2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Kadir gecesi tesbihlerini ve meryem süresini okudum Zeytin_yesili

Kadir gecesi dua listesi
masal3487 Nevzat kızı Özgün 2 bin kelime i tevhit 2 bin 2 kelimei temcit 5 yasin suresi 7 meryem suresi okumalari bitti
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid okudu 10 bin kelime-i temcid 6 yasin süresi okudu 3 meryem süresi okudu
Pdr_ci Aziz kızı Meltem 4 Yasin süresi 4 Meryem süresi 5 bin salavat 5 bin kelimei tevhit 5 bin de kelimei temcit
Zeytin_yesili 5 bin kelime-i tevhid okudu 2 bin kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif okudu 2 yasin süresi okudu
B busra_brt 15 yasin süresi 1000 tane kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif okudu
M Meyra_naz 5 bin kelime_i tevhid 2 bin kelime-i tenzih kelime-i temcid salevat-ı şerif 3 yasin süresi 2 Meryem suresi okudu
ASSOSyal 5 yasin süresi okudu 3 meryem süresi 1000 tane kelime-i temcid salevat-ı şerif cekti 5 bin salevat-ı şerif daha okudu
wagen 3000 kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 10 meryem süresi okudu
umut-16 3 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şeri 1 meryem süresi okudu
S SUDESUDE09 2 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 5 meryem süresi okudu
@nergismor 5 meryem suresi 34 bin kelime-i tevhid 22 bin kelime-i temcid 10 bin kelime-i tenzih 58 bin salevat-i serif okudu
yassimin 1 yasin suresi 1 meryem suresi okudu[/QUOTE]

Evet canım bugün çatlayacak silikleşmeye başlamış, sen bugünü değerlendir hatta yarını da bence ama yarın kadir gecesi olmaz şimdi perşembeyi değerlendir
Kuzum ben şimdi bikaç önemli hocanın yazılarına baktım da kandil gecelerinde ilişkide bulunmanın hiçbir sakıncası yokmuş. Ha o hünleri ibadetle değerlendirmek tabi ki daha güzel daha evla olur. Orası ayrı. Ama günah değilmiş, caizmiş.

Kizlar cok sukur kadir gecesi dualarimizi da bitirdik Rabbim yarini ihya etmeyi seneye erismeyi nasip etsin okunan cuzler hurmetine cekilen tesbihatlar hurmetine mubarek geceler hurmetine Rabbim okuduklarimizi cektigimiz tesbihatlarimizi makbul ve kabul etsin insallah

Bizlere kendi katindan temiz salih saliha evlatlar ihsan etsin

Saglikli elleri ayaklari duzgun hastaliksiz , kusursuz , anaya babaya saygili , hurmetkar , itaatkar , ana baba sozunden disari cikmayan akilli , uslu , zeki , akli basinda , ahlakli , imanli , sicak kanli , tatli dilli , guler yuzlu , guzel suretli , su gibi duru hayrli uzun omru olan , anaya babaya vatana hayrli , namazinda , abdestin de , Allahu teala dostu evlatlar nasip etsin insallahu teala

Aminnn

O zaman bugün de dahil üç gün eksiksiz devam et kuzum garanti olsun :) sonra Allah kerim

Amin amin çok Aminn kuzum benim, Rabbim evladın da hayırlısını versin inşAllah hepimize. Şuan evlat hasreti çekiyoruz ama daha sonra da evladımızdan çektirmesin inşallah

Amin amin çok Aminn kuzum benim, Rabbim evladın da hayırlısını versin inşAllah hepimize. Şuan evlat hasreti çekiyoruz ama daha sonra da evladımızdan çektirmesin inşallah
Amin canim insallah ne olursa olsun hep hayrlisini iyisini istemek lazim buna inaniyorum ben hayaller de dua yerine geciyor neyi anarsan devamli o gercek oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…