O zaman süper olur kuzum valla benim de aklım burada kalır yoksaKuzum hepimiz toplanalim oyle baslayalim eminim ki hepimiz bayram da yogun olacaz yorgunlugumuzu atalim ustumuzden sikismayalim
Ah kuzum benim ya inan içim ürperdiKizlar ya ben adasimASSOSyal 'den hamislik icin umitliyim cunku bi ruya gormustum dua edip yatmistim bana ELİF hamile dendi bende hangi ELİF diye topiklere bakayim dedim ama orda uyandim insallah @ASSOSyal canim sana isarettir kuzum
Yavrum ya inşallah vereyim ama ortada bişey yok kiASSOSyal ay inşallah çok sevindim hadi ver bize güzel haberi inşallah
Yavrum ya inşallah vereyim ama ortada bişey yok kiASSOSyal ay inşallah çok sevindim hadi ver bize güzel haberi inşallah
Ben uymaya calisirim size kizlar elimden geldigince.Bayram sonrasi hemen baslarsa inşallah okurum ben de.Ama daha sonraya birakirsak okuyamam.Kuzum bayram sonuna kalsa olur mu ben yetistiremem diye korkuyorum cunku arefe gunu pazar alis verisim var yarin esime bayramlik alis verisi bayram ziyareti derken zaman bulamayabilirim ustumde hak kalmasin
Süpriz yapar sana beybisiYavrum ya inşallah vereyim ama ortada bişey yok ki
Immm kulağa hoş geliyor doğrusu canısı sürprizleri severimSüpriz yapar sana beybisifenamı olur ayy çok güzel olur inşallah hadi bakalım ve bu senin tekbaşına verdiğin savaşın zaferi olur unutmaaa
Anam hangi soru kaçırmışım orayıHahaha kız beybisi çok alemsin hee, sorumun cevabını vermemiş sin ama senadetimin tarihini bilseydim herşey şuan daha farklı olabilirdi ama hiç bilmiyorum çorba oldu o gün bugün mü bilemedim fıtık olmasın da
Bilmiyoree ama benAnam hangi soru kaçırmışım orayıkız nasıl bilmezsinn hiç mi tahminin yok
aynen öyle canım. hocanın durumuna çok üzüldüm ama neden olmasın bir gün onun karşısına da onu sadece o olduğu için sevecek brii çıkar. bizlerde evleniyoruz mesela çocuk sahibi olmak istiyoruz ama olamayadabiliriz her şey Allaht'tan eşlerimiz bizi bırakıp gidecek mi Allahk korusun. dediğin gibi her şeyin başı sağlık. geçen gün vücudumda bezeler ve morarmalar gördüm bugüne kadar aklından bebeği bir saniye çıkaramayan ağlayan ben o an dedim ki ya kansersem o zaman naparım hiç çocuk sahibi olamam ve kanser olarak yaşamak nasıl bir duygu dedim kendi kendime. sonra seninde dediğin gibi deidm ki kendime elimizdekilerin hiç değerini bilmiyoruz olmayan neyse illa o olunca mutlu olacağımızı sanıyoruz. çok şükür bugünümüze Rabbim en kısa zamanda inşallah kucaklarımızıda doldursun cuma hürmetine. Rabbi hebli mines salihin...Herkese günaydın. Gününüz hayır dolsun hanımlar. Bugün size bi şey anlatacağım. Şahsen bana bi tokat gibi oldu. Okulumuza yeni bir sosyal hocası geldi. Yaşı sanırım 35 falan emin değilim. Kendisinin doğuştan kalbi delikmiş ki bunu 28 yaşına gelene kadar hiç bir doktor anlayamamış. 28 yaşında gittipi bi doktor bu durumu anlayınca acil olarak ameliyata almış. Delik olan kalp iyice boydan boya yırtılmış meğersem. Yani kalp artık iflas etmiş. Orada hemen kalp pili takmak zorunda kalmışlar. Bikaç senedir o pille yaşıyormuş. Bugün laf arasında dedi ki, çocukları çok seviyorum ama hiç anne ılamayacağım. Neden diye sordum doktor hamileliği ömrüm boyunca yasakladı. Çok tehlikeli benim için dedi. Hocamız bekar üstelik. Sanırım çocuk olayını hayatından tamamen çukaracak bir eş lazım kendisine ki bu da çok mümkün değil. Durumuna çok üzüldüm. Elimizde ne kadar çok nimet var da biz onları görmüyoruz, ille de bizde olmayan şey her ne ise onun içün ağlıyoruz. Çok şükür ki biLerin umudu var, bizlerin sağlığı var bizlerin bizi seven eşleri var. Çocuk konusunu sürekli aklımıza getiren şeytan galiba bize verilen diğer nimetlerin şükrünü eda etmemizi de bu şekilde engelliyor. Allah bizi şükreden ve hamdeden kullarından eylesin..
Amin inşallah hayırlı yolculuklar ablacım inşallah üç kişi olarak yolculuk yapıyorsun dur şuan çifte bayram haberini al bize de ver inşallahEki Görüntüle 2012724
CANLAAARR hayırlı cumalar
Ramazanın son cuması hüzünlüyüz, Rabbim seneye ramazan ayına ermeyi, kucağımızda yada karnımızda bebeğimiz ile kavuşmayı nasip etsin inşallah
Ben yola çıkıyorum, hakkınızı helal edin canlar fırsat bulursam yazacağım. Sol kasığım çok ağrıyorRabbim hayırlısını nasip etsin hepimize, sizi çok seviyorum kocaman öpüyorum hepinizi
Dimi çok zor Allahım sabır versin onlaradahttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/olu-dogum-hikayem.999355/ dün forumda gezerken gördüm çok üzüldüm cok ağladım ama şunu anladım anne olup kaybetmek anne olamamaktan daha kötü galiba
İyi yolculuklar canımm iki kişi olarak dön burayaEki Görüntüle 2012724
Ramazanın son cuması hüzünlüyüz, Rabbim seneye ramazan ayına ermeyi, kucağımızda yada karnımızda bebeğimiz ile kavuşmayı nasip etsin inşallah
Ben yola çıkıyorum, hakkınızı helal edin canlar fırsat bulursam yazacağım. Sol kasığım çok ağrıyorRabbim hayırlısını nasip etsin hepimize, sizi çok seviyorum kocaman öpüyorum hepinizi
İyi yolculuklar güzelim müjdeli haberle gelEki Görüntüle 2012724
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?