Canim ben regl oldun ama okunur demistiniz okuyorum ozaman,insallah bilmeden gunaha girmiyoruzdur.kızlar 12 kişi olduk 417 ad düşüyor akşama netleşir inşallah
wagen Türkan kızı Şeyma (okuyor)
masal3487 Nevzat kızı Özgün (okuyor)
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe (okuyor)
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif (okuyor)
@Saman Alevi Ömer kızı Elif (okuyor)
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule (okuyor)
Pdr_ci Aziz kızı Meltem (okuyor)
umut-16 Ayşe Duygu ((okuyor)) ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
@hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
B busra_brt Salih kızı Büşra (okuyor)
yassimin Ali kızı Yasemin
@Dilefrz Sinan kızı Esra
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha
Mutlu1anne Zeki kızı Çiğdem (okuyor) - U umutlugelin hacer kızı mine (okuyor)
Zeytininpeyniri
H Hulya_38 fatma kızı hülya (okuyor)
yok canım diyanete sormuş arkadaşlar özellikle çok okuudm bende sıkıntı yokmuş okunabiliyormuşCanim ben regl oldun ama okunur demistiniz okuyorum ozaman,insallah bilmeden gunaha girmiyoruzdur.
Tamam canim basladim zaten sagol:)yok canım diyanete sormuş arkadaşlar özellikle çok okuudm bende sıkıntı yokmuş okunabiliyormuş
Ben de okurum dedim canim ama gozden kacirdin galiba.Beni de ekler misin.canlarım RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN duasına bugün başlıyoruz 9 kişi okuyor birde eskiden grupta olan arkadaşımız @umutlugelin vardı cep ten iletişimdeyiz oda okurum dedi şuanda tüp bebek safhasında onunla 10 kişi oluyoruz ve 500 er ad düşüyor
wagen Türkan kızı Şeyma (okuyor)
masal3487 Nevzat kızı Özgün (okuyor)
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe (okuyor)
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
@Saman Alevi Ömer kızı Elif (okuyor)
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule (okuyor)
Pdr_ci Aziz kızı Meltem (okuyor)
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
@hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
yassimin Ali kızı Yasemin
@Dilefrz Sinan kızı Esra
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha
Mutlu1anne Zeki kızı Çiğdem (okuyor)
Zeytininpeyniri
H Hulya_38
her sabah böyle yazarım canım evde yazamıyorum işte listeyi paylaşırım ve bir sonraki sabahta okuduğumuz kişinin duasını yapar aminleriz Heycan yaptım hayırlara vesile olur kızlar anlımın akıyla iader ederim inş ...
@wagen senden başlıyoruz kuzum rabbim kabul eder inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar verir
Yetiştiririz kuzucum niye yetiştirmeyelim. Dua bu hepimiz nasipleneceğiz. Bende bilgisayarımın şarjını köyde unutmuşum yoksa organize ederdimKuzlar bişiy diycem annemler haca gidiyo ya daha belli değil birinci kafilemi ikincimi ama ben bişiy düşündüm fikrinize sunmak istiyom ben isimlerimizi bi kağıda yazıp anneme vercem dua etsin diye ama hep beraber bi hatim yapsak bimiktar sayısını siz belşrleyin yasin salavat bide ihlas süresi okusak ben onlarıda listeye yazsam abnem orda bi hoca bayana verip dualatsa güzel olmazmı ama ben bu toplama liste yapma şeyinden pek anlamıyom @Saman Alevi olsa yapardıda nasıl yapsak bilemedim ne dersiniz yetiştirirmiyiz
Yetiştiririz kuzucum niye yetiştirmeyelim. Dua bu hepimiz nasipleneceğiz. Bende bilgisayarımın şarjını köyde unutmuşum yoksa organize ederdim
canım k bakma simdi farkettim bu mesajında okuyor yazmışsinGÜNCEEEELLLLLL
kızlar toplamda 15 kişiyiz 333 adet geliyor kişi başı
İSMİ okunan kişi 5 ad fazla okusun sayı tamamlansın başkada okuyan çıkmaz sanırım grubu alıma kapatıyorum
AMİN AMİN AMİNN...
Ey yüce rabbimiz ! sen bizim sesimizi en iyi işiten dertlerimi gören bilensin.Sesimizi dualarımızı duy bize sağlıklı sıhhatli hayırlı güzel mi güzel cennet bahçelerinden hayırlı evlatlar gönder!
Sadece bize değil tüm evlat hasreti çekenlere evlatlarını nasip et...
Başlayacağımız bu duayı sen bize vesile kıl Allahım...
"Subhane Rabbike Rabbi’l-izzeti amma yesifun ve salamın ale’l-mirselin ve’l-hamdu lillahi Rabbi’l-alemin"
EL FATİHA...
- @wagen Türkan kızı Şeyma (okuyor)
- @masal3487 Nevzat kızı Özgün (okuyor)
@Meyra_naz Doğan kızı Ayşe (okuyor)
@denizzz3 Hidayet kızı Deniz (okuyor)
S saman Alevi Ömer kızı Elif (okuyor)
@SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule (okuyor)
@Pdr_ci Aziz kızı Meltem (okuyor)
@umut-16 Ayşe Duygu ((okuyor)) ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
@yassimin Ali kızı Yasemin (okuyor)
@nergismor Hüseyin kızı Saliha (okuyor)
@Cigdem24 Zeki kızı Çiğdem (okuyor)- U umutlugelin hacer kızı mine (okuyor)
- H Hulya_38 fatma kızı hülya (okuyor)
Ben bunu yazdıktan sonra hasta oldum. O yüzden bana düşen cüzleri yazın bitince okurum kuzucumYetiştiririz kuzucum niye yetiştirmeyelim. Dua bu hepimiz nasipleneceğiz. Bende bilgisayarımın şarjını köyde unutmuşum yoksa organize ederdim
Canım ben Arapça okuyamıyorum tesbih felan cekilecekse çekerim...canım senin için rabbi hebli minessalihin tesbihini çektim Rabb'im tez zamanda hayırlı haberler almani nasip etsin inşallahAyyy Allah hepinizden razı olsun ozaman ilk 4 cüz ben okurum 4 sonrasını paylaşalım sırayla perşembe başlıyalım okumaya inşallah
Amin Allah razı olsun canım ozaman sana tesbih yazarızCanım ben Arapça okuyamıyorum tesbih felan cekilecekse çekerim...canım senin için rabbi hebli minessalihin tesbihini çektim Rabb'im tez zamanda hayırlı haberler almani nasip etsin inşallah
333 ad okuyoruz canımBen de cüz alamam çünkü ben çok yanlış okuyorum kizlar.İnşallah yazin ilerletecegim.Rabbi hebli dualarini kacar tane okuyoruz simdi.Bugun basladik mi.Sayiyi soylerseniz aksama okumaya baslayayim.
Bana da ver canım istediğin cüzleri okurum inşallahAyyy Allah hepinizden razı olsun ozaman ilk 4 cüz ben okurum 4 sonrasını paylaşalım sırayla perşembe başlıyalım okumaya inşallah
Aa çok sevindim canım senin adına eşin için nededi pekiKızlar bugün hsg çekindim. Çok şükür sonuçlar tertemiz çıktı. 2 ay hiç bir tedavi yapmayacağız dedi doktor. Eşimin test sonucuna baktı. Aşışama yapmamız lazım dedi. 2 adet geçirdikten sonra 3. Sünde doktora gidecepim aşılama yapacakmış. İnşallah hiç gerek kalmadan olur ama artık ümitler suya düştü gibi. Sonuçlar pek de parlak değil çünkü eşimün. Her şeyin hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?