2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

D denizzz3 niyetine tesbihi çektim Rabb'im kabul etsin inşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarını kucağına almayı nasip etsin

masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz

Kuzular tesbihlerinizi okudum her birinize tek tek hediye ettim. Allah gönlünüzdeki hayırlı dileklerinizin daha güzelini versin. Bebişleriniz hayırla sağlıkla gelsin tez vakitte inşAllah

Hidayet kızı deniz için dualari okuudm Rabbim tez zmamda hayırlı salih ve saliha evlatlar nasip etsin

Allah hepinizden razi olsun kizlar.Rabbim tez zamanda hepimizin kucaklarini hayirli sağlıklı takva ve iman sahibi Allah korkusu olan Kuran Peygamber sevdasi tasiyan evlatlar nasip etsin.Rabbim tez zamanda dualarimizi kabul etsin.Gönlünüze yüreğinize sağlık.Dualarinizda bana da yer verdiğiniz için Rabbim hepinizden tekrar razi olsun inşallah.

İyice kafayı yicem galiba kızlar adetime 1 yada 2 gun var gec döllenme mümkün degil yaklaşık 13 gundur birliktelik olmadı ama resimde tam görünmüyor az silik cıktı sanki yaa şu saatte başkada alamıyorum test beni hatırlarsınız muhakkak

Eklentiler

• IMG-20170715-WA0000.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 31
Valla ben gordum canim, insallah vardir ve gurubumuzun ilk hamisi sen olursun ayy ben bile heyecan yaptim,yarin ilk idrarla tekrarla.

Eşimide aldım caddeye çıktım dört eczanenin dördüde kapalı iple çekiyorum şuan yarını
Valla bence de silik çizgi var zaten yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor genelde canım yani o tarihlerde birliktelik olduysa hamiş olabilşrsin neden olmasın

Insallah insallah bosuna sevinmekten korkuyorum
Ah aah o korkuyu hepimiz yaşıyoruz inan
Mİni mini bir kuş şarkısındaki zavallı masım kız gibi
Ellerimşz bomboş kalmasın diye minicik kuşları içeri almıyoruz
Boşver bugün bi sevin nasıl olsa yoksa yarın kaldığın yerden devam edersin
Ama ikinci çizgi hafiften var gibi be kuzum
İlk şdrarla yap su felan içmeden
Bİze de söyle hadi RABB im seni sevindirsin bizi de kuzum

Evet şunun şurasında sabaha ne kaldı sabaha kadar gebe olim ne olcakki yine odalara kapanır ağlarım nasıl olsa rabbim mübarek günde hayırlısıyla çifter çifter versin hepimize bebislerimizi

Evet şunun şurasında sabaha ne kaldı sabaha kadar gebe olim ne olcakki yine odalara kapanır ağlarım nasıl olsa rabbim mübarek günde hayırlısıyla çifter çifter versin hepimize bebislerimizi
Amin kuzum
Evvet işte bu
Sabaha kadar seni hamiş ilan ediyorum içimizde silik çizgiyle hamişliğe en yakın sensin
Ee bebişin ismini düşünmeye başlayın
Sabahtan sonra işin Allah a kaldı tabi
Hepimizin olduğu gibi dua et bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…