2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Kizlar ya ben adasim ASSOSyal 'den hamislik icin umitliyim cunku bi ruya gormustum dua edip yatmistim bana ELİF hamile dendi bende hangi ELİF diye topiklere bakayim dedim ama orda uyandim insallah @ASSOSyal canim sana isarettir kuzum
Ah kuzum benim ya inan içim ürperdi Rabbim rüyalarını hayırlara çıkarsın inşallahh ay gözlerim doldu ağlayabilirim şuan, ben olmasam bile Rabbim sana hayırlı haberler almanı nasip etsin inşallah

Kuzum bayram sonuna kalsa olur mu ben yetistiremem diye korkuyorum cunku arefe gunu pazar alis verisim var yarin esime bayramlik alis verisi bayram ziyareti derken zaman bulamayabilirim ustumde hak kalmasin
Ben uymaya calisirim size kizlar elimden geldigince.Bayram sonrasi hemen baslarsa inşallah okurum ben de.Ama daha sonraya birakirsak okuyamam.

Süpriz yapar sana beybisi fenamı olur ayy çok güzel olur inşallah hadi bakalım ve bu senin tekbaşına verdiğin savaşın zaferi olur unutmaaa
Immm kulağa hoş geliyor doğrusu canısı sürprizleri severim

Hahaha tek başına çocuk yapabilen tek insan olarak tarihe geçmeye adayım

Anam hangi soru kaçırmışım orayı kız nasıl bilmezsinn hiç mi tahminin yok

Nasipten ötesi yokmuş.
Yazmışsa İLAHİ kalem.
Ne sana fazlası düşer,
Ne de boşa kahırlanmaya değer...
Bırak YARADAN hakkında,hayrı eylesin...
Bırak nefsin takdire boyun eğmeyi bilsin...
RABBİM bu güzel gün hatırına gönüllerimizdekini hayıra çevirsin.(Amin)
HAYIRLI CUMALAR..

aynen öyle canım. hocanın durumuna çok üzüldüm ama neden olmasın bir gün onun karşısına da onu sadece o olduğu için sevecek brii çıkar. bizlerde evleniyoruz mesela çocuk sahibi olmak istiyoruz ama olamayadabiliriz her şey Allaht'tan eşlerimiz bizi bırakıp gidecek mi Allahk korusun. dediğin gibi her şeyin başı sağlık. geçen gün vücudumda bezeler ve morarmalar gördüm bugüne kadar aklından bebeği bir saniye çıkaramayan ağlayan ben o an dedim ki ya kansersem o zaman naparım hiç çocuk sahibi olamam ve kanser olarak yaşamak nasıl bir duygu dedim kendi kendime. sonra seninde dediğin gibi deidm ki kendime elimizdekilerin hiç değerini bilmiyoruz olmayan neyse illa o olunca mutlu olacağımızı sanıyoruz. çok şükür bugünümüze Rabbim en kısa zamanda inşallah kucaklarımızıda doldursun cuma hürmetine. Rabbi hebli mines salihin...

CANLAAARR hayırlı cumalar
Ramazanın son cuması hüzünlüyüz, Rabbim seneye ramazan ayına ermeyi, kucağımızda yada karnımızda bebeğimiz ile kavuşmayı nasip etsin inşallah

Ben yola çıkıyorum, hakkınızı helal edin canlar fırsat bulursam yazacağım. Sol kasığım çok ağrıyor Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize, sizi çok seviyorum kocaman öpüyorum hepinizi

Amin inşallah hayırlı yolculuklar ablacım inşallah üç kişi olarak yolculuk yapıyorsun dur şuan çifte bayram haberini al bize de ver inşallah

İyi yolculuklar canımm iki kişi olarak dön buraya

İyi yolculuklar güzelim müjdeli haberle gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…