2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

umut-16 canım tesbihlerini okudum Allah kabul etsin. Rabbim tez ve hayırlı vakitte sağlıklı bi hamilelik nasip etsin inşallah

Kizlar babam ameliyat olamamisti.Yarin olacak insallah.Musait olanlar birer yasin okur mu ricada bulunsam.Ya da dua edin yeter.Cok zor bir ameliyat.Bu saat oldu uyku da tutmadi.Lutfen dualarinizi esirgemeyin.Allah razi olsun vakit bulup okuyandan da okuyamayandan da simdiden.

DUAMIZ

"RABBİ HEBLi MiNES SALİHİN"

Her gün bir kişi için 333 tane çekiyoruz.

Bugün Hüseyin kızı Saliha icin okuyoruz.

Bu duanın yüzü suyu hürmetine Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... AMIN

>> wagen (Türkan kızı Şeyma)*** [1-2-3-4 cüzleri okuyor /3 yasin, 5bin salavat]

>>
@masal3487 (nevzat kızı özgün) [23-24-25 cüzleri okuyor /6yasin]

>>
@Meyra_naz (doğan kızı Ayşe)*** [5 yasin /5bin salavat]

>>
D denizzz3 (hidayet kızı deniz) [5 yasin/5bin salavat]

>>
ASSOSyal (halim kızı elif) *** [5 yasin /2bin salavat ]

>>
@Saman Alevi (Ömer kızı elif)

>>
@SUDESUDE09 (Mustafa kızı Şule)

>>
Pdr_ci (aziz kızı Meltem) [5-6-7-8 cüzleri okuyor]

>>
@umut-16 (Ayşe Duygu - iki isim de kendi ismidir) [18-19-20 cüzleri okuyor]

>>
B busra_brt (Salih kızı Büşra) [9-10-11-12. Cüzleri okuyor]

>>
yassimin (ali kızı Yasemin)*** [13-14-15 . cüzleri okuyor /5 yasin]

>>
Dil-i bitab (Hüseyin kızı Saliha) [26-27-28-29-30. Cüzleri okuyor/ 2 yasin okudu ]

>>
Mutlu1anne (zeki kızı çiğdem) [5 yasin-okudu]

>>
@umutlugelin (hacer kızı mine)

>>
@Hulya_38 (fatma kızı hülya)

>> Y yagmur_20 (Mukaddes kızı Yağmur) [16-17. Cüzleri okuyor /5 yasin]

*** yanında bu işaret olanlar listeyi bitirenler

* aşağıdaki arkadaş listede yok, sadece hatim listesine dahil

{ @MeLMuR_2016 fatma kızı Meltem /21-22. Cüzleri okuyor /5 yasin]}

Çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin inşallah canım benim.

Allah yardımcınız olsun canım Rabbim şifa versin

canlar nasılsınız
listeyi bitirdim ben yeni listede olamıcam canım pek giremiyorum arada bir grip sizi takip ederim durumlardan haberdar ederim
inşşşş hepiniz güzel sonuçlar alırsınız mucizeleriniz dua bebekleriniz bir dahaki girişimde karnınızda olur

sizi seviyorummmm

Allaha emanet olun

unutmayın

Rabbim sabredenlerle beraberdir...

Kuzum gelişmelerden haberdar et, seviyorum seni. Rabbim yardımcımiz olsun. Bir gün inş buraya hamile olduğumuzu da yazarız

Ben de hasta oldum canım yoksa okurdum Rabb im tez vakitte şifasını versin babacının
Bugün bir ameliyat daha vardı bizim hayırla bitirdik inşAllah sizinki de öylelikle biter

Beybisii şeyma nerelerde :)
Ben geldim takipteydim ama yorgunluktan yazamadım temizlik vitti 4 günlüğünede bi kısa tatil yaptık ayyy keşke gelmeseydik istanbul yanıyo piştik resmen çok yorgunum
Bu arada kızlar şu 7 gün yapılan dua aslı astarı varmı acabaya benbi bizim kurstaki hocaya ulaşa bilirsem sorucam numarası silinmiş bula bilirsem arayıp sorcam şayet doğruysa hemen başlarım
Kızlar bişiydaha diyete devam ediyodum ben bugün bel çevremi ölç tüm 87 den 84 buçuğa düşmüş yarın tartılıp yazıcam buraya annemlerde cuma akşamı gidiyolar hayırlısıyla inşallah bende tıkyok olmuycakta galiba alıştım buduruma ne yapalım nasipten öte köy yok

Ben de hasta oldum canım yoksa okurdum Rabb im tez vakitte şifasını versin babacının
Bugün bir ameliyat daha vardı bizim hayırla bitirdik inşAllah sizinki de öylelikle biter
Hastalandınmı kuzum çok üzüldüm ya nasip böylesi hayırlıymış demekki hakkında vakti zamanı dolmadan olmuyo bu işler doktorlar haşa ruhu yaratılmamış bi bedene ruh giydiremezlerya olsun ama bunada buğünede çok şükür müslümanımnız inancımız tmm çok şükür sağlıklıyız .
Allah var gam yok

Canımmm özlettin kendini. Ay evet istanbul fena sıcakmış bende 20sinde gidicem nasipse. 21nde de randevum var çok heyecanlıyım. Sen bi sor hocana canım dünya dua üzerine kurulu inşallahbizlerde en kısa zamanda mutlu haberler alıcaz

Kuzum mutlaka sor dönünce bende yapmak istiyorum olmadı beraber aynı anda başlarız

Benim diyet bozuldu tatilde bakalım ne kadar verdin

Saolasin canim.Babam cikti şükür ameliyati da iyi geçti.İnşallah sizin hastaniz da iyidir.Rabbim sifa bekleyen tum kullarina sifa versin inşallah.Cok gecmis olsun size de.

İnşallah kuzum inşallah olcak olcakta vakti saati var demekki
Ayın 20 sine kadar serinler inşallah ya hadi hayırlısı sen benden daha c3saretli çıktın kuzum dua işinide sorcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…