2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Kuzenim var hep gemlik disina evlenmek istedi devamli bunu dile getirdi ist evlendi ben de hep ailem yani basimda olsun diyordum ailem yani basimda aramizda 10 dk var

Amin canim insallah ne olursa olsun hep hayrlisini iyisini istemek lazim buna inaniyorum ben hayaller de dua yerine geciyor neyi anarsan devamli o gercek oluyor
Aynen kuzum ya en çok bundan korkuyorum biliyormusun o yüzden dilimde hep hayırlısı... Hayırsız evlat veripte Rabbim kimseye çektirmesin çok acı çok büyük imtihan, bu kadar bekleyipte Rabbim birde evladımızla sınamasın bizi

Amin adasim neleri var anne baba doveni sokaga atani Rabbim muhafaza etsin Rabbim hayrlisini akli basinda kusursuzunu nasip etsin

Bazen ya hic olmazsa diyorum sonra da nasip Rabbim daha iyisini bilir diyorum

Dun mevlutteydim yengem dusuncesizce laf etti amcamin kizi anladi sanirim Rabbim evlat isteyen herkese versin dedi cok zor biri bi sey dese insan hemen ustune aliniyo

Bazen ya hic olmazsa diyorum sonra da nasip Rabbim daha iyisini bilir diyorum

Dun mevlutteydim yengem dusuncesizce laf etti amcamin kizi anladi sanirim Rabbim evlat isteyen herkese versin dedi cok zor biri bi sey dese insan hemen ustune aliniyo
Tam aklımdakileri söyledin, bende üzerime alınıyorum gerçekten. İnsanlara da kızamayız, bazıları gerçekten istemsiz davranıyor bazıları bilerek yapıyor ama bizde algıda seçicilik yapıyoruz napalım. Çok normal bir durum, haklı olduğumuzu düşünüyorum. Bundan sonra neler olur yine Rabbim biliyor

Amin kuzum amin korktuğumuzdan emin eylesin Rabbim bizi inş
yarin tesbih namazi kildiracaklarmis kadir gecesi oldugu icin ama maalesef ben ozurluyum kacirdim bu sene kadir gecesini insallah seneye bebekli gireriz kadir gecesine bol bol sukur secdesi yapriz

Bir kadinin canini ancak bir kadin yakar kuzum biz kadinlar bazen bencil bazen anlayissiz bazen de egolarimiz ugruna kirip dokuyoruz hic bir erkek muhabbetinde cocugun oluyo olmuyo duymadim

yarin tesbih namazi kildiracaklarmis kadir gecesi oldugu icin ama maalesef ben ozurluyum kacirdim bu sene kadir gecesini insallah seneye bebekli gireriz kadir gecesine bol bol sukur secdesi yapriz
İnşallah kuzum Rabbim çok büyük, ol derse olur sonuçta imkansız değil

Bir kadinin canini ancak bir kadin yakar kuzum biz kadinlar bazen bencil bazen anlayissiz bazen de egolarimiz ugruna kirip dokuyoruz hic bir erkek muhabbetinde cocugun oluyo olmuyo duymadim
Aynen ya erkekler böyle konuları kendi aralarında konuşmaz, kadınların çenesi düşük,

Belim çoook ağrıyo ya napıcam ben çok korkmaya başladım. Ne oldu şimdi? Ama ben ağır birşey kaldırmadım ki

Belim çoook ağrıyo ya napıcam ben çok korkmaya başladım. Ne oldu şimdi? Ama ben ağır birşey kaldırmadım ki
Canım çok geçmiş olsun o bölgeyi şal gibi bişiyle sar sıcak tuysun bak gör geçi vercek hemen yada sıcak su termusu koy 0zerini ama dikkat et ağzı açılmasın mazzallah yakar felan bence sen soğuk aldım çümkü fıtığın düşmanı soğuk eee ağır bişiyde kaldırmamışsın kesin soğuk ablamda var ordan biliyom annem böyle sarınca eahatlardı kız cağız çok çok geçmiş olsun kıyamam sana canım benim yaa

Sağol kuzum benim inşallah geçer, bende bildiğim fıtık yok ama sonradan olduysa bilmiyorum. İnşallah yoktur, yarın yeniden yakı almayı düşünüyorum o rahatlatıyordu beni, insanın neresi ağrırsa canı orada

Neren ağırırsa ayyy hiç biyer bukadar zordeğil ağrısı diyoz aynendediğin gibi neren acıyosa canın orada çok zorya belde evet yakıda iyi gelir zaten o bölgeyi ısıttığı için yakıda iyi geliyoya sıcağı çok seviyo fıtık ayyy şimdi o acı uyutmazda seni

İnşallah Rabbim gerek kalmadan meleğini gönderir kuzum
Inşallah tek temennim o yöde bayramları çok severim artık sevmiyom çümkü eve kim gelse kime gitsem sorularından bıktımmm hep aynı soru ne güzel evden dışarı çıkmıyodum fazlada görmüyom kimseyi kafam rahattı yine ağırtcaklar yaa

Cin gibiyim valla korkudan ne uykusu beybi

Bende artık sevmiyorum, bayramda bende eşimin tarafta olucam düşünüyorum ne desem acaba diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…