2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

masal3487 canım senin içün tesbihlerimi çektim. Allah kabul etsin. Rabbim Bursayı size eahmet şehri kılsın ve evladınıza kavuşmanıza vesile eylesin. Evlat acısını da evlatsızlığında uzak etlesin. Amin. Ecmain

wagen Türkan kızı Şeyma için tesbihatlarımı çektim, Rabbim tez vakitte eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasib etsin inşallah kucağın boş kalmasın evinden çocuk sesi eksik olmasın kuzum benim
B busra_brt

Nerelerdesin canımya merak ettik
Tesbihlerin içinde Allah razı olsun benim için istediklerini misliyle sana versin inşallah

GÜNCEEEELLLLLL
kızlar toplamda 15 kişiyiz 333 adet geliyor kişi başı
İSMİ okunan kişi 5 ad fazla okusun sayı tamamlansın başkada okuyan çıkmaz sanırım grubu alıma kapatıyorum
AMİN AMİN AMİNN...
Ey yüce rabbimiz ! sen bizim sesimizi en iyi işiten dertlerimi gören bilensin.Sesimizi dualarımızı duy bize sağlıklı sıhhatli hayırlı güzel mi güzel cennet bahçelerinden hayırlı evlatlar gönder!
Sadece bize değil tüm evlat hasreti çekenlere evlatlarını nasip et...
Başlayacağımız bu duayı sen bize vesile kıl Allahım...
"Subhane Rabbike Rabbi’l-izzeti amma yesifun ve salamın ale’l-mirselin ve’l-hamdu lillahi Rabbi’l-alemin"
EL FATİHA...

DOĞAN KIZI AYŞE İÇİN OKUYORUZ CANLARIM BUGÜN RABBİM KABUL EYLESİN

1. @wagen Türkan kızı Şeyma (okuyor) 1-2-3-4. cüzleri okuyor
  2. @masal3487 Nevzat kızı Özgün (okuyor)
    @Meyra_naz Doğan kızı Ayşe (okuyor)
    @denizzz3 Hidayet kızı Deniz (okuyor)
    @ASSOSyal Halim kızı Elif (okuyor)
    @saman Alevi Ömer kızı Elif (okuyor)
    @SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule (okuyor)
    @Pdr_ci Aziz kızı Meltem (okuyor) 5-6-7-8.cüzleri okuyor
    @umut-16 Ayşe Duygu ((okuyor)) ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
    @busra_brt Salih kızı Büşra (okuyor) 9-10-11-12.cüzleri okuyor
    @yassimin Ali kızı Yasemin (okuyor)
    @nergismor Hüseyin kızı Saliha (okuyor) 26-27-28-29-30.cüzleri okuyor
    @Cigdem24 Zeki kızı Çiğdem (okuyor)
  3. @umutlugelin hacer kızı mine (okuyor)
  4. @Hulya_38 fatma kızı hülya (okuyor)

masal3487 canım dün senin için çektim tesbihi Rabb'im hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah koydeyim internet fazla çekmiyor dün mesaj atmıştım gitmemiş heralde

M Meyra_naz için dulari okudum Rabbim hayırlı ,salih ve saliha evlatlar versin sevdiği ve razi olduğu işlerde daim eylesin

M Meyra_naz doğan kızı Ayşe için tesbihatlarımı çektim. Rabbim kabul ve makbul etsin, tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin inşallah kucağını Rabbim boş bırakmasın canım benim
B busra_brt

M Meyra_naz canım senin için tebihlerimi çektim Rabbim kabul etsin inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla hamiş kalır 9 ay sonrada bir avazda doğum etmeyi Rabbim nasib etsin inşallah@busra_brt

GÜNCEEEELLLLLL
kızlar toplamda 15 kişiyiz 333 adet geliyor kişi başı
İSMİ okunan kişi 5 ad fazla okusun sayı tamamlansın başkada okuyan çıkmaz sanırım grubu alıma kapatıyorum
AMİN AMİN AMİNN...
Ey yüce rabbimiz ! sen bizim sesimizi en iyi işiten dertlerimi gören bilensin.Sesimizi dualarımızı duy bize sağlıklı sıhhatli hayırlı güzel mi güzel cennet bahçelerinden hayırlı evlatlar gönder!
Sadece bize değil tüm evlat hasreti çekenlere evlatlarını nasip et...
Başlayacağımız bu duayı sen bize vesile kıl Allahım...
"Subhane Rabbike Rabbi’l-izzeti amma yesifun ve salamın ale’l-mirselin ve’l-hamdu lillahi Rabbi’l-alemin"
EL FATİHA...

HİDAYET KIZI DENİZ İÇİN OKUYORUZ CANLARIM BUGÜN RABBİM KABUL EYLESİN

1. @wagen Türkan kızı Şeyma (okuyor) 1-2-3-4. cüzleri okuyor
  2. @masal3487 Nevzat kızı Özgün (okuyor)
    @Meyra_naz Doğan kızı Ayşe (okuyor)

@denizzz3 Hidayet kızı Deniz (okuyor)
    @ASSOSyal Halim kızı Elif (okuyor)
    S saman Alevi Ömer kızı Elif (okuyor)
    @SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule (okuyor)
    Pdr_ci Aziz kızı Meltem (okuyor) 5-6-7-8.cüzleri okuyor
    @umut-16 Ayşe Duygu ((okuyor)) ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
    @busra_brt Salih kızı Büşra (okuyor) 9-10-11-12.cüzleri okuyor
    @yassimin Ali kızı Yasemin (okuyor)
    @nergismor Hüseyin kızı Saliha (okuyor) 26-27-28-29-30.cüzleri okuyor
    Mutlu1anne Zeki kızı Çiğdem (okuyor)
  3. @umutlugelin hacer kızı mine (okuyor)
  4. @Hulya_38 fatma kızı hülya (okuyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…