Olur cankuş sorarım inşallah nasıl gidiyo kız tatil kv de neyapıyo bakalım gelinineKuzum mutlaka sor dönünce bende yapmak istiyorum olmadı beraber aynı anda başlarız
Benim diyet bozuldu tatilde bakalım ne kadar verdin
Kuzum çok çok geçmiş olsun ben mesajı akşam gördüm bilseydim belki okuya bilirdim gözün aydın ama çok geçmiş olsun tekrarSaolasin canim.Babam cikti şükür ameliyati da iyi geçti.İnşallah sizin hastaniz da iyidir.Rabbim sifa bekleyen tum kullarina sifa versin inşallah.Cok gecmis olsun size de.
Elhamdülillah canım nasip değilmişHastalandınmı kuzum çok üzüldüm ya nasip böylesi hayırlıymış demekki hakkında vakti zamanı dolmadan olmuyo bu işler doktorlar haşa ruhu yaratılmamış bi bedene ruh giydiremezlerya olsun ama bunada buğünede çok şükür müslümanımnız inancımız tmm çok şükür sağlıklıyız .
Allah var gam yok
Kuzum ben baktım evet var sahih yapabilirsin rahatlıklaBen geldim takipteydim ama yorgunluktan yazamadım temizlik vitti 4 günlüğünede bi kısa tatil yaptık ayyy keşke gelmeseydik istanbul yanıyo piştik resmen çok yorgunum
Bu arada kızlar şu 7 gün yapılan dua aslı astarı varmı acabaya benbi bizim kurstaki hocaya ulaşa bilirsem sorucam numarası silinmiş bula bilirsem arayıp sorcam şayet doğruysa hemen başlarım
Kızlar bişiydaha diyete devam ediyodum ben bugün bel çevremi ölç tüm 87 den 84 buçuğa düşmüş yarın tartılıp yazıcam buraya annemlerde cuma akşamı gidiyolar hayırlısıyla inşallah bende tıkyok olmuycakta galiba alıştım buduruma ne yapalım nasipten öte köy yok
Ablacim boyle bi dua kaynaklarda var sahih yani hatta büyük hastalıklar dertler için özellikle.Kuzum mutlaka sor dönünce bende yapmak istiyorum olmadı beraber aynı anda başlarız
Benim diyet bozuldu tatilde bakalım ne kadar verdin
Allah kabul etsin kuzum, diline yüreğine sağlıkASSOSyal listeyi bitirdim ELHAMDU LİLLEHİ RABBİL ALEMİN VESSALETU VESSELEMU ALE RASULİNE MUHAMMEDİN VE ALE ELİHİ VE ESHABİHİ ECMAİN Rabbi hebli minessalihin ,Rabbi hebli milledunke zurriyyeten dayyibeten inneke semiud dû'a Rabbi le tezerni ferdev ve ente hayrul veerisîn rabbine heblene min ezvecine ve zurriyyeetine gurrate eâyuniv vecalne muttegiyne imeme.Ey Rabbimiz bizlere katından Rabbini ve kendini bilen ,dinine ,kitabına vatanına , milletine faydalı ve hizmetkar ,halim selim salih ve saliha evlatlar ver.Evlat eksikliği gösterme bizleri evlat yoksunluğu ile sınamaKucakalrimizi en kısa zamanda hayırlı evlatlarla doldur Allah'ım. Verdiğin tüm imtihanlari en doğru şekilde atlatabilme gücü ver,biz aciz kullarına kaldıramayagimiz yükler yükleme.Bizi ve ailemizi dünyada ve ahirette sevdiğin ve razi olduğun kulların arasına kat.Ya Rabbi biz yalnizca senin kapinda el acip yalnizca senden istiyoruz ,Bizi senden başkasına muhtaç etme.ALLAHUMME SALLİ ALE SEYYDİNE MUHAMMEDİV VE ALE ELİHİ VE ESHABİHİ ECMAİN VEL HAMDULİLLEHİ RABBİL ALEMİN amin amin amin Tum evlat isteyen kardeşlerimizin ve bizim en kısa zamanda hayırlı evlat sahibimi olmamız için,Ümmeti Muhammedin sıhhat ve selameti için ,Ülkemizin birlik ve dirliği için hayırların fethi için serlerin defi için bilhassa Allah rızası için Üç ihlasi serif bir Fatiha
