- 3 Haziran 2016
- 714
- 985
- 103
- 42
ayyy çok kötü oldum ya Allah kimseye vermesin evlat acısıhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/olu-dogum-hikayem.999355/ dün forumda gezerken gördüm çok üzüldüm cok ağladım ama şunu anladım anne olup kaybetmek anne olamamaktan daha kötü galiba
Aynen öyle bende okudum hüngür h0ngür ağladım kelimelerin yetersis olduğu yer resmen Rabbim kimseye yaşatmasın ne evlet acısıyla nede evlatsızlıklaDil-i bitab linki okudum okurken de hungur hungur agladim cok zor Rabbim ne evlatsizlikla ne evlatla sinamasin kimseyi
Anne olup evladi kaybetmek elbette cok zor her gun yeniden olup olup dirilmek demek
kaybetmek... tarifi olmayan duygu çok şükür her halimize bilmiyorum nasıl dayanılır çok çok çok büyük imtihan rabbim ikisinide cennetine koysun çok ağladım içim çıktı rabbim kimseye onu göstermesin 1 gün içinde olsa yokluğuna ne kadar çok üzülüyorsun 15 gün varken başlıyoruz ya bişi varsa demeye onu korumaya nasıl zordur ayrılmak....https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/olu-dogum-hikayem.999355/ dün forumda gezerken gördüm çok üzüldüm cok ağladım ama şunu anladım anne olup kaybetmek anne olamamaktan daha kötü galiba
Ben 6 haftalık bebeğimün ardından aylarca kendime gelemedim. Pdikolojim altüst olmuştu. Gördüğüm her şeyde aklıma geliyordu ağlıyordum. Daha yeni unutmaya başladım denebilir. O kadını düşünemiyorum bile. Yaşayan evlat kaybedildiğinde heralde ancak bu kadar üzüntü duyulurkaybetmek... tarifi olmayan duygu çok şükür her halimize bilmiyorum nasıl dayanılır çok çok çok büyük imtihan rabbim ikisinide cennetine koysun çok ağladım içim çıktı rabbim kimseye onu göstermesin 1 gün içinde olsa yokluğuna ne kadar çok üzülüyorsun 15 gün varken başlıyoruz ya bişi varsa demeye onu korumaya nasıl zordur ayrılmak....
Canım sen de mi düşük yapmıştınBen de okudum kuzular o acıyı yaşayan bilir. Ben de yaşadım ama elbet onunki benimkinden daha acı. Ama en azından sarılacağı bir evlatcığı daha var. Bir de o evladının üzüntüsüne de üzülecek. Benim annem bebişimin kalbi durduğunda demişti ki siz bir tek evladınıza üzüldünüz biz hem evladımıza hem evladımızın evladına üzüldük. Allah sabır versin bu acıyı yaşayan herkese ama beterin beteri var insanlar 18 yaşında evlatlarını kaybediyor 18 yıl. Dile kolay. Allah kimseye evlat acısı göstermesin, evlatla imtihan etmesin, evlatsızlıkla da inşAllah
Evet canım 10 haftalıktı benm bebişimCanım sen de mi düşük yapmıştın
ayy inşallahSelamün aleyküm güzel bayanciklar,İslam aleminin ve bizim hakkımızda hayırlara ,güzelliklere ,iyiliklere vesile olan bir bayram olsun.Bu bayram ,her bayram ve her zaman her şey Rabbimizin rızası dairesinde ve gönlünüzce olsun . Torunlu tombalakli nice bayramlarımız olsun Her günümüz bayram gibi olsun.Bayraminiz mübarek olsun. (bayraminizi ilk kutlayan ben olmak istedim )
Herkesin bayramı mübatek olsun canlar. Bi dahaki bayrama bayram şekerlerimizle gireriz inşallah. Ve topiğin konusu da bebişe bayramda ne alıcaz olsun
Ben burdayım kiii, yeni geldim eve. Birazdan da kalkıp yavaş yavaş evdeki eşyaları kolilemeye başlayacam. Çok üşeniyom amaKızlar hepiniz gezmelerdemesiniz kimseler yok burda
Niye kuzum bayram evde olur mu, ailene akrabalara gitmedin mi ? Moralsiz misinInşallah canım ben bu bayram evde geçirdim kimseyle görüşmek istemiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?