Yok tatildeyim zaten. Benm doktor bana biraz mesafeli. Arabayla gderim ama yine de iki günde bi gitmek yorabilir. Ama işte benim dontorum olduğu için daha iyi ilgilenir diye düşünüyoru . Yakında bi devlet var orada gitsem yapar değil mi? Bi de ne zaman gideyim senceEğer çalışıyorsan işyerine yakın bir hastane seç
Yaklaşık bir hafta iki günde bir gidip 5dkda ulstrasonla baktırıyorsun. Dr sana çatlatabileceği iki günü söylüyor
O günlere yoğunlaş yeter
Hem yumurtalarının ilaçsız nasıl geliştiğini görürsün
Yavrum tek yaptıkları yumurtayı ölçmek başka bişey değil yani ultason uzmanı bile olurYok tatildeyim zaten. Benm doktor bana biraz mesafeli. Arabayla gderim ama yine de iki günde bi gitmek yorabilir. Ama işte benim dontorum olduğu için daha iyi ilgilenir diye düşünüyoru . Yakında bi devlet var orada gitsem yapar değil mi? Bi de ne zaman gideyim sence
Hmm tamam canım. O zaman bende bırada yakın olana hideyim.Yavrum tek yaptıkları yumurtayı ölçmek başka bişey değil yani ultason uzmanı bile olur
Benimki öyleydi mesela adam ultrason uzmanıydı
Adet bitince başlıyolar sanırım tam emin değilim
Ben takip raporuna bi bakıp söylerim sana cnm
Canım belirli bir günden sonra mesela 10 veya duruma göre iki günde bir çağırıyor, çatlayacak gibi olursa her gün bakıyor. Durumu söylüyor, bu kadar yaptığı bir şey yok. Ben bir kaç kere yaptırdımHmm tamam canım. O zaman bende bırada yakın olana hideyim.
Kuzu ne zaman gideyim ilkCanım belirli bir günden sonra mesela 10 veya duruma göre iki günde bir çağırıyor, çatlayacak gibi olursa her gün bakıyor. Durumu söylüyor, bu kadar yaptığı bir şey yok. Ben bir kaç kere yaptırdım
Allah razı olsun canım@Saman Alevi
S SUDESUDE09
Pdr_ci
Canlar tesbihlerinizi çektim. Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah. Kucağınız boş kalmasın
Adetin bitsin, kaç günde regl olduğunu biliyorsundur az çok onuncu gün yumurtlama olmuyorsa ondan başla, zaten gittikçe zamanını doktor söylüyor. Erken yumurtlama ihtimaline göre onuncu gün dedim. En azından hangi boyuta geldiğini öğrenmiş olursun. Benim anlamadığım çok sık doktora gidiyorsun şimdiye kadar yumurta takibi yapmadı mıKuzu ne zaman gideyim ilk
Sonunda herkes dağılacak diye korkuyorumKimse girmez oldu
İlk Hamilemiz yine sen olacaksın kuzuhani çocuklarımızdan bahsedicektik
8 Ağustos Du galiba :)Ayyy inşallah inşallah kaç gün kaldı testeyassimin kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?