Valla ben gordum canim, insallah vardir ve gurubumuzun ilk hamisi sen olursun ayy ben bile heyecan yaptim,yarin ilk idrarla tekrarla.İyice kafayı yicem galiba kızlar adetime 1 yada 2 gun var gec döllenme mümkün degil yaklaşık 13 gundur birliktelik olmadı ama resimde tam görünmüyor az silik cıktı sanki yaa şu saatte başkada alamıyorum test beni hatırlarsınız muhakkak
Eşimide aldım caddeye çıktım dört eczanenin dördüde kapalı iple çekiyorum şuan yarınıValla ben gordum canim, insallah vardir ve gurubumuzun ilk hamisi sen olursun ayy ben bile heyecan yaptim,yarin ilk idrarla tekrarla.
Valla bence de silik çizgi var zaten yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor genelde canım yani o tarihlerde birliktelik olduysa hamiş olabilşrsin neden olmasınEşimide aldım caddeye çıktım dört eczanenin dördüde kapalı iple çekiyorum şuan yarını
Insallah insallahValla bence de silik çizgi var zaten yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor genelde canım yani o tarihlerde birliktelik olduysa hamiş olabilşrsin neden olmasın
Allah sevincini tamamlasin insallah,hayirli haberler verirsin bize insallah.Eşimide aldım caddeye çıktım dört eczanenin dördüde kapalı iple çekiyorum şuan yarını
Ah aah o korkuyu hepimiz yaşıyoruz inanInsallah insallahbosuna sevinmekten korkuyorum
Evet şunun şurasında sabaha ne kaldı sabaha kadar gebe olim ne olcakki yine odalara kapanır ağlarım nasıl olsa rabbim mübarek günde hayırlısıyla çifter çifter versin hepimize bebislerimiziAh aah o korkuyu hepimiz yaşıyoruz inan
Mİni mini bir kuş şarkısındaki zavallı masım kız gibi
Ellerimşz bomboş kalmasın diye minicik kuşları içeri almıyoruz
Boşver bugün bi sevin nasıl olsa yoksa yarın kaldığın yerden devam edersin
Ama ikinci çizgi hafiften var gibi be kuzum
İlk şdrarla yap su felan içmeden
Bİze de söyle hadi RABB im seni sevindirsin bizi de kuzum
Amin kuzumEvet şunun şurasında sabaha ne kaldı sabaha kadar gebe olim ne olcakki yine odalara kapanır ağlarım nasıl olsa rabbim mübarek günde hayırlısıyla çifter çifter versin hepimize bebislerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?