2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Sagol tatlim toparldik evi sukur,onumuzdeki haftada tercih telasi olacak insallah,eylul 10 dan sonra kesintisiz burdayim insallah.

Valla canim o ilaclar bende asiri istah acmisti ve kilo almistim ama kendi kafana gore sakin birakma ilaclari mutlaka doktor kontrolunde olmali,hem bildigim kadariyla en az 6 ay kullanmak gerekiyormus

Hadi İnşallah kuzum bekliyoruz seni aramıza

Yok zaten şuan doktor bıraktırmiyor ki daha zamanı var diyo. Eylül de altı ay olacak ondan sonra azaltmaya başlarız dedi ama ilaç ile aldığım bu üç kilo benim sinirimi bozuyor çok iştah acıyo ya ama frenlemeye başladım kendimi yoksa önünü alamayacağım, bakalım yediklerime dikkat edince kilo almaya devam edecek miyim? Ödem tutuyormuş belki de ödemdir o ödem :)) züğürt tesellisi benim ki işte :))

Kızceler ya bi şey danışacam. Bu preseed jel alıp kullanmak istiyorum ben. Bu şekilde gebe kalan öok olmuş forumlarda okudum. Ki zaten bende kuruluk sıkıntısı da var. Bu netteki sitelerden alsam mı ki. Botanik ecza diye bi site var orada satılıyor. Az parada değil 130 tl küçücük krem. Sizin önerebileceğiniZ bi yer var mı

Canim ben kullandim gebelik olmadi ama kuruluk problemime cok iyi geldi,botanik eczaneden almistim bende

3 kilocuk mu kiz Allah iyiligini versin o kadarcik kiloyu havada karada verirsin sen

3 kilocuk mu kiz Allah iyiligini versin o kadarcik kiloyu havada karada verirsin sen
Kuzum üç kilo deyip geçme, ben bildiğin kilo konusunda acayip takık bir insanım, en büyük zevkim kendimi zayıf görmek. İnadına her gören aaa sen kilo mu aldın tatil yaramış diyo iyice zıvanadan çıkıyorum. Kış gelmeden gelenlerin gitmesi lazım

Valla çok pahalı bir ürün birde tüpü çok küçük. Aynı forumda jeomed lubricant jel kullanıp kullandığı ay hamile kalanda var. 25 lira fiyatı ve su bazlı onu da bir araştır istersen Kuruluk çok zor ya, benim yara belki de kuruluktan oldu bende istiyorum bu jellerden ama benim kocam sağolsun istemiyor

Tamam canlar bayramdan sonra başlayalım madem

Bizde özledik valla merak ettim seni kuzum. Sadece şu ilaç yüzünden aldığım kilolara sinir oluyorum ya ne illet bişeymis
Çok sağol canım ama takma kafaya bende de var 4 kilo fazla inşallah kış gelmeden veririm şu kiloları

Kuzum çok çok geçmiş olsuna çok kötü olmuş gider ayak su basması
İnan hep aklımdaydın ama taşınma telaşın vardır diye yazmadım bende fitim acaba taşındığı neyse geçmiş gitmiş hayırlısıyla gidersiniz inşallah kendine iyi bak çok yorma kendini ve hemencecik dön aramıza unutma seviliyorsun bizleri duanda unutma olurmu

Çok sağol canım ama takma kafaya bende de var 4 kilo fazla inşallah kış gelmeden veririm şu kiloları
Takmayacagim kuzum da zaten tembellik var birde üzerine kilo almak daha da çok regl düzenini bozuyor. O yüzden mümkün olduğu kadar zayıf olmak istiyorum ben

Elif ablacim senin rahimde yara mi var? Enfeksiyon değil miydi o bir ara fitil kullanıyordun? Bana da doktor yara oluşmak üzere dedi fitil verdi senin kullandığın fitilin adi neydi ?

Takmayacagim kuzum da zaten tembellik var birde üzerine kilo almak daha da çok regl düzenini bozuyor. O yüzden mümkün olduğu kadar zayıf olmak istiyorum ben
Sağlık içinse kesinlikle vermek lazım ya ekmeği kessem veririm bellide işte o biraz zorluyor. Sen becere biliyorsan hiç yeme ekmek ve tatlı yı derim Özakman kolay verilir

Elif ablacim senin rahimde yara mi var? Enfeksiyon değil miydi o bir ara fitil kullanıyordun? Bana da doktor yara oluşmak üzere dedi fitil verdi senin kullandığın fitilin adi neydi ?
Kuzum hafif bir enfeksiyon ve yara vardı, ilişki sonrası kanama yaşadım. Yaradan kaynaklanıyor dedi. Birde cildin çok hassas smear örneği alırken bile kanama oldu dedi. Neo penotran bu fitili verdi yedi gün kullandım. Birde üç günlük antibiyotik vardı. Şuan yara ne durumda hiç bilmiyorum merak ediyorum, aynı şikayetleri yaşarsan gel yakalım dedi ama şimdilik düşünmüyorum, iyi şeyler okumadım yakma ile ilgili

Senin şikayetin varmıydi canım

Canım ben kullanıyorum ama civan percemi çoban çantası aslan pençesi üçünü birlikte iciyorum
Regl oldun mu tatlım? Bende onu regl ile on beş gün kullandım. Tatilde ara verdim şuan yine Civan percemi içiyorum sadece ama regl yok. Menopoza mi giriyorum acaba

Sağlık içinse kesinlikle vermek lazım ya ekmeği kessem veririm bellide işte o biraz zorluyor. Sen becere biliyorsan hiç yeme ekmek ve tatlı yı derim Özakman kolay verilir
İyice azalttım kuzum zaten ekmeği ve elma sirkesi içiyorum suyun içine koyup faydalıymis. Bakalım görelim

Valla sadece regl düzeni için zayıf olmak istiyorum ya insülin direnci varsa eğer kilo bozuyor düzeni

Regl oldun mu tatlım? Bende onu regl ile on beş gün kullandım. Tatilde ara verdim şuan yine Civan percemi içiyorum sadece ama regl yok. Menopoza mi giriyorum acaba
Canım ya sen neden bi amh testi yapmıyon bi yap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…