Kuzu sayı düşük çıktı ya 12 milyon. Bakalım artık önümüze napalımAa çok sevindim canım senin adına eşin için nededi peki
Sayımı düşük hızmı
Canım rabbim istedikten sonra hicbirsey engel değil inş tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsınKuzu sayı düşük çıktı ya 12 milyon. Bakalım artık önümüze napalım
İnşallah kuzucum, Rabbim hepiöize yaşatsınCanım rabbim istedikten sonra hicbirsey engel değil inş tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsın
Canım bende yazmıştım ama bilmiyorum gördün mü yukarıda bende arapça okumayı bilmiyorum tesbih çekerim yazmıştım sabah. Ve senin için 450 tane rabbi hebli minessalihin çektim rabbim kabul etsinAmin Allah razı olsun canım ozaman sana tesbih yazarız
Gidicem canım iki ay olduCanım sen hala regl olmadın mı bi doktora görünsen mi baya geçti
Allah razı olsun, Rabbim kabul etsin kuzum inş. Gönlünden geçen herşey rabbim e ulaşsınKızlar ben geldim ayyy içim nasıl huzur dolu anlatamam çok güzeldi yine Eyüpsultan. Hepinize ismen dua ettim Rabbim kabul etsin inşallah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü çok güzel hembedenen hem ruhen hemde ahlak açısından çok güzel hayırlı evlatlar istedim size ve sonrada kendime Rabbim inşallah kabul
Ayy hadi gozun aydin benimde cekmem laizm rahim filmini ama cok korkuyorum Allah korusun ya bir sey cikarsa diye ya da canim acirsa diyeKızlar bugün hsg çekindim. Çok şükür sonuçlar tertemiz çıktı. 2 ay hiç bir tedavi yapmayacağız dedi doktor. Eşimin test sonucuna baktı. Aşışama yapmamız lazım dedi. 2 adet geçirdikten sonra 3. Sünde doktora gidecepim aşılama yapacakmış. İnşallah hiç gerek kalmadan olur ama artık ümitler suya düştü gibi. Sonuçlar pek de parlak değil çünkü eşimün. Her şeyin hayırlısı inşallah
Kuzum çektirdim kurtuldum valla. Benimki anestezili oldu. Uyuduğumda her şey olmuş bitmişti bile. Hiç bişey hissetmedim. Sonrasında biraz adet ağrısına benzer ağrı oldu ama çok hafif ve kısa sürdü. Bence en kısa zamanda halletAyy hadi gozun aydin benimde cekmem laizm rahim filmini ama cok korkuyorum Allah korusun ya bir sey cikarsa diye ya da canim acirsa diye
Allah razı olsun canımm. Anestezili oldu ya hiç bişey hissetmedim. En son tavandaki ışıklar gözümün önünde dönüyodu uyandığımda sedyeye yatırmışlar yatağa geçiriyorlardı. Bi saat sonra ayağa kalktım annemle dıları çıktık eşimi beklerken yere yığıldım tansiyonum düştü çok kötü oldum. Acike kaldırdılat hemen. Tansiyon baya düşmüş. O da sanırım hem anesteziden hem de açlıktan kaynaklandı. Anestezi olacak diye sabahtan beri bi şey yeme demişlerdi çünkü. Onun haricinde her şey iyiydi şükür. Biraz kanamam var şu an. O d normal zaten. Doktor 2 ay bekle 3. Adetinde gel dedi. Bakalım hayırlısı artık :)Pdr_ci kuzum gözün aydın, nasıl kolay çekiliyor mu bu film birşey hissettin mi, şuan iyimisin? Çekimden hemen sonra hamile kalan çok var, inş sende hamile kalırsın hemen. Eşine roka, keçi boynuzu yedir bol bol eminim işe yarar kuzum, umutsuzluk yok
Benimde nutlaka cektirmem lazim mecburen, korkunun ecele faydasi yok ben bursaya gidince istanbul yakin istanbula gidip cektiririm insallah.Kuzum çektirdim kurtuldum valla. Benimki anestezili oldu. Uyuduğumda her şey olmuş bitmişti bile. Hiç bişey hissetmedim. Sonrasında biraz adet ağrısına benzer ağrı oldu ama çok hafif ve kısa sürdü. Bence en kısa zamanda hallet
Sağol canım benim inşallah umduğumuz gibi olur olmazsa da ne diyelim :)Pdr_ci geçmiş olsun kuzu inşallah şifa olur filmden sonra hamile kalan çok var diyorlar inşallah Rabbim sana da verir bubay hayırlı bir evlat ASSOSyal ay sende benim derttensin ablavik benimde iki ayı geçti hala tik yok ah bi gelse yol gözlü yorum bu arada 26 27 28 29 30. Cüzler olsun benim son beş yani
Canım anestezili yap hiç sıkıntı olmaz inşallah. Anestezisiz ağrılı oluyo dedi hemşirelerBenimde nutlaka cektirmem lazim mecburen, korkunun ecele faydasi yok ben bursaya gidince istanbul yakin istanbula gidip cektiririm insallah.
Istanbulda yeni bir cihaz varmis agrisiz 5 dk falan suruyormus canim gidince nasip olursa orda cektirirm hem daha ayrintiliymis.Canım anestezili yap hiç sıkıntı olmaz inşallah. Anestezisiz ağrılı oluyo dedi hemşireler
Ah kuzum antidepresan mahvetti beniPdr_ci geçmiş olsun kuzu inşallah şifa olur filmden sonra hamile kalan çok var diyorlar inşallah Rabbim sana da verir bubay hayırlı bir evlat ASSOSyal ay sende benim derttensin ablavik benimde iki ayı geçti hala tik yok ah bi gelse yol gözlü yorum bu arada 26 27 28 29 30. Cüzler olsun benim son beş yani
Yok yok o kadar beklemeyeceksin Allahın izniyle kuzum :)Allah razı olsun canımm. Anestezili oldu ya hiç bişey hissetmedim. En son tavandaki ışıklar gözümün önünde dönüyodu uyandığımda sedyeye yatırmışlar yatağa geçiriyorlardı. Bi saat sonra ayağa kalktım annemle dıları çıktık eşimi beklerken yere yığıldım tansiyonum düştü çok kötü oldum. Acike kaldırdılat hemen. Tansiyon baya düşmüş. O da sanırım hem anesteziden hem de açlıktan kaynaklandı. Anestezi olacak diye sabahtan beri bi şey yeme demişlerdi çünkü. Onun haricinde her şey iyiydi şükür. Biraz kanamam var şu an. O d normal zaten. Doktor 2 ay bekle 3. Adetinde gel dedi. Bakalım hayırlısı artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?