2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Bi kötü kelime daha okusam ağladım ağlayacaktım yazdıkların bana az da olsa tebessüm ettirdi ya allah razı olsun senden inşallah hayırlısıyla inşallah tez vakitte isim arayışına sen düşersin

Bir mutluluğun sonuna daha geldik uyandığımda test almama gerek duymadı rabbim kırmızılarla uyandırdı beni

Bir mutluluğun sonuna daha geldik uyandığımda test almama gerek duymadı rabbim kırmızılarla uyandırdı beni
Nefesimi tutup okudum hadi inşallah diye diye ayy kalbim bile bi tuaf çarptı
Nese bışfer canım bundada vardır bi hayır sıkma canını inşallah birgün bu sevin hiç yarım kalmıycak bi ömğr devam edicek

Allahım ne zor imiş bu duygu şuan şu boğazım varya bogazim orda şuan avaz avaz bağırasım ağlayasım var kendimi ne kadar sıksamda kafami assa ceviremiyorum gözlerimden akacak şuan iş yerinde olmak yerine evde olmak isterdim istediğim gibi aglayamiyorum bile

Hayirlisi olsun canim,demekki zamani degilmis rabbim en kisa zamanda hayirli bebisler nasip etsin daha cok gencsin onunde yillarin var azicik daha sabret sonu guzel olacak insallah.

Hayirlisi olsun canim,demekki zamani degilmis rabbim en kisa zamanda hayirli bebisler nasip etsin daha cok gencsin onunde yillarin var azicik daha sabret sonu guzel olacak insallah.
Tek tesellim o zaten daha yaşım küçük allah hepimizin yardımcısı olsun

Ya olsun be kuzu
Bakın kızlar bi daha söylüyorum
Evlat hasreti çeken kadınlara bakın hepsi çok iyi kadınlar
Ben iyiyim diye demiyorum yanlış anlamayın
Ama yani bizde bişey var
Sabır ekleniyor hamurumuza
Onunla yoğruluyoruz
Elbet mutlu sonlar istiyoruz
Ama erteliyoruz çoğu zaman
Olsun be esra
Olsun be gülüm
Sen iyi ol sağlıklı ol
Geçen gün sıcakta yürürken düşündüm 3 gün aç kalsak çoluk çocuk hikaye olur
Hatta olmadığına seviniriz en azından onu düşünmüyorum diye
Yalan dünyanın sevinçleri için üzmeyelim kendimizi
Öpüyorum hepiniziiii kokulu kokulu

Sendeki bu olgunluğa ulaştigim an herşey mükemmel olacak hayatım

Canim pozitif te pek yanilmiyor bu testler belki de kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin yaniltmis olmayım ama ihtimal dâhilinde QUOTE="esra011, post: 52094117, member: 754318"]Allahım ne zor imiş bu duygu şuan şu boğazım varya bogazim orda şuan avaz avaz bağırasım ağlayasım var kendimi ne kadar sıksamda kafami assa ceviremiyorum gözlerimden akacak şuan iş yerinde olmak yerine evde olmak isterdim istediğim gibi aglayamiyorum bile[/QUOTE]
neg

ASSOSyal için dualarıi okudum Rabbim tez zamanda vatana millete İslama ve Kuran a faydalı olacak hayırlı salih ve saliha evlatlar nasip etsin

Az önceki silik testten sonra kırmızıları gördüm deyince arkadaş, benim de pek umudum kalmadı ama incecij, hayalet, silik pembeler bile umut kaynağımız işte ben de size soracaktım, siz de görüyor musunuz pembe çizgiyi diye...

Eklentiler

• IMG_20170714_114035-01.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 27
Biseyler görüyorum ben ama sevinme boşuna derim daha kötü oluyor yinede ayrı bi konu aç orda daha çok yorum alırsın

neg[/QUOTE]
Bende kimyasal diye düşünüyorum ama artık elden ne gelirki boş artık önceden kan vereydim en azından kimyasal olduğu kesinleşir neden olduğunu araştırırdık

Bende kimyasal diye düşünüyorum ama artık elden ne gelirki boş artık önceden kan vereydim en azından kimyasal olduğu kesinleşir neden olduğunu araştırırdık[/QUOTE]
Canım benim Rabbim senin için en doğru zamanda evladını verecektir, sadece bize beklemek zor geliyor ama bizimde sınavımız bu. Dua edelim de sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah, bugünümüze şükür diyelim, sen gönlünü ferah tut kuzum

Testin de silik çizgi vardı, acaba bugün kan versen kimyasal da olsa az çok kanda belli olmazmı? Hiçbir fikrim yok kimyasal ile ilgili ama fikir yürütüyoum sadece ama o test pozitif

Bende kimyasal diye düşünüyorum ama artık elden ne gelirki boş artık önceden kan vereydim en azından kimyasal olduğu kesinleşir neden olduğunu araştırırdık
Canım benim Rabbim senin için en doğru zamanda evladını verecektir, sadece bize beklemek zor geliyor ama bizimde sınavımız bu. Dua edelim de sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah, bugünümüze şükür diyelim, sen gönlünü ferah tut kuzum

Testin de silik çizgi vardı, acaba bugün kan versen kimyasal da olsa az çok kanda belli olmazmı? Hiçbir fikrim yok kimyasal ile ilgili ama fikir yürütüyoum sadece ama o test pozitif[/QUOTE]
Kimyasaldı bence de eşim ameliyat oldu ama acaba diyorum onda sorun yokta benim vücut mu kabul etmiyor gebeliği aklımda bi ton sorular acilde yaparlar mı acaba testi

Kimyasaldı bence de eşim ameliyat oldu ama acaba diyorum onda sorun yokta benim vücut mu kabul etmiyor gebeliği aklımda bi ton sorular acilde yaparlar mı acaba testi[/QUOTE]
Şuan gelme durumu nasıl canım, test versen en azından kimyasal olunca az da olsa 10 - 15 bişey çıkmaz mı. En azından öğrenir için rahatlardı.

Hem neden hemen vücudum kabul etmiyor diyorsun ki, önce kimyasal olduğunu bir kesinleştir. Boşuna vesvese yapıyorsun kemdine. Ayrıca sağlıksız olan gebelikler vücuttan atılır bu doğanın kanunu, aslında rabbim in kullarını düşünmesinden diye düşünüyorum ben

Kimyasaldı bence de eşim ameliyat oldu ama acaba diyorum onda sorun yokta benim vücut mu kabul etmiyor gebeliği aklımda bi ton sorular acilde yaparlar mı acaba testi
Şuan gelme durumu nasıl canım, test versen en azından kimyasal olunca az da olsa 10 - 15 bişey çıkmaz mı. En azından öğrenir için rahatlardı.

Hem neden hemen vücudum kabul etmiyor diyorsun ki, önce kimyasal olduğunu bir kesinleştir. Boşuna vesvese yapıyorsun kemdine. Ayrıca sağlıksız olan gebelikler vücuttan atılır bu doğanın kanunu, aslında rabbim in kullarını düşünmesinden diye düşünüyorum ben[/QUOTE]
Karamsarlık içime oturmuş valla yoğun kanamam var olabilir aslında doktoruma götürür veririm araştırır neden olduğunu puff bugünde geç çıkacam işten şansıma ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…