Bugünmü toparlancan ayy dinlen seydin bu gün yorgun argın kolay gelsin canımBen burdayım kiii, yeni geldim eve. Birazdan da kalkıp yavaş yavaş evdeki eşyaları kolilemeye başlayacam. Çok üşeniyom ama
Evet aradım ama gitmedim gitmekte istemiyoooom isyan etmiyom ama çok şükür halimize ama insanlar ın bakışları beni mahvediyo nefret ediyom onların yüzünden herşeyden canım çok sıkkın sabahtandır koltuğa yapıştım resmen uzanmaktanNiye kuzum bayram evde olur mu, ailene akrabalara gitmedin mi ? Moralsiz misin
Bende sendenim bı başıma bayram geçiriyorum yanlız degilsinInşallah canım ben bu bayram evde geçirdim kimseyle görüşmek istemiyom
Senneden evdesin senidemi benim gibi üzdüler gıcık insanlar abimin eşi arada kadın bayramımı kutlamadan hamile değilmisin diyo sanane ya sanane bide yalandan oğluna sesleniyo yavrum kuzum yapma öyle diye yalandan yapıo anlamadım sanki sabahtandır onun yüzünden bayramım sehir olduBende sendenim bı başıma bayram geçiriyorum yanlız degilsin
Senneden evdesin senidemi benim gibi üzdüler gıcık insanlar abimin eşi arada kadın bayramımı kutlamadan hamile değilmisin diyo sanane ya sanane bide yalandan oğluna sesleniyo yavrum, kuzum yapma öyle diye yalandan yapıo anlamadım sanki sabahtandır onun yüzünden bayramım sehir olduBende sendenim bı başıma bayram geçiriyorum yanlız degilsin
Yavaş yavaş başlayayım diyorum canım. Geç de kalmayalım. Bayramdan hemen sonra taşınmaBugünmü toparlancan ayy dinlen seydin bu gün yorgun argın kolay gelsin canım
Düşüncesiz insan çok boşver sıkma canını ... Benim eşim çalışıyor bnde gtmedim memlekete, dediğin gibi laf arayan çokSenneden evdesin senidemi benim gibi üzdüler gıcık insanlar abimin eşi arada kadın bayramımı kutlamadan hamile değilmisin diyo sanane ya sanane bide yalandan oğluna sesleniyo yavrum, kuzum yapma öyle diye yalandan yapıo anlamadım sanki sabahtandır onun yüzünden bayramım sehir oldu
Taşınmak mıYavaş yavaş başlayayım diyorum canım. Geç de kalmayalım. Bayramdan hemen sonra taşınma
Ben de evde yalniz oturanlardanim,dua etmistim insallah esimin isi cikar gidemeyiz diye sukur isi cikti evdeyiz.Senneden evdesin senidemi benim gibi üzdüler gıcık insanlar abimin eşi arada kadın bayramımı kutlamadan hamile değilmisin diyo sanane ya sanane bide yalandan oğluna sesleniyo yavrum kuzum yapma öyle diye yalandan yapıo anlamadım sanki sabahtandır onun yüzünden bayramım sehir oldu
Kuzum yaa, sen ne tunlıyosun ki onları. Bayram böyle geçer mi hiç? Belki de iyi niyetiyle söylemiştir. İyi niyet ya da kötü niyet farketmeksizin moralimizi bozuyor yine de gerçi. Ama bak bugün de böyle üzgün olacaksan başka hangi gün mutlu olacaksın? Koca bi ramazan dua ettik. Katşılıksız mı kalacak sanıyon kız deli seni. Koltuğa yapışmış uzanıyo vay efendimSenneden evdesin senidemi benim gibi üzdüler gıcık insanlar abimin eşi arada kadın bayramımı kutlamadan hamile değilmisin diyo sanane ya sanane bide yalandan oğluna sesleniyo yavrum, kuzum yapma öyle diye yalandan yapıo anlamadım sanki sabahtandır onun yüzünden bayramım sehir oldu
Neresi memleketin bizde başka eğlence yerlerine giderizdiye pilanlıyoduk sinamaya velan onada sağ olsun eşim dün aracı vurmuş araçta yok kaldık evde neyse cana gelen mala gelsin de ama kötü bi talihsislik oldu işteDüşüncesiz insan çok boşver sıkma canını ... Benim eşim çalışıyor bnde gtmedim memlekete, dediğin gibi laf arayan çok
He canım yaa aminn. Valla gözüm korkuyo zaten, bi iki haftam gidecek tam düzen içinTaşınmak mıALLAH yardımcın olsun
Çok denedim olmuyo kalkamıyom tek duam şuan için zilin çalmaması benim gitmediklerimin bana gelmemesiKuzum yaa, sen ne tunlıyosun ki onları. Bayram böyle geçer mi hiç? Belki de iyi niyetiyle söylemiştir. İyi niyet ya da kötü niyet farketmeksizin moralimizi bozuyor yine de gerçi. Ama bak bugün de böyle üzgün olacaksan başka hangi gün mutlu olacaksın? Koca bi ramazan dua ettik. Katşılıksız mı kalacak sanıyon kız deli seni. Koltuğa yapışmış uzanıyo vay efendimkalk silkelen hele bi, olmaz böyle
Memleketim AnkaraNeresi memleketin bizde başka eğlence yerlerine giderizdiye pilanlıyoduk sinamaya velan onada sağ olsun eşim dün aracı vurmuş araçta yok kaldık evde neyse cana gelen mala gelsin de ama kötü bi talihsislik oldu işte
Anaa kadına bak ben gelip çalacam şimdi kapınıÇok denedim olmuyo kalkamıyom tek duam şuan için zilin çalmaması benim gitmediklerimin bana gelmemesi
Bende 2 yıl içinde 4 kere taşındım çok zorHe canım yaa aminn. Valla gözüm korkuyo zaten, bi iki haftam gidecek tam düzen için
Kız ben de 3 senede 3. TaşınmamBende 2 yıl içinde 4 kere taşındım çok zor
Şehir içü kuzum bi km uzağa sadece. Okuluma çok daha yakın hem. Daha iyi olacak inşallah. Eşin polis mi yoksamHadi ya evi sevdiysen yerleşmek zevkli olur şehir içi mı şehir dışı mı taşınmaaynen eşimin görevi
İyimis seninki ya ben te Diyarbakır'a gittim orda Ankara iki ev ordan da TekirdağŞehir içü kuzum bi km uzağa sadece. Okuluma çok daha yakın hem. Daha iyi olacak inşallah. Eşin polis mi yoksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?