Valla geçen aklıma geldi yazcaktım fırsat bulamadım bence kızlarada uyarsa bu perşembe başlıyalıCankuslar benim bi tefriciye vardı hani bi ara yoksa sona kalan dona kalır dan mi oldumbanane banane bende istiyoom
hayatta çocuktan daha önemli şeyler var be gülüm evet zor ama sağlam durmalıyızDil-i bitab canım hakkını helal et unuttuk geçen haftalarda aklıma geldi hatirlatacaktim unuttum tekrar perşembe bana uyar başlarız inş.. kızlar bugün benim için çok ağır birgundu gerçekten çok ağır bir sinavdayiz psikolojim bozuldu resmen arkadaşın kızının dogumgunu vardı yakın arkadaşım gitmesem olmaz gittim her gelenin bir tane çocuğu var kimi 9 aylık kimi 2 yaşında 3 yaşında çok kötü oldum kuran okundu elimi karnimdan çekmedim dua ettim bide başladılar doğum hikayelerini anlatmaya ağlamamak için zor tuttum kendimi sürekli telefon bahanesiyle başka odaya geçtim eve geldim basım çok ağrıyor bitkin durumdayım kendimi sıkmaktan..
Maşallah canım sana ben çok zayifim bu konuda dik durmaya çalışıyorum her serde vardır bir hayır Ayşe diyorum 1 hafta iyi olursam ikinci hafta cöküyorum resmen.. geçen cuma ağlamaktan yataktan kalkamadım bilmiyorum canım ya inan ki bilmiyorum inşallah ogrenicem iyi olmayı...canım arkadaşımla da evlerimiz karşılıklı başka biri olsa isim var der bir bahane bulup kalkardim ama onu en mutlu gününde yalnız birakamadim iki gündür deli gibi hazırlık yapıyoruz birlikte basım ağrıyor deyip kalkamadım ama aslında kendi iyiligim için kalkmam gerekiyormuşhayatta çocuktan daha önemli şeyler var be gülüm evet zor ama sağlam durmalıyız
kendimize acımaktan vazgeçmezsek başkalarının da bize acıdığı düşüncesiyle bunalırız
üstünlük takvadadır çocukta değil
en zor sınavlar ileri seviyelerde olur unutmayın
peygamberlerimiz ne zor sınavlardan geçti de yine de pes etmedi
ve ne gariptir ki onlar da evlatla sınandılar evlatsızlıkla da
bu bizim gibilere ibrettir
hayat kısa kızlar öleceğiz ve O na döneceğiz
tek başımıza çoluk çocuık ana baba kardeş arkadaş yok
bir tek biz
kısacık ömrümüzü bize bir faydası olmayacak bir kişi için üzülerek heba etmeyelim
elbet üzülmemek elde değil
ama heba etmeme kısmında daha dirayetli durmalıyız
işe bir de güzel yanından bak hepsi çoluk çocukla uğraşırken sen kendini yemekle meşguldün tabi keyfine bakacağına
ayrıca yakınsa da gitmek zorunda değilsin gitsen de kalmak zorunda değilsin o kadar uzun git çayını iç
başım ağrıyor de çık
kendini zorlamak zorunda da değilsin
unutma hepimiz aynı yerde aynı şeylerle uğraşıyoruz
senin yaşadıklarını her gün başka birimiz yaşıyor
her birimiz birbirimize destek olacağız
bugün ben sana yarın sen bana
kimseyi arkada bırakmak yok !
