Bi kötü kelime daha okusam ağladım ağlayacaktım yazdıkların bana az da olsa tebessüm ettirdi ya allah razı olsun sendenAmin kuzum
Evvet işte bu
Sabaha kadar seni hamiş ilan ediyorum içimizde silik çizgiyle hamişliğe en yakın sensin
Ee bebişin ismini düşünmeye başlayın
Sabahtan sonra işin Allah a kaldı tabi
Hepimizin olduğu gibidua et bol bol
Nefesimi tutup okudum hadi inşallah diye diye ayy kalbim bile bi tuaf çarptıBir mutluluğun sonuna daha geldik uyandığımda test almama gerek duymadı rabbim kırmızılarla uyandırdı beni
Allahım ne zor imiş bu duyguNefesimi tutup okudum hadi inşallah diye diye ayy kalbim bile bi tuaf çarptı
Nese bışfer canım bundada vardır bi hayır sıkma canını inşallah birgün bu sevin hiç yarım kalmıycak bi ömğr devam edicek
Hayirlisi olsun canim,demekki zamani degilmis rabbim en kisa zamanda hayirli bebisler nasip etsin daha cok gencsin onunde yillarin var azicik daha sabret sonu guzel olacak insallah.Bir mutluluğun sonuna daha geldik uyandığımda test almama gerek duymadı rabbim kırmızılarla uyandırdı beni
Tek tesellim o zaten daha yaşım küçük allah hepimizin yardımcısı olsunHayirlisi olsun canim,demekki zamani degilmis rabbim en kisa zamanda hayirli bebisler nasip etsin daha cok gencsin onunde yillarin var azicik daha sabret sonu guzel olacak insallah.
Ya olsun be kuzuBir mutluluğun sonuna daha geldik uyandığımda test almama gerek duymadı rabbim kırmızılarla uyandırdı beni
Sendeki bu olgunluğa ulaştigim an herşey mükemmel olacak hayatımYa olsun be kuzu
Bakın kızlar bi daha söylüyorum
Evlat hasreti çeken kadınlara bakın hepsi çok iyi kadınlar
Ben iyiyim diye demiyorum yanlış anlamayın
Ama yani bizde bişey var
Sabır ekleniyor hamurumuza
Onunla yoğruluyoruz
Elbet mutlu sonlar istiyoruz
Ama erteliyoruz çoğu zaman
Olsun be esra
Olsun be gülüm
Sen iyi ol sağlıklı ol
Geçen gün sıcakta yürürken düşündüm 3 gün aç kalsak çoluk çocuk hikaye olur
Hatta olmadığına seviniriz en azından onu düşünmüyorum diye
Yalan dünyanın sevinçleri için üzmeyelim kendimizi
Öpüyorum hepiniziiii kokulu kokulu
Biseyler görüyorum ben ama sevinme boşuna derim daha kötü oluyor yinede ayrı bi konu aç orda daha çok yorum alırsınAz önceki silik testten sonra kırmızıları gördüm deyince arkadaş, benim de pek umudum kalmadı ama incecij, hayalet, silik pembeler bile umut kaynağımız işteben de size soracaktım, siz de görüyor musunuz pembe çizgiyi diye...
neg[/QUOTE]Canim pozitif te pek yanilmiyor bu testler belki de kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin yaniltmis olmayım ama ihtimal dâhilinde QUOTE="esra011, post: 52094117, member: 754318"]Allahım ne zor imiş bu duyguşuan şu boğazım varya bogazim orda şuan avaz avaz bağırasım ağlayasım var kendimi ne kadar sıksamda kafami assa ceviremiyorum gözlerimden akacak şuan iş yerinde olmak yerine evde olmak isterdim istediğim gibi aglayamiyorum bile
Bende kimyasal diye düşünüyorum ama artık elden ne gelirki boş artık önceden kan vereydim en azından kimyasal olduğu kesinleşir neden olduğunu araştırırdık[/QUOTE]
Canım benim Rabbim senin için en doğru zamanda evladını verecektir, sadece bize beklemek zor geliyor ama bizimde sınavımız bu. Dua edelim de sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah, bugünümüze şükür diyelim, sen gönlünü ferah tut kuzumBende kimyasal diye düşünüyorum ama artık elden ne gelirki boş artık önceden kan vereydim en azından kimyasal olduğu kesinleşir neden olduğunu araştırırdık
Ben de ara ara ulaşıyorum zaten orayaSendeki bu olgunluğa ulaştigim an herşey mükemmel olacak hayatım
Kimyasaldı bence de eşim ameliyat oldu ama acaba diyorum onda sorun yokta benim vücut mu kabul etmiyor gebeliği aklımda bi ton sorular acilde yaparlar mı acaba testi[/QUOTE]Canım benim Rabbim senin için en doğru zamanda evladını verecektir, sadece bize beklemek zor geliyor ama bizimde sınavımız bu. Dua edelim de sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah, bugünümüze şükür diyelim, sen gönlünü ferah tut kuzum
Testin de silik çizgi vardı, acaba bugün kan versen kimyasal da olsa az çok kanda belli olmazmı? Hiçbir fikrim yok kimyasal ile ilgili ama fikir yürütüyoum sadece ama o test pozitif
Şuan gelme durumu nasıl canım, test versen en azından kimyasal olunca az da olsa 10 - 15 bişey çıkmaz mı. En azından öğrenir için rahatlardı.Kimyasaldı bence de eşim ameliyat oldu ama acaba diyorum onda sorun yokta benim vücut mu kabul etmiyor gebeliği aklımda bi ton sorular acilde yaparlar mı acaba testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?