Canım bende kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım hep bu sorunu yaşadı kilo aldırıyor maalesef iştah açıyor sanırımCanlar antidepresan bana kilo aldırıyor. bu böyle olması gerektiği gibi mi yoksa anormal mi? Psikoloji mi düzelteyim derken kilo yüzünden yine sinirim bozulmaya başladı
Çok sinir oluyorum ya daha ne kadar kilo alacağım acabaCanım bende kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım hep bu sorunu yaşadı kilo aldırıyor maalesef iştah açıyor sanırım
Canım kendi kendine ilaç başlama doktorla görüş bide istersen diyetisyene git durumunu anlat ona göre liste yazsın sanaÇok sinir oluyorum ya daha ne kadar kilo alacağım acababen bu kadar çabuk kilo almazdım. Doktorda diyo ki bir kaç kilodan bişey olmaz. Benim için olur valla kilo takıntım var benim iştah açıyor evet üstüne kilo alınca regl düzeni daha çok bozuluyor şeker ilacı kullanmayi düşünüyorum şuan kilo vereyim diye artık kontrol Eylül de ilacı yavaş yavaş dozunu düşürürüz dedi ama eylüle kadar 100 kilo olurum (
Geçmiş olsun canım. Kısmeti yokmuş. Herşeyde hayır vardır. Allah sabır versin sana da bizlere de. Rabbim anne olmayı nasibimizde eylesin inşallah.17 temmuzda hamile oldugumi ogrenmstm bugun tam 1 ay olmis cok yanm yaniyo elimde degil aminn canm insallahh tesekkur ederim
Aynen oyle canm ana yuregime soz gecmiyor agliyorum surekli tutamiyorum kendimiGeçmiş olsun canım. Kısmeti yokmuş. Herşeyde hayır vardır. Allah sabır versin sana da bizlere de. Rabbim anne olmayı nasibimizde eylesin inşallah.
Allah neylerse güzel eyler
İnsan birden boşluğa düşüyor ama imtihan böyle olunca ödülü kimbilir nasıl olur bir düşünAynen oyle canm ana yuregime soz gecmiyor agliyorum surekli tutamiyorum kendimi
Valla şuan gerçekten ne yapacağımi bilmiyorum , herkes de sözleşmis gibi sen kilo mu aldın deyip duruyor çıldıracağımCanım kendi kendine ilaç başlama doktorla görüş bide istersen diyetisyene git durumunu anlat ona göre liste yazsın sana
Tabiki canım hoşgeldin aramıza katılabilirsinSelam Hanimlar bende aranıza katilabilirmiyim?
Hoşgeldinnn tabiki katılabilirsin ne demekSelam Hanimlar bende aranıza katilabilirmiyim?
Ya elifim zayıfcana bir kızsın sen kendi kendine taktın kilocuklarına bırak beyaaa taş gibi hatunsun :) ama dediğimgibi kendi kendine ilaç başlama sakınValla şuan gerçekten ne yapacağımi bilmiyorum , herkes de sözleşmis gibi sen kilo mu aldın deyip duruyor çıldıracağım
Rabbim ailesine sabirlar versn nasl bir cehalettir bu tartismak gerekiyor. Tabiki benim acm onlarinkinin yaninda hic kalir. Belkide sakat dogacakti hergun baktikca eriyecektim diyorum şkürler olsun. Cok tesekkur ederm canm yorumun icimi rahatlatti.İnsan birden boşluğa düşüyor ama imtihan böyle olunca ödülü kimbilir nasıl olur bir düşün
Allah bizden kötü durumdakilere bakıp ibret almamızı istiyor
Bak kreşe giden yavruyu unuttular serviste o annecik ne yapsın
Onun imtihanını bir düşün
Ne acılar var dünyada canım adam kaç çocuğunu toprağa veriyor da gık demiyor
O ndan geldik O na döneceğiz
Rabb ine teslim ol
Bol bol Elhamdulillah çek ki imtihanını geçebilesin
Vallahi Allah ın rızası en hayırlı çocuktan daha hayırlıdır
Ben de senin yaşadıklarını yaşadım ama bu satırları ağlamadan yazabiliyorum şimdi
Sen de yarın daha dingin ve olgun durabilecek ve başkasına sabrı tavsiye edeceksin
Biz müslümanlar birbirimize en güzel böyle destek oluruz tatlım
Değilim kuzum değilim ilaç kullanmadan önce öyleydim ama ben yine 51 kilo olmak istiyorum yaaaYa elifim zayıfcana bir kızsın sen kendi kendine taktın kilocuklarına bırak beyaaa taş gibi hatunsun :) ama dediğimgibi kendi kendine ilaç başlama sakın
BEN bayramdan sonra eşlik edebilirim kuzum şuan hz ibrahim dua listesindeyim hem onu hem bunu bitiremeyebilirim tatilde. Dönüşte tekrar başlayacağım inşallahCanlar yeni dua listesi oluşturacak mıyız? Yoksa biraz daha bekleyelim mi, kimler katılmak ister? Ne okuyalim
DUAMIZ
"RABBİ HEBLi MiNES SALİHİN"
Her gün bir kişi için 333 tane çekiyoruz.