Allah var gam yok
hepimiz zayıfız canım benimMaşallah canım sana ben çok zayifim bu konuda dik durmaya çalışıyorum her serde vardır bir hayır Ayşe diyorum 1 hafta iyi olursam ikinci hafta cöküyorum resmen.. geçen cuma ağlamaktan yataktan kalkamadım bilmiyorum canım ya inan ki bilmiyorum inşallah ogrenicem iyi olmayı...canım arkadaşımla da evlerimiz karşılıklı başka biri olsa isim var der bir bahane bulup kalkardim ama onu en mutlu gününde yalnız birakamadim iki gündür deli gibi hazırlık yapıyoruz birlikte basım ağrıyor deyip kalkamadım ama aslında kendi iyiligim için kalkmam gerekiyormuşAllah razı olsun canım hepinizden buraya girip yazdikca sizle birşeyler paylaştıkça iyi hissediyorum kendimi
Canım okadar güzel yazmışsınki amlatamam yüreğine sağlık söylediklerine harfiyen katılıyom M Meyra_naz canım okadar çok 0zülme bak hasta olursun Allah korusun ben senin gibiydim hemen hemen hergün ağlıyodum eşim işten gelirdi boynuna sarılır hüngür hüngür ağlardım şu an yazarken bile boğazım düğüm düğüm çok zor bunu en iyi bizler biliriz fakat yinede çok şükür benim çikolata kistim var geçen sene öğrendim ve doktor ca 125 testi yaptı bu birazda kanserli hastalara yapılan bi test benimki aşırı yüksek çıktı netten araştırdığımda bunu öğrendiğimde 4 ay korkudan doktora gidemedim piskolojim alt üst olmuştu gece gündüz saat başı ağlıyodum sonra töbe ettim ağlamayı kestim kendimi ölüme en kötü şeye dahi hazırladım artık Allah tan ne gelirse amenna dedim sonumuz ölüm dedim hatta hiç unutmam ağlıyarak eşime dedimki benden sonra evlen bi yoldaşın olsun ama evime güzel temiz baksın ben yuvamı çok seviyom benim gibi baksın tarzında konuşmalar yaptım çocuğu unutmuştum bile neyse cesaretlenip doktora gittim öyle bişiy yok denildi daha doğrusu amelyatla kist alınıp bakılınca kesin sonuç çıkarda ama çok düşük bi olasılık dedi doktorhepimiz zayıfız canım benim
ama Allah ın bize verdiği sözler var
bize kaldıramayacağımız yükler yüklemeyeceğini söylüyor
sabredenlerle beraber olduğunu söylüyor
ve kendimizden kötü durumdakilere bakıp şükretmemizi söylüyor
her gün şükretmeliyiz
her gün rızkımızı gönderiyor
sağlığımız yerinde
korkumuz yok
başımıza vuranımız yok
hastalıklı bir çocuğumuz olsaydı ya
ellerini açıp tüm bunları düşünüp şükretmeli ve sabretmeliyiz
ha bir de kurtuluşa erenlerin birbirine Hakk ı ve sabrı tavsiye edenler olduğunu da unutmayalım
inşAllah biz de o kurtuluşa erenlerden oluruz
biririmize destek olacağız tabii
biraz da durumu tiye alın gece uykularınızın tadını çıkarın
yarın bir gün Rabb im müjdemizi verdiğinde of bile diyemeyiz
Canım okadar güzel yazmışsınki amlatamam yüreğine sağlık söylediklerine harfiyen katılıyom M Meyra_naz canım okadar çok 0zülme bak hasta olursun Allah korusun ben senin gibiydim hemen hemen hergün ağlıyodum eşim işten gelirdi boynuna sarılır hüngür hüngür ağlardım şu an yazarken bile boğazım düğüm düğüm çok zor bunu en iyi bizler biliriz fakat yinede çok şükür benim çikolata kistim var geçen sene öğrendim ve doktor ca 125 testi yaptı bu birazda kanserli hastalara yapılan bi test benimki aşırı yüksek çıktı netten araştırdığımda bunu öğrendiğimde 