2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Karamsarlık içime oturmuş valla yoğun kanamam var olabilir aslında doktoruma götürür veririm araştırır neden olduğunu puff bugünde geç çıkacam işten şansıma ya[/QUOTE]
Herşey de bir hayır vardır canım, acilde de verirsin o sıkıntı değil de sen kendini hırpalama

Ben iki kez kimyasal gebelik geçirdim. İkisinde de anlamadım, adet döneminde kanamayla anlaşıldı. Ama zaten o zamanda anlasan da çoktan vücudu teeketmiş oluyor, zaten kese oluşmadan.. Bursa da, sühendan hanıma gittim sonra. Kansızlık ve d3 eksikliği düşük yapmaya sebep olur dedi. Bir yıldır uğraşıyırum, heray doktırlara gidiyrm, biri demedi. Belki de bu kadar basittir senin de çözümü. Bir detaylı tahlil iste canım, vücut kabul etmiyor diye bişey yok,.. Bizde bişey ejsik ki, tutunamadan düşüyorlar.

Canım sende mi bursadasın :)

Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin kuzum yiyecek ekmeği olduktan sonra Rabbim hiç olmadık bir anda verir inşallah

Bu arada Testin pozitif gözüküyor, inş hayırlısı olur hakkında

Yok ben Çanakkale deyim. Burda istediğim gibi doktora denk gelemeyince gittim bursaya. İnşallah vardır canım çok saol. Pek ümitli deüilim ama inşallah vardır.. Çok istiyorum m çok üzülüyorum sonra

Yok ben Çanakkale deyim. Burda istediğim gibi doktora denk gelemeyince gittim bursaya. İnşallah vardır canım çok saol. Pek ümitli deüilim ama inşallah vardır.. Çok istiyorum m çok üzülüyorum sonra
Evet canım ya Çanakkale de ne hastane ne doktor var doğru düzgün, bende arkadaşımdan biliyorum. Orada yaşıyor, tek özel hastane var diye dünyanın parasını alıyorlar doğum için

Bursada çok şükür istediğimiz kadar doktor seçme imkanımız var

Kan versene bir an önce

Ne bilim bekliyrm.. Bikaç gün daha bekle diyo eşim de.. Her seferinde üzüldüğüm için.

Ne bilim bekliyrm.. Bikaç gün daha bekle diyo eşim de.. Her seferinde üzüldüğüm için.
İnşallah hakkında hayırlısı olur canım, Rabbim bizimle hamile olduğunu paylaşmanı da nasip etsin. Mutlaka buraya da yaz. Belirti falan hissediyor musun? Adetin geçti mi

İnşallah hakkında hayırlısı olur canım, Rabbim bizimle hamile olduğunu paylaşmanı da nasip etsin. Mutlaka buraya da yaz. Belirti falan hissediyor musun? Adetin geçti mi
B Ugün bekliyordum ama gelmedi. Kasıklarımda hafif ağrılar girip çıkıyo. Sürekli uykum var. Başka da bişey yok. Akıntım arttı sanki, geran adet olacakmışım gibi. İnşallah olmam, inşallah bu ay gelmiştir bebeğim

İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versin, test doğru çıkar inşallah

@Saman Alevi için tesbihimi çektim Rabbim kabul etsin tes zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip etsin. Yuvasına cennet bahçelerinden bir meyve müjdelensin amin ecmain

İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versin, test doğru çıkar inşallah
Yine dayanamadım, yaptım test. Sabah yapacaktım ama uyumadım bu gece, eşim nöbette. Bi tane kaldı testim , :) bunda silik çizgi hemen çıktı, durdukça daha da koyulaşır heralde. Ya inşallah vardır ama bu da kimyasal olacak diye çok korkuyorum

Eklentiler

• IMG_20170716_035136-01.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20170716_034438.webp
    7 KB · Görüntüleme: 24
5 dk oldu galiba. Daha net şimdi. İnşallah test yanlış değildir, artık umutlanmaya başlıyorum yavaş yavaş

Eklentiler

• IMG_20170716_041542.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 33
Halim kızı Elif niyetine tesbihlerimi çektim Rabb'im tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

5 dk oldu galiba. Daha net şimdi. İnşallah test yanlış değildir, artık umutlanmaya başlıyorum yavaş yavaş
Bence de var inşAllah bebişin sağlıkla gelir canım içini ferah tut kafanı dağıtmaya çalış bir film aç izle aklını başka şeylere ver

Bence de var inşAllah bebişin sağlıkla gelir canım içini ferah tut kafanı dağıtmaya çalış bir film aç izle aklını başka şeylere ver
Ahh ne mümkün, ağlıyorum sevinçten.. Nette gezip duruyorum benim gibi olan testler in sonucu nolmuş diye :) :')

Sabah iyice belirginleşti.. Çok şükür inşallah gelmiştir bebeğim
Bence hamilesiniz.Hayirli olsun.Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.Hayirli evlat olsun once size sonra vatanimiza milletimize inşallah.Cok sevindim sizin adiniza.

@Saman Alevi niyetine tesbihleri çektim Rabb'im hayirlisiyla önce karnını sonra kucağını sağlıklı sıhhatli ikiz bebislerle doldursun inşallah

Gözün aydın canım benim, bu kadar test yanılmış olamaz. Çok sevindim gerçekten. Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah, sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsun, Rabbim sevincini sonuna kadar eksik etmesin inşallah bizimle paylaştığın için çok sevindim

Ne olur bizim için de dua et canım benim senin duaların kabul olur Rabbim in izniyle, bu pozitif testleri görmeyi bizede nasip etsin Rabbim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…