Canim çok alakasız olucak ama general mobile 4g mi telefonun:)[/QUOTE]UOTE="Meyra_naz, post: 52350850, member: 819713"]Eki Görüntüle 2030106
Ewet canımCanim çok alakasız olucak ama general mobile 4g mi telefonun:)
[/QUOTE]Benimde GM 4gydi dokunmatigim bozuldu daha bir buçuk yıl oldu alalı bi ara duzeliyor bi gün iki gün sonra yine ayni faturasını da KV. Kaybetmiş garantiye de yollayamam sanırım öyle duruyorseninki de mi sorunlu? Eşimden idare ediyorum simdilik yollayamazsam yeni birşey alırım artik
Ewet canım
Canım valla ne desem bilemedim şimdi. İlk turda hülya38 yazmıştı yazamıyorum ama okuyorum diye.. . Umutlugelin de Büşra söyledi WhatsApp dan okuyorum demiş. Sen bilirsin. Hiç bildirim yapılmadı canım, şuan okunuyor mu bilemiyorumKizlar umutlugelin ve hulya 38 okuyor mu?Ben takip edemedim eger bildirum yapmiyolarsa ben okumayacagim onlar icin.Listede son e kisim kaldi onlarla birlikte.Gozden kacirmis da olabilirim ama ilk turda da hatirlamiyorum hic.
He canım var :) ama 5 kişilik şimdilik numaranı gönder ekleyeyim seni de :)Kızlar bu sayfadaki arkadaşların whatsap gurubu var mı bende dahil olmak isterim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?