4 ay korkudan doktora gidemedim piskolojim alt üst olmuştu gece gündüz saat başı ağlıyodum sonra töbe ettim ağlamayı kestim kendimi ölüme en kötü şeye dahi hazırladım artık Allah tan ne gelirse amenna dedim sonumuz ölüm dedim hatta hiç unutmam ağlıyarak eşime dedimki benden sonra evlen bi yoldaşın olsun ama evime güzel temiz baksın ben yuvamı çok seviyom benim gibi baksın tarzında konuşmalar yaptım çocuğu unutmuştum bile neyse cesaretlenip doktora gittim öyle bişiy yok denildi daha doğrusu amelyatla kist alınıp bakılınca kesin sonuç çıkarda ama çok düşük bi olasılık dedi doktor
Ve ben eve geldiğşmde okadar şükrettimki Allah a Rabbim bi kötü hastalıkla cebelleşen savaş veren tüm kullarına yardım etsin acil ve kalıcı şifa versin inşallah ogünden sonra kestimm ağlayıp zırlamayı şükrediyom yola devam ediyom verirse rahmetindendir vermesede çok şükür halimize artık takmıyom önce sağlık sonra evlat öyle analar babalar varki 10 tane çocuğu var hastalanınca bi batdak su getireni yok acaba biz onlar için bukadar ağlıyoz yarın onlar bizler için ağlayacaklarmı muamma
Neyse çok uzattım demem oki takma kafaya 2 günlük dünya yı kendinede eşinede sehir etme etmiyelim çok öptüm seni yanaktan:)))
Sende iyki varsın güzelimiyiki varsınız
ne kadar güzel bir yardım almışsın ve daha güzeli bunun farkındasınCanım okadar güzel yazmışsınki amlatamam yüreğine sağlık söylediklerine harfiyen katılıyom M Meyra_naz canım okadar çok 0zülme bak hasta olursun Allah korusun ben senin gibiydim hemen hemen hergün ağlıyodum eşim işten gelirdi boynuna sarılır hüngür hüngür ağlardım şu an yazarken bile boğazım düğüm düğüm çok zor bunu en iyi bizler biliriz fakat yinede çok şükür benim çikolata kistim var geçen sene öğrendim ve doktor ca 125 testi yaptı bu birazda kanserli hastalara yapılan bi test benimki aşırı yüksek çıktı netten araştırdığımda bunu öğrendiğimde 4 ay korkudan doktora gidemedim piskolojim alt üst olmuştu gece gündüz saat başı ağlıyodum sonra töbe ettim ağlamayı kestim kendimi ölüme en kötü şeye dahi hazırladım artık Allah tan ne gelirse amenna dedim sonumuz ölüm dedim hatta hiç unutmam ağlıyarak eşime dedimki benden sonra evlen bi yoldaşın olsun ama evime güzel temiz baksın ben yuvamı çok seviyom benim gibi baksın tarzında konuşmalar yaptım çocuğu unutmuştum bile neyse cesaretlenip doktora gittim öyle bişiy yok denildi daha doğrusu amelyatla kist alınıp bakılınca kesin sonuç çıkarda ama çok düşük bi olasılık dedi doktor
Ve ben eve geldiğşmde okadar şükrettimki Allah a Rabbim bi kötü hastalıkla cebelleşen savaş veren tüm kullarına yardım etsin acil ve kalıcı şifa versin inşallah ogünden sonra kestimm ağlayıp zırlamayı şükrediyom yola devam ediyom verirse rahmetindendir vermesede çok şükür halimize artık takmıyom önce sağlık sonra evlat öyle analar babalar varki 10 tane çocuğu var hastalanınca bi batdak su getireni yok acaba biz onlar için bukadar ağlıyoz yarın onlar bizler için ağlayacaklarmı muamma
Neyse çok uzattım demem oki takma kafaya 2 günlük dünya yı kendinede eşinede sehir etme etmiyelim çok öptüm seni yanaktan:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?