- 30 Mart 2017
- 12.756
- 19.850
- 298
KK de takiliyorum ben sen canimNapaysınız kızcele
Oooo trabzon şivesi bayılırımNapaysınız kızcele
Ben de balkonda oturmuş cips yiyor antebin ışıklarını seyrediyor Ve neden hala bu çocuk olmadı diye beynimden tahlil yapıyorumKK de takiliyorum ben sen canim
Oooo trabzon şivesi bayılırımözelden numaramı atıyorum canım
Çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin inşallah canım benim.Kizlar babam ameliyat olamamisti.Yarin olacak insallah.Musait olanlar birer yasin okur mu ricada bulunsam.Ya da dua edin yeter.Cok zor bir ameliyat.Bu saat oldu uyku da tutmadi.Lutfen dualarinizi esirgemeyin.Allah razi olsun vakit bulup okuyandan da okuyamayandan da simdiden.
Allah yardımcınız olsun canım Rabbim şifa versinKizlar babam ameliyat olamamisti.Yarin olacak insallah.Musait olanlar birer yasin okur mu ricada bulunsam.Ya da dua edin yeter.Cok zor bir ameliyat.Bu saat oldu uyku da tutmadi.Lutfen dualarinizi esirgemeyin.Allah razi olsun vakit bulup okuyandan da okuyamayandan da simdiden.
Kuzum gelişmelerden haberdar et, seviyorum seni. Rabbim yardımcımiz olsun. Bir gün inş buraya hamile olduğumuzu da yazarızcanlar nasılsınız
listeyi bitirdim ben yeni listede olamıcam canım pek giremiyorum arada bir grip sizi takip ederim durumlardan haberdar ederim
inşşşş hepiniz güzel sonuçlar alırsınız mucizeleriniz dua bebekleriniz bir dahaki girişimde karnınızda olur
sizi seviyorummmm
Allaha emanet olun
unutmayın
Rabbim sabredenlerle beraberdir...
Beybisii şeyma nerelerde :)Kuzum gelişmelerden haberdar et, seviyorum seni. Rabbim yardımcımiz olsun. Bir gün inş buraya hamile olduğumuzu da yazarız
Ben de hasta oldum canım yoksa okurdum Rabb im tez vakitte şifasını versin babacınınKizlar babam ameliyat olamamisti.Yarin olacak insallah.Musait olanlar birer yasin okur mu ricada bulunsam.Ya da dua edin yeter.Cok zor bir ameliyat.Bu saat oldu uyku da tutmadi.Lutfen dualarinizi esirgemeyin.Allah razi olsun vakit bulup okuyandan da okuyamayandan da simdiden.
Ben geldim takipteydim ama yorgunluktan yazamadım temizlik vitti 4 günlüğünede bi kısa tatil yaptık ayyy keşke gelmeseydik istanbul yanıyo piştik resmen çok yorgunumBeybisii şeyma nerelerde :)
Hastalandınmı kuzum çok üzüldüm ya nasip böylesi hayırlıymış demekki hakkında vakti zamanı dolmadan olmuyo bu işler doktorlar haşa ruhu yaratılmamış bi bedene ruh giydiremezlerya olsun ama bunada buğünede çok şükür müslümanımnız inancımız tmm çok şükür sağlıklıyız .Ben de hasta oldum canım yoksa okurdum Rabb im tez vakitte şifasını versin babacının
Bugün bir ameliyat daha vardı bizim hayırla bitirdik inşAllah sizinki de öylelikle biter
Canımmm özlettin kendini. Ay evet istanbul fena sıcakmış bende 20sinde gidicem nasipse. 21nde de randevum var çok heyecanlıyım. Sen bi sor hocana canım dünya dua üzerine kurulu inşallahbizlerde en kısa zamanda mutlu haberler alıcazBen geldim takipteydim ama yorgunluktan yazamadım temizlik vitti 4 günlüğünede bi kısa tatil yaptık ayyy keşke gelmeseydik istanbul yanıyo piştik resmen çok yorgunum
Bu arada kızlar şu 7 gün yapılan dua aslı astarı varmı acabaya benbi bizim kurstaki hocaya ulaşa bilirsem sorucam numarası silinmiş bula bilirsem arayıp sorcam şayet doğruysa hemen başlarım
Kızlar bişiydaha diyete devam ediyodum ben bugün bel çevremi ölç tüm 87 den 84 buçuğa düşmüş yarın tartılıp yazıcam buraya annemlerde cuma akşamı gidiyolar hayırlısıyla inşallah bende tıkyok olmuycakta galiba alıştım buduruma ne yapalım nasipten öte köy yok
Kuzum mutlaka sor dönünce bende yapmak istiyorum olmadı beraber aynı anda başlarızBen geldim takipteydim ama yorgunluktan yazamadım temizlik vitti 4 günlüğünede bi kısa tatil yaptık ayyy keşke gelmeseydik istanbul yanıyo piştik resmen çok yorgunum
Bu arada kızlar şu 7 gün yapılan dua aslı astarı varmı acabaya benbi bizim kurstaki hocaya ulaşa bilirsem sorucam numarası silinmiş bula bilirsem arayıp sorcam şayet doğruysa hemen başlarım
Kızlar bişiydaha diyete devam ediyodum ben bugün bel çevremi ölç tüm 87 den 84 buçuğa düşmüş yarın tartılıp yazıcam buraya annemlerde cuma akşamı gidiyolar hayırlısıyla inşallah bende tıkyok olmuycakta galiba alıştım buduruma ne yapalım nasipten öte köy yok
Saolasin canim.Babam cikti şükür ameliyati da iyi geçti.İnşallah sizin hastaniz da iyidir.Rabbim sifa bekleyen tum kullarina sifa versin inşallah.Cok gecmis olsun size de.Ben de hasta oldum canım yoksa okurdum Rabb im tez vakitte şifasını versin babacının
Bugün bir ameliyat daha vardı bizim hayırla bitirdik inşAllah sizinki de öylelikle biter
İnşallah kuzum inşallah olcak olcakta vakti saati var demekkiCanımmm özlettin kendini. Ay evet istanbul fena sıcakmış bende 20sinde gidicem nasipse. 21nde de randevum var çok heyecanlıyım. Sen bi sor hocana canım dünya dua üzerine kurulu inşallahbizlerde en kısa zamanda mutlu haberler alıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?