2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Niye kuzum bayram evde olur mu, ailene akrabalara gitmedin mi ? Moralsiz misin
Evet aradım ama gitmedim gitmekte istemiyoooom isyan etmiyom ama çok şükür halimize ama insanlar ın bakışları beni mahvediyo nefret ediyom onların yüzünden herşeyden canım çok sıkkın sabahtandır koltuğa yapıştım resmen uzanmaktan

Bende sendenim bı başıma bayram geçiriyorum yanlız degilsin
Senneden evdesin senidemi benim gibi üzdüler gıcık insanlar abimin eşi arada kadın bayramımı kutlamadan hamile değilmisin diyo sanane ya sanane bide yalandan oğluna sesleniyo yavrum kuzum yapma öyle diye yalandan yapıo anlamadım sanki sabahtandır onun yüzünden bayramım sehir oldu

Bende sendenim bı başıma bayram geçiriyorum yanlız degilsin
Senneden evdesin senidemi benim gibi üzdüler gıcık insanlar abimin eşi arada kadın bayramımı kutlamadan hamile değilmisin diyo sanane ya sanane bide yalandan oğluna sesleniyo yavrum, kuzum yapma öyle diye yalandan yapıo anlamadım sanki sabahtandır onun yüzünden bayramım sehir oldu

Düşüncesiz insan çok boşver sıkma canını ... Benim eşim çalışıyor bnde gtmedim memlekete, dediğin gibi laf arayan çok

Ben de evde yalniz oturanlardanim,dua etmistim insallah esimin isi cikar gidemeyiz diye sukur isi cikti evdeyiz.

Telefonla akraba arkadas bayramlarini kutladim,telefonda bile soranlar oldu,gitseydim daha cok sinirlwrim bozulurdu.

Kuzum yaa, sen ne tunlıyosun ki onları. Bayram böyle geçer mi hiç? Belki de iyi niyetiyle söylemiştir. İyi niyet ya da kötü niyet farketmeksizin moralimizi bozuyor yine de gerçi. Ama bak bugün de böyle üzgün olacaksan başka hangi gün mutlu olacaksın? Koca bi ramazan dua ettik. Katşılıksız mı kalacak sanıyon kız deli seni. Koltuğa yapışmış uzanıyo vay efendim kalk silkelen hele bi, olmaz böyle

Düşüncesiz insan çok boşver sıkma canını ... Benim eşim çalışıyor bnde gtmedim memlekete, dediğin gibi laf arayan çok
Neresi memleketin bizde başka eğlence yerlerine giderizdiye pilanlıyoduk sinamaya velan onada sağ olsun eşim dün aracı vurmuş araçta yok kaldık evde neyse cana gelen mala gelsin de ama kötü bi talihsislik oldu işte

Çok denedim olmuyo kalkamıyom tek duam şuan için zilin çalmaması benim gitmediklerimin bana gelmemesi

Memleketim Ankara görev yerimiz de Tekirdağ

Çok denedim olmuyo kalkamıyom tek duam şuan için zilin çalmaması benim gitmediklerimin bana gelmemesi
Anaa kadına bak ben gelip çalacam şimdi kapını Yavrum kendini koma. Umutsuz olmamaya çalış. Bak şeytanlar zincirden bırakıldı ramazan bitince, ilk senin yanına gelmişler galiba wagenn umutsuz ol umutsuz ol demişler. Sen de tamam öle olacam demişin

Hadi ya evi sevdiysen yerleşmek zevkli olur şehir içi mı şehir dışı mı taşınma aynen eşimin görevi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…