Karamsarlık içime oturmuş vallaŞuan gelme durumu nasıl canım, test versen en azından kimyasal olunca az da olsa 10 - 15 bişey çıkmaz mı. En azından öğrenir için rahatlardı.
Hem neden hemen vücudum kabul etmiyor diyorsun ki, önce kimyasal olduğunu bir kesinleştir. Boşuna vesvese yapıyorsun kemdine. Ayrıca sağlıksız olan gebelikler vücuttan atılır bu doğanın kanunu, aslında rabbim in kullarını düşünmesinden diye düşünüyorum ben
Canım sende mi bursadasın :)Ben iki kez kimyasal gebelik geçirdim. İkisinde de anlamadım, adet döneminde kanamayla anlaşıldı. Ama zaten o zamanda anlasan da çoktan vücudu teeketmiş oluyor, zaten kese oluşmadan.. Bursa da, sühendan hanıma gittim sonra. Kansızlık ve d3 eksikliği düşük yapmaya sebep olur dedi. Bir yıldır uğraşıyırum, heray doktırlara gidiyrm, biri demedi. Belki de bu kadar basittir senin de çözümü. Bir detaylı tahlil iste canım, vücut kabul etmiyor diye bişey yok,.. Bizde bişey ejsik ki, tutunamadan düşüyorlar.
Yok ben Çanakkale deyim. Burda istediğim gibi doktora denk gelemeyince gittim bursaya. İnşallah vardır canım çok saol. Pek ümitli deüilim ama inşallah vardır.. Çok istiyorum m çok üzülüyorum sonraCanım sende mi bursadasın :)
Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin kuzum yiyecek ekmeği olduktan sonra Rabbim hiç olmadık bir anda verir inşallah
Bu arada Testin pozitif gözüküyor, inş hayırlısı olur hakkında
Evet canım ya Çanakkale de ne hastane ne doktor var doğru düzgün, bende arkadaşımdan biliyorum. Orada yaşıyor, tek özel hastane var diye dünyanın parasını alıyorlar doğum içinYok ben Çanakkale deyim. Burda istediğim gibi doktora denk gelemeyince gittim bursaya. İnşallah vardır canım çok saol. Pek ümitli deüilim ama inşallah vardır.. Çok istiyorum m çok üzülüyorum sonra
Evet canım ya Çanakkale de ne hastane ne doktor var doğru düzgün, bende arkadaşımdan biliyorum. Orada yaşıyor, tek özel hastane var diye dünyanın parasını alıyorlar doğum için
Bursada çok şükür istediğimiz kadar doktor seçme imkanımız var
Kan versene bir an önce
İnşallah hakkında hayırlısı olur canım, Rabbim bizimle hamile olduğunu paylaşmanı da nasip etsin. Mutlaka buraya da yaz. Belirti falan hissediyor musun? Adetin geçti miNe bilim bekliyrm.. Bikaç gün daha bekle diyo eşim de.. Her seferinde üzüldüğüm için.
B Ugün bekliyordum ama gelmedi. Kasıklarımda hafif ağrılar girip çıkıyo. Sürekli uykum var. Başka da bişey yok. Akıntım arttı sanki, geran adet olacakmışım gibi. İnşallah olmam, inşallah bu ay gelmiştir bebeğimİnşallah hakkında hayırlısı olur canım, Rabbim bizimle hamile olduğunu paylaşmanı da nasip etsin. Mutlaka buraya da yaz. Belirti falan hissediyor musun? Adetin geçti mi
İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versin, test doğru çıkar inşallahB Ugün bekliyordum ama gelmedi. Kasıklarımda hafif ağrılar girip çıkıyo. Sürekli uykum var. Başka da bişey yok. Akıntım arttı sanki, geran adet olacakmışım gibi. İnşallah olmam, inşallah bu ay gelmiştir bebeğim
Yine dayanamadım, yaptım test. Sabah yapacaktım ama uyumadım bu gece, eşim nöbette. Bi tane kaldı testim , :) bunda silik çizgi hemen çıktı, durdukça daha da koyulaşır heralde. Ya inşallah vardır ama bu da kimyasal olacak diye çok korkuyorumİnşallah canım Rabbim gönlüne göre versin, test doğru çıkar inşallah
Bence de var inşAllah bebişin sağlıkla gelir canım içini ferah tut kafanı dağıtmaya çalış bir film aç izle aklını başka şeylere ver5 dk oldu galiba. Daha net şimdi. İnşallah test yanlış değildir, artık umutlanmaya başlıyorum yavaş yavaş
Ahh ne mümkün, ağlıyorum sevinçten.. Nette gezip duruyorum benim gibi olan testler in sonucu nolmuş diye :) :')Bence de var inşAllah bebişin sağlıkla gelir canım içini ferah tut kafanı dağıtmaya çalış bir film aç izle aklını başka şeylere ver
Bence hamilesiniz.Hayirli olsun.Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.Hayirli evlat olsun once size sonra vatanimiza milletimize inşallah.Cok sevindim sizin adiniza.Sabah iyice belirginleşti.. Çok şükür inşallah gelmiştir bebeğim
Gözün aydın canım benim, bu kadar test yanılmış olamaz. Çok sevindim gerçekten. Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah, sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsun, Rabbim sevincini sonuna kadar eksik etmesin inşallah5 dk oldu galiba. Daha net şimdi. İnşallah test yanlış değildir, artık umutlanmaya başlıyorum yavaş yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?