2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Ben okurum insallah canim dedigin gibi saman alevi olmadi belirler okumak isteyenler sayi bildirir cokta iyi dusunmussun.

Ben okurum insallah canim dedigin gibi saman alevi olmadi belirler okumak isteyenler sayi bildirir cokta iyi dusunmussun.
Ya acaba saman Alevi nezaman döncek aramıza o dönenekadar anlayan biri idare etse süpet olurdu

Ya acaba saman Alevi nezaman döncek aramıza o dönenekadar anlayan biri idare etse süpet olurdu
Canim ben de liste hazirlamayi falan hic bilmiyorumki yoksa seve seve yardimci olurdum

Ama boyle bos bos gecmesin gunlerimiz biz az kisi olsakta ufaktan bir seyler okuyabiliriz aslinda.

Elhamdülillah canım şükürler olsun Rabbime çok aglicami düşünüyordum çok korkuyordum ama değişik duygular içindeyim içim rahat sanki çok yakında haber alacakmisim gibi geliyor inş Rabb'im hiç ummadigimiz anlarda sürpriz yapar hepimize inş

Kuzlar bişiy diycem annemler haca gidiyo ya daha belli değil birinci kafilemi ikincimi ama ben bişiy düşündüm fikrinize sunmak istiyom ben isimlerimizi bi kağıda yazıp anneme vercem dua etsin diye ama hep beraber bi hatim yapsak bimiktar sayısını siz belşrleyin yasin salavat bide ihlas süresi okusak ben onlarıda listeye yazsam abnem orda bi hoca bayana verip dualatsa güzel olmazmı ama ben bu toplama liste yapma şeyinden pek anlamıyom S saman Aleviolsa yapardıda nasıl yapsak bilemedim ne dersiniz yetiştirirmiyiz
  1. wagen Türkan kızı Şeyma
    masal3487 Nevzat kızı Özgün
    M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
    @Halitim Recep kızı Ayşe
    D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
    ASSOSyal Halim kızı Elif
    @Saman Alevi Ömer kızı Elif
    S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
    Pdr_ci Aziz kızı Meltem
    umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
    hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
    B busra_brt Salih kızı Büşra
    yassimin Ali kızı Yasemin
    D Dilefrz Sinan kızı Esra
    @nergismor Hüseyin kızı Saliha
    Mutlu1anne Zeki kızı Çiğdem
    Zeytininpeyniri
    H Hulya_38
  2. B busra_brt canım listeyi rica etsem sen paylaşırmısın devamlı
  3. Şöyle yapalım bir hatim dağıtalım kişi başı herkes alırsa 4 cüz düşer geri kalanı aramızda tekrar paylaşırız
  4. 41 yasini Şerif
  5. 41 meryem süresi
  6. 14 ihlas süresi sayıyı degiştire biliriz
  7. Salavattı şerif
  8. Bu kadar yeter bence anca biter ama isterseniz
  9. Rabbi hepli mines salihin de okuruz

Canım olur tabiki ama ben kuranı kerim okumayı arapçadan bilmiyorum tesbihleri çekebilirim ama

Canım olabilir ben okurum. Ama sadece hayim ve rabbi hebli tesbihlerimiz olsa daha iui sanki. Anca yetiştiririz çünkü. Kişi başına 4 cüzden fazla düşecek gibi. Listenin çoğundan ses yok

canım saman alevi gelene kadar ben idare ederim şimdilik okuyan 9 kişiyiz inşallah artar

yaaa siz gelmek istyein ben götürürüm sizi yok yaaa öyle bi tip değil zor yürüyo zaten aklına gelmez o işler eski toprak :)
Allah razi olsun canim,esimin kuruntulari iste yasli basli kadin ne olacak sanki:) sana da sifa olur insallah.

1. wagen Türkan kızı Şeyma (okuyor)
    masal3487 Nevzat kızı Özgün (okuyor)
    M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe (okuyor)
    @Halitim Recep kızı Ayşe
    ASSOSyal Halim kızı Elif (okuyor)
    @Saman Alevi Ömer kızı Elif (okuyor)
    S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule (okuyor)
    Pdr_ci Aziz kızı Meltem (okuyor)
    umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
    B busra_brt Salih kızı Büşra (okuyor)
    Mutlu1anne Zeki kızı Çiğdem (okuyor)
    Zeytininpeyniri
    H Hulya_38
canlarım RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN duasına bugün başlıyoruz 9 kişi okuyor birde eskiden grupta olan arkadaşımız @umutlugelin vardı cep ten iletişimdeyiz oda okurum dedi şuanda tüp bebek safhasında onunla 10 kişi oluyoruz ve 500 er ad düşüyor
her sabah böyle yazarım canım evde yazamıyorum işte listeyi paylaşırım ve bir sonraki sabahta okuduğumuz kişinin duasını yapar aminleriz Heycan yaptım hayırlara vesile olur kızlar anlımın akıyla iader ederim inş ...
@wagen senden başlıyoruz kuzum rabbim kabul eder inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar verir

ben de varım demiştim canım ..

1. wagen Türkan kızı Şeyma (okuyor)
    masal3487 Nevzat kızı Özgün (okuyor)
    M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe (okuyor)
    @Halitim Recep kızı Ayşe
    ASSOSyal Halim kızı Elif (okuyor)
    @Saman Alevi Ömer kızı Elif (okuyor)
    S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule (okuyor)
    Pdr_ci Aziz kızı Meltem (okuyor)
    umut-16 Ayşe Duygu ((okuyor)) ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
    B busra_brt Salih kızı Büşra (okuyor)
    Mutlu1anne Zeki kızı Çiğdem (okuyor)
  2. U umutlugelin hacer kızı mine (okuyor)
  3. Zeytininpeyniri
    H Hulya_38 fatma kızı hülya (okuyor)
kızlar 12 kişi olduk 417 ad düşüyor akşama netleşir inşallah

tamam canım başlayalım hemen akşam netleşsin günlük kaç tane okumamız gerekiyorsa Allahın izniyle okuyalım Rabbim hepimizi tez vakitte güldürsün inşallah. listemizi güzelce bol bebişli bitierelim:)

tamam canım başlayalım hemen akşam netleşsin günlük kaç tane okumamız gerekiyorsa Allahın izniyle okuyalım Rabbim hepimizi tez vakitte güldürsün inşallah. listemizi güzelce bol bebişli bitierelim:)

aminnnnn canım boş vaktin varsa 400 ad oku canım küsüratı akşama okursun :)

aminnnnn canım boş vaktin varsa 400 ad oku canım küsüratı akşama okursun :)
tamam canım ben dün öyle kendi kendime başlamıştım 670 tane okudum gece uyuyana kadar ama kendime niyet etmiştim bugün tekrar başlarım wagen için şuan işteyim ama minibüste okurum işten eve gidene kadar zikirmatik aldım kendime her yerde okuyabiliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…