2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Zeytin_yesili Kuzu ben yarından itibaren gidiyorum bayram tatili için Kayinvalideme. Liste bayramdan hemen sonra başlayacak mı? Niyetim haftaya çarşamba yada perşembe dönmek, en kötü ihtimalle cuma olabilir. Nasıl yapalım ben dönünce mi çekeyim bana düşen günlük payı

Herkese günaydın. Gününüz hayır dolsun hanımlar. Bugün size bi şey anlatacağım. Şahsen bana bi tokat gibi oldu. Okulumuza yeni bir sosyal hocası geldi. Yaşı sanırım 35 falan emin değilim. Kendisinin doğuştan kalbi delikmiş ki bunu 28 yaşına gelene kadar hiç bir doktor anlayamamış. 28 yaşında gittipi bi doktor bu durumu anlayınca acil olarak ameliyata almış. Delik olan kalp iyice boydan boya yırtılmış meğersem. Yani kalp artık iflas etmiş. Orada hemen kalp pili takmak zorunda kalmışlar. Bikaç senedir o pille yaşıyormuş. Bugün laf arasında dedi ki, çocukları çok seviyorum ama hiç anne ılamayacağım. Neden diye sordum doktor hamileliği ömrüm boyunca yasakladı. Çok tehlikeli benim için dedi. Hocamız bekar üstelik. Sanırım çocuk olayını hayatından tamamen çukaracak bir eş lazım kendisine ki bu da çok mümkün değil. Durumuna çok üzüldüm. Elimizde ne kadar çok nimet var da biz onları görmüyoruz, ille de bizde olmayan şey her ne ise onun içün ağlıyoruz. Çok şükür ki biLerin umudu var, bizlerin sağlığı var bizlerin bizi seven eşleri var. Çocuk konusunu sürekli aklımıza getiren şeytan galiba bize verilen diğer nimetlerin şükrünü eda etmemizi de bu şekilde engelliyor. Allah bizi şükreden ve hamdeden kullarından eylesin..

Y
Pdr_ci Kuzuu test yapmaya devam ettin mi, bitti mi ovülasyon
Yok kuzum ya yapmadım. Sanırım çatladı gitti çünkü hem akıntıdan anladım hem de göğüs uçlarım aşırı derecede ağrıyor. Zaten günü de değerlendirdik valla mecbur. Bugün de progestana başlayacam inşallah :)

Çok üzüldüm gerçekten, ne derdi olan insanlar var şu dünyada halimize binlerce kez şükürler olsun. Bunlar bizim için bir işaret aslında, Rabbim ey kulum kendine gel!! Diyo... Elimizdekilerin kıymetini görmeyip olmayana odaklanıyoruz, oysa ki Rabbim onu bizim için daha güzel olması için yada bizim dua etmemizi sevdiği için geciktiriyor. Şuan kendimden çok utandım, Allaha hiç isyan etmedim belki ama bu şekilde söyleyerek rabbimin gücüne gidecek bir söz çıktıysa ağzımdan, tövbe haşa işte bizler aciz kullarız. Rabbim ilk önce sağlık sıhhat versin kimselere dermansız dert vermesin inşallah.

Rabbim gönlüne göre versin inşallah kuzum, göğüs ucu ağrısı için erken değil mi? Sen daha önce bel ağrısı yaşamıştın dimi, nasıl anladın tarif eder misin kuzum, ne gibi bir ağrıydı

Yumurtlama olduğu zamanlarda da göğüsler acıyormuş kuzum. Hamilelik belirtisidir diye demedim hamilelikteki bel ağrısını diyosan evet çok kötüydü. Bel ve sırt oturduğum zaman çok kötü ağrıyordu. Uzandığım zamanlarda daha iyi oluyodum kuzum. Yoksa sende de mi var

Bende yumurtlama için demiştim kuzum. Üç gündür belim ağrıyor fakat sürekli değil gidip gelen bir ağrı. Geçen gece inanılmaz fazlaydı belim ve kalçamla beraber dört saat sürdü o kadar şiddetli ağrı saat 4.30 da bıçak gibi kesildi birden. Kafama takıldı çok

AMİNNNN kuzum çok doğru dedin biz elimizdekilerin kıymetini bilmeyip maymun istahımızla doymak bilmiyoruz sürekli daha fazla istiyoruz hemen olmayınca isyana kaçıyoruz beterin beteri var sabredelim demiyoruz Ama o anlarda Allah bizim karşımıza bunları çıkarıyor tokat gibi çarpıyor yüzümüze düşüncelerimizi tanıyamaz hale geliyoruz bazen ben mi dedim ? oluyoruz Rabbimin sınavı aslında bu şükrünü göster inşallah bu sınavdan anlımızın akıyla çıkarız ve bizi evlatlarımızla mükafatlandırır evlatlarımız bize ceza olmaz....

Kizlar hicbiriniz birsey soylemediniz tefrice icin.Basliyor muyuz yenisine.Baslarsak ben cok sevinicem.Bayram sonrasi tatil sonrasinda da babamin ameliyati var çünkü.Ama çoğunluk ne derse o tabi.Ayak uydururum size.

Kız amaninnn tililililiii hadi bana güzel haberler et kız sonra dike benden ne dilersen ne kadar var adete. Ay keike hamile kalsan

Kuzum hepimiz toplanalim oyle baslayalim eminim ki hepimiz bayram da yogun olacaz yorgunlugumuzu atalim ustumuzden sikismayalim

wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
B busra_brt Salih kızı Büşra
yassimin Ali kızı Yasemin
D Dilefrz Sinan kızı Esra
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha
@Cigdem24 Zeki kızı Çiğdem
Zeytininpeyniri Hacı kızı Hatice
H Hulya_38 Hülya
Rabbim evlat hasreti ile yanan kavrulan ummet-i Muhammed'e sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya itaatkar hürmetkar ana baba sözünden çıkmayan akıllı uslu zeki anaya babaya vatana hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı kendi katından temiz salih saliha evlatlar ihsan etsin inşallah

Kizlar hicbiriniz birsey soylemediniz tefrice icin.Basliyor muyuz yenisine.Baslarsak ben cok sevinicem.Bayram sonrasi tatil sonrasinda da babamin ameliyati var çünkü.Ama çoğunluk ne derse o tabi.Ayak uydururum size.
Kuzum bayram sonuna kalsa olur mu ben yetistiremem diye korkuyorum cunku arefe gunu pazar alis verisim var yarin esime bayramlik alis verisi bayram ziyareti derken zaman bulamayabilirim ustumde hak kalmasin

Zeytin_yesili ablacım senin için tefriciye yıl bitirmistim dün bildirim yapmayi unutmuşum yenisine de ne zaman uygunsa sizin için bana uyar bayramda ya da sonra fark etmez

Kız amaninnn tililililiii hadi bana güzel haberler et kız sonra dike benden ne dilersen ne kadar var adete. Ay keike hamile kalsan
Hahaha kız beybisi çok alemsin hee, sorumun cevabını vermemiş sin ama sen adetimin tarihini bilseydim herşey şuan daha farklı olabilirdi ama hiç bilmiyorum çorba oldu o gün bugün mü bilemedim fıtık olmasın da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…