Bugün .......... icin okuyoruz.
Bu duanın yüzü suyu hürmetine Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... AMIN
>>wagen (Türkan kızı Şeyma)*** [1-2-3-4 cüzleri okuyor /3 yasin, 5bin salavat]
>>masal3487 (nevzat kızı özgün) [23-24-25 cüzleri okuyor /6yasin]
>> @Meyra_naz (doğan kızı Ayşe)*** [5 yasin /5bin salavat]
>> @denizzz3 (hidayet kızı deniz) [5 yasin/5bin salavat]
>>ASSOSyal (halim kızı elif) *** [5 yasin /2bin salavat ]
>> @Saman Alevi (Ömer kızı elif)
>> @SUDESUDE09 (Mustafa kızı Şule)
>> @Pdr_ci (aziz kızı Meltem) [5-6-7-8 cüzleri okuyor]
>> @umut-16 (Ayşe Duygu - iki isim de kendi ismidir) [18-19-20 cüzleri okuyor]
>> @busra_brt (Salih kızı Büşra) [9-10-11-12. Cüzleri okuyor]
>>yassimin (ali kızı Yasemin)*** [13-14-15 . cüzleri okuyor /5 yasin]
>> @nergismor (Hüseyin kızı Saliha) [26-27-28-29-30. Cüzleri okuyor/ 2 yasin okudu ]
>>Mutlu1anne (zeki kızı çiğdem) [5 yasin-okudu]
>> @umutlugelin (hacer kızı mine)
>> @Hulya_38 (fatma kızı hülya)
>> Y yagmur_20 (Mukaddes kızı Yağmur) [16-17. Cüzleri okuyor /5 yasin]
>> @MrsLoneLy
*** yanında bu işaret olanlar listeyi bitirenler
* aşağıdaki arkadaş listede yok, sadece hatim listesine dahil
{ @MeLMuR_2016 fatma kızı Meltem /21-22. Cüzleri okuyor /5 yasin]}
Bencede bayramdan sonra başlayalım belirli bi sayıda da ayetel kürsü okuyalım ne dersinizCanlar yeni dua listesi oluşturacak mıyız? Yoksa biraz daha bekleyelim mi, kimler katılmak ister? Ne okuyalim
DUAMIZ
"RABBİ HEBLi MiNES SALİHİN"
Her gün bir kişi için 333 tane çekiyoruz.
Bugün .......... icin okuyoruz.
Bu duanın yüzü suyu hürmetine Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... AMIN
>>wagen (Türkan kızı Şeyma)*** [1-2-3-4 cüzleri okuyor /3 yasin, 5bin salavat]
>>masal3487 (nevzat kızı özgün) [23-24-25 cüzleri okuyor /6yasin]
>> @Meyra_naz (doğan kızı Ayşe)*** [5 yasin /5bin salavat]
>> @denizzz3 (hidayet kızı deniz) [5 yasin/5bin salavat]
>>ASSOSyal (halim kızı elif) *** [5 yasin /2bin salavat ]
>> @Saman Alevi (Ömer kızı elif)
>> @SUDESUDE09 (Mustafa kızı Şule)
>> @Pdr_ci (aziz kızı Meltem) [5-6-7-8 cüzleri okuyor]
>> @umut-16 (Ayşe Duygu - iki isim de kendi ismidir) [18-19-20 cüzleri okuyor]
>> @busra_brt (Salih kızı Büşra) [9-10-11-12. Cüzleri okuyor]
>>yassimin (ali kızı Yasemin)*** [13-14-15 . cüzleri okuyor /5 yasin]
>> @nergismor (Hüseyin kızı Saliha) [26-27-28-29-30. Cüzleri okuyor/ 2 yasin okudu ]
>>Mutlu1anne (zeki kızı çiğdem) [5 yasin-okudu]
>> @umutlugelin (hacer kızı mine)
>> @Hulya_38 (fatma kızı hülya)
>> Y yagmur_20 (Mukaddes kızı Yağmur) [16-17. Cüzleri okuyor /5 yasin]
>> @MrsLoneLy
*** yanında bu işaret olanlar listeyi bitirenler
* aşağıdaki arkadaş listede yok, sadece hatim listesine dahil
{ @MeLMuR_2016 fatma kızı Meltem /21-22. Cüzleri okuyor /5 yasin]}
BEN bayramdan sonra eşlik edebilirim kuzum şuan hz ibrahim dua listesindeyim hem onu hem bunu bitiremeyebilirim tatilde. Dönüşte tekrar başlayacağım inşallah
Bencede bayramdan sonra başlayalım belirli bi sayıda da ayetel kürsü okuyalım ne dersiniz
Bu arada benim telefon yine arıza verdi çöp oldu yenisini alıncayakadar sık giremiycem eşimin telefon nundan yazıyorum kızlar çok özledim sizi
Bu arada Elif canım takma kilolarına taktıkça dahada alırsın bi diyetisyene git çözülür
Ben de de kilo yapmisti canimCanlar antidepresan bana kilo aldırıyor. bu böyle olması gerektiği gibi mi yoksa anormal mi? Psikoloji mi düzelteyim derken kilo yüzünden yine sinirim bozulmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?