2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Benim durum çok karışık be kuzu, eşimin neyi var hiç bilmiyorum tek sorun bende olsa hemen gideyim ama bilmiyorum, içimden gitmek geliyor normalde böyle şeylere itibar etmem bu sefer farklı düşünüyorum
Oncelikle sifa Allahtan ama gobek cektirip hamile kalan cok kadin duydum ben inanmiyor degilim,sen her ihtimale karsi esin3 bir seyler yedirip iciriyor musun canim?keci boynuzu falan mesela her ihtimale karsi bence ona da bol bol yedir icir sifa olsun.

Kızlar test yaptım kocaman bir tek çizgikendimi mutfağa attım yemek yaptım turşu yaptım kafamı dağıttım dünyanın sonu değil Ayşe üzülme Birgün seninde yüzün gülecek diye diye kendi kendime söylendim saatlerce ama aglamadim bu kez İyiyim Allah'a şükür içim huzur dolu neden böyleyim çözemedim ama böyle iyi

Her şer de bir hayır vardır canım, kendini çok iyi telkin etmişsin. Gün doğmadan neler doğar bunlarda geçecek, Rabbim dayanma gücü veriyor. Elbet birgün bizde güzel günler göreceğiz, Rabbim zamanını bilir

Kuzucumm çok üzüldümm ya. Ama dirayetli olmana da sevindim ayrıca. Rabbim bol sabır versin sana. Adet gelmeden kesin de konuşamayız hem daha. Rabbim hayırlara çıkarsın inşallh. Bu ay olmasa da öteki ay kollarını açmış seni bekleyedursun bebişler :)

Aynen ya ulkemizin de civisi cikti zaten hele su sakarya daki suriyeli dokuz aylim kadina yapilanlar insanin akli almiyor hep temkinli olmak lazim
Of ya o konu zaten ülkenin kara şekesi olarak kalacak hep. Allah kahretsin öylelerini. O babaya da bol sabır versin. Bir anda bütün ailesi yok oldu

İnş cnm sabırsızlıkla bekliyor olucam

Ben de dun tes yaptim negatif bugun adet oldum,Allahtan gelen bas goz ustune ne diyelim insallah birgun gelecek bebislerimiz ben buna cok inaniyorum,bebislerimiz cok hayirlilar gelmeden annelerinin sabrini imanini kuvvetlendiriyorlar ve gunahlarini dokuyorlar kuzucuklar.

Canım sen hala regl olmadın mı bi doktora görünsen mi baya geçti

Kızlar ben bugin aktardan bir çay aldım civan perçemli kadın çok övdğ iltihabı söküp atıyomuş adetler düzenliyormuş içinde hayıt otu ve aslan pençeside var. Bugün başladım her gün 1 tane içicem . Birde meryem suresine başlıcam inş 41 gün okunuyormuş. Allah bağlandıkça dua okudukça daha huzurlu oluyorum yoksa bu sınavın üstesinden gelmek çok zor teyzemin kızı ve halamın kızı benden 1er yıl sonra evlendiler onlar hamile bütün aile bana sardı sen ne zaman yapcan diye

İnş canım dua etmekten Rabbime siginmaktan başka caremiz yok..yavrularimizi kucagimiza alacağımız gunleride gorecez inş.. çok şey öğrendim canım bebisimi daha kucağıma almadan.. namazima başladım kapandim eşimle ayrı bir sevgi bağı olustu aramızda..bebeğimiz aramıza katılmadan babasina da annesinede çok şey öğretti inş onu iman dolu sevgi dolu güzel bir yuvada büyütücez ins

Kızlar ben geldim ayyy içim nasıl huzur dolu anlatamam çok güzeldi yine Eyüpsultan. Hepinize ismen dua ettim Rabbim kabul etsin inşallah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü çok güzel hembedenen hem ruhen hemde ahlak açısından çok güzel hayırlı evlatlar istedim size ve sonrada kendime Rabbim inşallah kabul

Aminnn canım ağzına yüreğine sağlık allah razı olsun

Canım üzülmek yok yola devam gide bildiğimiz yere kadar gitcez gerisi Allah a kalmış artık. Tetbir bizden taktir Allah tan .
İçinin , içimizin bukadar huzurla dolu olması bile dua larımızın kabul olduğunu gösteriyo demekki dua mız kabul oluyoki vakti saati gelenedek Rabbim ferahlık veriyo bize .
Çok şükür bin şükür ELHAM DULİLLAH MÜSLÜMANIM DİYENE

Kuzlar bişiy diycem annemler haca gidiyo ya daha belli değil birinci kafilemi ikincimi ama ben bişiy düşündüm fikrinize sunmak istiyom ben isimlerimizi bi kağıda yazıp anneme vercem dua etsin diye ama hep beraber bi hatim yapsak bimiktar sayısını siz belşrleyin yasin salavat bide ihlas süresi okusak ben onlarıda listeye yazsam abnem orda bi hoca bayana verip dualatsa güzel olmazmı ama ben bu toplama liste yapma şeyinden pek anlamıyom @Saman Alevi olsa yapardıda nasıl yapsak bilemedim ne dersiniz yetiştirirmiyiz

Agzina saglik canim Allah razi olsun,hem tuttugun orucun kabul olsun hem dualarin kabul olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…