2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Rabbim size de hairli evlatlar nasip etsin bi an once inşallah cok tesekkur ederim canm tabikide unutucam ama ne kadar kucukte olsa bir parcan işte

Rabbim size de hairli evlatlar nasip etsin bi an once inşallah cok tesekkur ederim canm tabikide unutucam ama ne kadar kucukte olsa bir parcan işte
Tabiki Allah gönlünü serinleştirsin.. acılarda bizim için buda bi imtihan . Allah'ı an sürekli.. imtihanımızdan başarıyla geçmemiz lazım tatlım

Bebegim 1 hafta önce kalbi durmuş 10 haftalikti. Bugun kürtaj oldum bana da dua edin kizlar cok zordayim agliyorum aklima geldikce cok kabullenmistim. O minicik kafasini ellerini ayaklarini görmek cok koydu bana
tatlım emin ol geçiyor acısı yarası duruyor ama çok acımıyor bir müddet sonra
Rabb ine sığın canım O verdi O aldı
hepimiz Onunuz
bu bizim imtihanımız
az daha sabır canım

Sadece merak kuzum kendimi belki bu yönde ilerletirim dedim

Yanmanin sebebi mantar olabilir mutlaka yaz buraya bende merak ederim şimdi, geçmiş olsun kuzum
sağol canım dr hiçbişey yok dedi
mantar enfeksiyon hiçbişey yok
dedim ama çok yandı
senin canın istememiştir ondan olmuştur dedi

Geçmiş olsun canım.
sağol canım benim

dedim ama çok yandı

sağol canım benim
Güzel cevap vermiş kız ben bazen hiiiç istemiyorum bizimki tutturıyo her Allahın günü. Benim bu gidişle içimde her yer yanacak istememekle oluyosa

Güzel cevap vermiş kız ben bazen hiiiç istemiyorum bizimki tutturıyo her Allahın günü. Benim bu gidişle içimde her yer yanacak istememekle oluyosa
hayır işin garibi istemiyorum da denemez yani
ama uzun süre olmadı ya tüp bebek hikayesine
ondan mı oldu acaba diyorum

Alemsinn meltemm. Sen buralarda durma git bakim kocişinle güzel vakit geçir evlilik yıldönümünüzü taçlandırın :)

dedim ama çok yandı
Kuzum geçmiş olsun, doktor da başından mı savdi ne :) nasıl cevap o öyle yahu :))

Kayganlaştırıcı jel al kuzum bir süre kullan bence, bende yanma yok ama kuruluk oluyo jel istiyorum kocam olacak odun istemiyor

Kız Pdr_ci Meltem yıl dönümü heee oooooo anlayalım, kutlayın kutlayın :)) buralarda ne işin var acaba :))
Ahahahh her evlilik yıl dönümü olan kocasıyla cilveleşmesi mi lazım sabaha kadar Allah iyilipini versin he kız valla giymişim şalvarımı uzanmışım kanepeye. Al sana yıldönüm

Kuzum geçmiş olsun, doktor da başından mı savdi ne :) nasıl cevap o öyle yahu :))

Kayganlaştırıcı jel al kuzum bir süre kullan bence, bende yanma yok ama kuruluk oluyo jel istiyorum kocam olacak odun istemiyor
yok sanmıyorum başından savmak isteyen bir dr değil
aksine aşırı ilgili
ama biraz rahat bir dr
zaten jel kullanıyodum canım ona rağmen yanma oldu :S

Ahahahh her evlilik yıl dönümü olan kocasıyla cilveleşmesi mi lazım sabaha kadar Allah iyilipini versin he kız valla giymişim şalvarımı uzanmışım kanepeye. Al sana yıldönüm
Herhalde yani sabaha kadar bam bam bam :))) çalsın sazlar oynasın kızlar :)) sen daha yenisin :))

Beni gören de azgın bişey sanacak hee, yok öyle bişey tamamen dizi senaryosu bunlar :)) biz karşılıklı oturup gelecekteki hayat pahalıligini konuşuyoruz :)) kahrolsun kapitalizm hep onun oyunu bunlar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…