yesili canim ben kelime i temcidin 5000 tanesini bitirebildim.Listeye eklersin canim.
Rabbim kabul ve makbul etsin canim Rabbim razi olsun benim icin istediklerinin daha iyisini hayrlisini misli ile sana ihsan etsin Mevlam insallahu tealaZeytin_yesili canm senin niyetine Tefriciye yi çektim Rabb'im kabul etsin inşallah bu mübarek Kadir gecesi hürmetine Ramazan'ı Şerif hürmetine tuttuğumuz oruçların hürmetine Rabb'im tez zamanda önce karnını sonra kucağını ikiz bebislerle doldursun inşallah Allahım seninde isteyen herkesinde evlat hasretini dindirsin cennet kokulu yavrularimizi kucagimiza almayı kokularını doya doya içimize çekmeyi nasip etsin AMİNNNNN
canlar bugün benim adıma(Duygu) 1 fatiha 3 ihlas okur musunuz
1-Meyra_naz
2-
3-
4-
5-
Kuzum ben daha temizlenemedim aksama kadar gelmezse eger abdset alicam okurum o zaman
OKUDUM CNM ALLAH KABUL ETSİNcanlar bugün benim adıma(Duygu) 1 fatiha 3 ihlas okur musunuz
1-Meyra_naz
2-
3-
4-
5-
Okum canımcanlar bugün benim adıma(Duygu) 1 fatiha 3 ihlas okur musunuz
1-
2-
3-
4-
5-
Okudum Canimcanlar bugün benim adıma(Duygu) 1 fatiha 3 ihlas okur musunuz
1-
2-
3-
4-
5-
Canim meryem sureleri yavas okuyorum ama uc tane yasin okurum ben okumadiysan dahaCanımm ben de küme versem diye düşünüyodum akrabalardan :) 2 meryem 3 yasin kaldı. Bi meryem bi yasin okuyabilir misin bugün ya, geri kalanını okurum inşallah ben
Canim bugune ozel bir sey okumuyoruz biz ramazan-i serif ayinin basinda kadir gecesi icin dua alimi yaptik arkadasimiz yetistirememis yardim istedi bugun herkes istedigi duayi okuyup birbirimize dua edecegiz insallah insallah bu gece bizleri dualarinda unutna kuzumkandiliniz mübarek olsun canlar bugün ne okuyoruz banada söyleyin bende yapayım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?