2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Yok tatildeyim zaten. Benm doktor bana biraz mesafeli. Arabayla gderim ama yine de iki günde bi gitmek yorabilir. Ama işte benim dontorum olduğu için daha iyi ilgilenir diye düşünüyoru . Yakında bi devlet var orada gitsem yapar değil mi? Bi de ne zaman gideyim sence

Yavrum tek yaptıkları yumurtayı ölçmek başka bişey değil yani ultason uzmanı bile olur
Benimki öyleydi mesela adam ultrason uzmanıydı
Adet bitince başlıyolar sanırım tam emin değilim
Ben takip raporuna bi bakıp söylerim sana cnm

Hmm tamam canım. O zaman bende bırada yakın olana hideyim.

Hmm tamam canım. O zaman bende bırada yakın olana hideyim.
Canım belirli bir günden sonra mesela 10 veya duruma göre iki günde bir çağırıyor, çatlayacak gibi olursa her gün bakıyor. Durumu söylüyor, bu kadar yaptığı bir şey yok. Ben bir kaç kere yaptırdım

GÜNCEEEELLLLLL
kızlar toplamda 15 kişiyiz 333 adet geliyor kişi başı
İSMİ okunan kişi 5 ad fazla okusun sayı tamamlansın

AMİN AMİN AMİNN...
Ey yüce rabbimiz ! sen bizim sesimizi en iyi işiten dertlerimi gören bilensin.Sesimizi dualarımızı duy bize sağlıklı sıhhatli hayırlı güzel mi güzel cennet bahçelerinden hayırlı evlatlar gönder!
Sadece bize değil tüm evlat hasreti çekenlere evlatlarını nasip et...
Başlayacağımız bu duayı sen bize vesile kıl Allahım...
"Subhane Rabbike Rabbi’l-izzeti amma yesifun ve salamın ale’l-mirselin ve’l-hamdu lillahi Rabbi’l-alemin"
EL FATİHA...

Hidayet kızı Deniz İÇİN OKUYORUZ CANLARIM BUGÜN RABBİM KABUL EYLESİN

1. wagen Türkan kızı Şeyma (okuyor) 1-2-3-4. cüzleri okuyor
  2. @masal3487 Nevzat kızı Özgün (okuyor)
    @Meyra_naz Doğan kızı Ayşe (okuyor)
    D denizzz3 Hidayet kızı Deniz (okuyor)
    @ASSOSyal Halim kızı Elif (okuyor)
    @Saman Alevi Ömer kızı Elif (okuyor)
    S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule (okuyor)
    @Pdr_ci Aziz kızı Meltem (okuyor) 5-6-7-8.cüzleri okuyor
    @umut-16 Ayşe Duygu ((okuyor))( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
    @busra_brt Salih kızı Büşra (okuyor) 9-10-11-12.cüzleri okuyor
    @yassimin Ali kızı Yasemin (okuyor)
    @nergismor Hüseyin kızı Saliha (okuyor) 26-27-28-29-30.cüzleri okuyor
  3. @Cigdem24 Zeki kızı Çiğdem (okuyor)
  4. U umutlugelin hacer kızı mine (okuyor)
  5. @Hulya_38 fatma kızı hülya (okuyor)

Kuzu ne zaman gideyim ilk

Kuzu ne zaman gideyim ilk
Adetin bitsin, kaç günde regl olduğunu biliyorsundur az çok onuncu gün yumurtlama olmuyorsa ondan başla, zaten gittikçe zamanını doktor söylüyor. Erken yumurtlama ihtimaline göre onuncu gün dedim. En azından hangi boyuta geldiğini öğrenmiş olursun. Benim anlamadığım çok sık doktora gidiyorsun şimdiye kadar yumurta takibi yapmadı mı

Evet herkescikler gitti ben sonradan dahil olmuştum ama çok eğleniyoduk konuşuyoduk sürekli

Sırf bu topik için giriyorum siteye, ama kimse yazmazsa ne olacak topigimiz, hepimizin hamileliğini görecektik daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…