Geçmiş olsun canım benim, Rabbim en kısa zamanda anneliği tattirsin inş. Sizin verdiğiniz mücadeleyi görünce ben hiçbir şey yapmadığımı daha çok görüyorum. Çektiğiniz acıları evlat sıcaklığı ile dindirsin inşBen de bugun histeroskopi oldum kizlar.Rahime cizik atildi bugün.Bir de uc yil once perde ameliyati olmustum.Yapan doktor perdeyi tam almamis .Onu da kesip almis doktor tekrardan.Ameliyat sonrasi izletti ayrica operasyonu.Ayin 14 unde de tutunmayi artirmak icin rahim icine ilac verecekler.Bir dahaki adetimde de gebelik asisiyla birlikte bebekleri koyacaklar.Hayirlisiyla insallah bu sefer gelsin bebeklerim.
Emek yabana atılacak birşey değildir elbet RABBim bilir biz bilmeyizKendim icin istedigimin misli mislini versin Rabbim size.Ne demek sizden daha cok hakediyorum.Hepimize Rabbim imanli saglikli jayirli evlatlar nasip etsin insallah.Bu arada kuzum sana ben transfer oncesisoylemek istemedim ama bir dahaki denemende blast embriyo asamasina kadar goturt embriyolari.Bana doktor blast evresine kadar disarda yasamazsa rahime tutunmasi zor olur demisti.Benim 3. Gun embriyosu yaptirip tutan arkadaslarim var.Ama yine de 5. Gun yani blast embriyo asamasina getirtmeye calis.Nasip gerci benim embriyolar blastti hem de iki taneydi ama olmadi.Ne bileyim ya Rabbim siniyor ya da vermemesi bir lütuf.Neyin ne oldugunu biz bilmiyoruz ki.Allahim hayirlisini versin hakkimizda.Vermeyecekse de gonlumuzden bu istegi ozlemi cekip alsin ki uzulmeyelim aci cekmeyelim artik.
Ayva bulursan yaprağını kaynat iç cerehati söker o daBelki de anca sökülüyordur bilmiyorum canlar olabilir. Belki de adet belirtisi hepsi olabilir. Zaten şuan tatildeyim, on günü geçti doktor kontrolü de, bir daha yaşarsam giderim artık
Ne güzel anlatmissin.Rabbim razi olduğu kullardan eylesin hepimizi once.Sorgusuz sualsiz teslim olan kullardan olmayi nasip etsin ki bu yalan dunyanin yükü kalksin gönlümüzden.Emek yabana atılacak birşey değildir elbet RABBim bilir biz bilmeyiz
O bize kaldıramayacağımız yükü yüklemez Kuran da bize böyle diyor
Sen güçlüsün ama senden ve bizden daha güçlü olanlar da var
Ayrıca çok doğru söyledin vermemesi lütuf olabilir
Annem bugün birini anlattı bana Bizim orada bir kadın
iki down sendromlu çocuğu varmış ve herkese aman neden çocuğum olmuyor demeyin diye öğüt veriyormuş
Belki böylesi bizim için lütuftur kızlar bilemeyiz hayatımızı yaşamaya devam etmeliyiz
Bu sırada Rabb imiz lütfederse inşAllah gönlümüzdeki şekliyle en hayırlısından lütfeder diye umarak sabırla bekleyenlerden olmalıyız
Ayrıca tüm sebepler de bizim aslında tutunacak dalımız oluyor bir sonrakinde bu hataları yapmam diye umut etmemizi sağlıyor
İnsanız vesselam aciziz Rabb im benden umut kesecek mi bakalım diye bizi sınava tabi tutuyor ama umut kesmeyelim diye bize tutunacak dal da veriyor çok şükür çünkü biz bu sınavı geçelim istiyor
Bizim sınıf bu sınavı geçecek inşAllah kızlar vallahi çocuktan daha önemli Allah ın rızası
Mahşerde bizi O kurtaracak
O na seslenin O nunla konuşun O size sizden daha yakın
O duyuyor
O şu anda beni gülümsetiyor
İnşAllah sizleri de gülümsetir
Ben bazen düşünüyorum acaba bir çocuğu O ndan daha çok sevme gafletine düşerim de helak olurum diye mi vermiyor çünkü hep dualarımda önce Onun rızasını istiyorum elbet biz bilmeyiz O bilir
Öyleyse bile O nun herşeye gücü yeter hem hayırlı sağlıklı evlat hem de rızasını bahşedebilir O na zorluk yok ki
RABB im hem bu dünyamızı hem ahiretimizi güzel eylesin
Bir şey daha diyeyim kızlar acı dediğimiz şey sınavımız bu sınav Kuran da fitne olarak geçer ve fetene kökünden gelir fetene ise bir maden cevherinin etrafındaki fazlalıklardan temizlenip saflaştırılması demektir
Kalplerimizin cerahati temizleniyor
mahşerde kimse çocuk istemeyecek
Herkes günahı görünmesin diye birbirinden kaçacak belki o zaman sınav belli soru belli cevabı belli ama yazacak gücünüz yok mu
Mahşerde ne diyeceğiz RABB imize
Biz cevabı biliyorduk ama yapmadık mı? Yapamadık diyemeyiz çünkü herkese gücü yettiğince veririm diyor O demek ki var bizde o güç
Kuran da o son saatte analar bebeklerini bırakıp kaçacak diyor
bizi sabrımız belki kurtarır Allah ın izniyle
o yüzden bu kurtarma sınavını sahiplenmeliyiz
Şimdi kalbinizi dinleyin çünkü O orada
Amin kuzucumNe güzel anlatmissin.Rabbim razi olduğu kullardan eylesin hepimizi once.Sorgusuz sualsiz teslim olan kullardan olmayi nasip etsin ki bu yalan dunyanin yükü kalksin gönlümüzden.
Allah kabul etsin canım benim, diline sağlık :)ASSOSyal cnm duani okudum rabbim kabul etsin
Kızlar bugün ki ovulasyon testi böyle çıktı düne göre daha koyu oldu ama paketin arkasındaki açıklamada bu sonucu negatif olarak gösteriyor anlamadım
Test çizgisinin kontrolle aynı renk veya daha koyu olması gerekiyor canım
Canım C ve T göstergesi varya normalde benim yaptığım testte yavaş yavaş yumurtlama belirtisi var diye anladım .. ama açıklama da tam tersi bilgi vermiş attığım iki resme birden baktn mi C ve T ye ben yumurtlamiyormuyum yani şuan kafam allak bullak oldu yaaTest çizgisinin kontrolle aynı renk veya daha koyu olması gerekiyor canım
tatlım test çizgisi daha koyulaşıyorsa yumurtlamaya yaklaşıyorsun demektirCanım C ve T göstergesi varya normalde benim yaptığım testte yavaş yavaş yumurtlama belirtisi var diye anladım .. ama açıklama da tam tersi bilgi vermiş attığım iki resme birden baktn mi C ve T ye ben yumurtlamiyormuyum yani şuan kafam allak bullak oldu yaa
Canım düzenli adet olmuyorum en son 7 Haziran'da hastalandim yumurtlama tarihim belli değil ama içtiğim çayların baya faydası oldu heralde az önce tekrar yaptım testi iki çizgide baya kırmızı heralde yumurtluyorumCa
tatlım test çizgisi daha koyulaşıyorsa yumurtlamaya yaklaşıyorsun demektir
Şöyle de yaklaşık hesaplayabilirsin
Normalde adet olduğun tarihten 14 gün geriye say
Yaklaşık o zamana gelmesi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?