2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

İstiyorum ama cesaretim yok birde o sonuç kötü çıksın da hepten kafayı yiyeyim
Aaa neden kötü çıksın canım ya asıl erteledikçe kötüye gider bi git yap bakalım varta seni şu durumda olmana sebeb tek kişi var inada ne diyeyim ya geç olmadan rabbim yola getirsin inşallah

kızlar bende hamile kalmak istiyorum 5 .6 ay önce kürtaj oldum ama şimdi adetim normalken birden 26 mayıs sonraki ay 24 dünde temmuzdada 27 sinde adet oldum noluyor bana sizce geçen ay 3 gün geçince tamam hamileyim dedim olmadı bi türlü nasip

Siparişi verdim kuzum. Napayım ya zaten her şeye para döke döke bi hal olduk. Şu kuruluğu geçirsin de inşallah. Ya işkence gibi oluyor birliktelik ilk aşaması. Resmen canım acıyor. Çok nadir fazla istekli olursam sıkıntı yaşamıyorum. Onun haricinde bazen oturup ağlayasım geliyor yaa. Sinirden

Merhaba canım. Eğer düzenli adet görüyorsan bence iki üç gün erken ya da geç gelmesi normal bir şey. Benimde son iki aydır hep 3 gün erken adetim geliyor. Halbuki hep günümde olurdum. Sıkıntı olacağını sanmıyorum

sıkıntı değilde neden sizce durup dururken şaşması hamile kalmayı cok istiyorum bir kızım var 4,5 yasında tekrar istiyorum inşallah gebeliğe vucut hazırlanıyor diyorlar ya öyle bir durumdur

Regl oldun mu tatlım? Bende onu regl ile on beş gün kullandım. Tatilde ara verdim şuan yine Civan percemi içiyorum sadece ama regl yok. Menopoza mi giriyorum acaba
Oldum canım 3 hafta kullandıktan sonra hiç ara vermedim hastalanınca hala içiyorum..inş bebiş vardır canimtest felan yaptın mı bide sen çörek otu bal kullanmistin demi cnm belki de olmuştur bu ayhadi inşallah

İyi yapmışsın kuzum inş iyi gelir. Bak ben kaç yıllık evliyim hâlâ yaşıyorum, çok zor bir durum gerçekten. Bunca yıllik evli olunca can acıması tuhaf gibi gözükse de kuruluk can acıtıyor tabiki, benim gıcık kocamı ikna edersem bende ucuz yollu bişey almak istiyorum valla

Aaa neden kötü çıksın canım ya asıl erteledikçe kötüye gider bi git yap bakalım varta seni şu durumda olmana sebeb tek kişi var inada ne diyeyim ya geç olmadan rabbim yola getirsin inşallah
Amin kuzum ya artık ne yapacağımi şaşırdım. Rabbime sığınıyorum en iyi kararlayan odur

Oldum canım 3 hafta kullandıktan sonra hiç ara vermedim hastalanınca hala içiyorum..inş bebiş vardır canimtest felan yaptın mı bide sen çörek otu bal kullanmistin demi cnm belki de olmuştur bu ayhadi inşallah
Yok bir anormallik bende var o zaman, bende on beş kullandım bal çörek otu ile. Şindi yine devam ediyorum niye gelmedi tek ilişki ile hamile olacağımı sanmıyorum kuzum ya zaten onun üstünden de yirmi gün geçti. Olsa belli olurdu belirti falan

Sen yine de dikkat et alırken. Kimileri soermleri öldürüyormuş vajinanın da dengesini bozuyormuş. Evet çok can sıkıcı bi durum.

Çok geçmiş olsun canım benim
Allah kolaylık versin
çabucak hallolsun işlerin de çabuk geri dön
öperim

Merhaba kızlar 2 aydır bebek düşünüyoruz ama daha başarılı olamadık malesef .keşke hemen istediğimizde olsa çok stres oldum olmaz die korkuyorum ebru destanın 3 tane bitkiyle çay tarifini yapmaya başladım bu ay adetimden itibaren içimde bole bi korku var sizde bole hissediyormusunuz bitek bendemi var acaba . neler yapıyorsunuz pek bu konularda bilgimde yok sanırım netten araştırıyorum ama pek tatmin etmiyor sanki bilgilerinizi tavsiyelerinizi paylaşın lütfen

Canım iki ayda niye hemen kendini strese sokuyorsun panik oluyorsun. Dur bakalım daha yolun çok başındasın. Sen elinden geleni yap. Bir sorun var mı niye çay içiyorsun? Hiçbir sorun olmayanlarda bile altı bir yıl arası normal kabul ediliyor. Sen kendini boşuna üzme hemen. İnsan beklemeye bile alışıyor ben yedi yıldır bekliyorum. Düşünsene ayda %25 ihtimal var o da hiç sorun olmayanlarda

ilişki sonrası kanama ve ilişki esnasında acı hissediyordum sanıyorum ki kasınca oluyor meğersem rahimden geliyormus kanama cicatridine mi ne vardi banada ovül olarak 10 günlük bayram sonu kontrole gidim diyorum inşallah iyileşmiştir yakmadan bende korkuyrum kimi diyor acımadi kimi diyor acıdı ama çoğu kişi iyileşmiş ama yakılınca .yakılmazsa da büyür sanki yara o zaman daha kötüolur bide donduruluyormus yara o nasıl bişey acaba?

Bende acı yoktu ama bir kaç defa hafif kanama lekelenme yaşamıştım. Yaraymis sebebi, kontrole çağırmadı tekrarlsrsa gelirsin dedi. Çok kolay bir işlem hatta hemen burada muayene eder gibi kendim hallediyorum dedi. Acısını bilmiyorum ama operasyon dan sonra kanaması çok oluyormuş diye okudum. Birde hiç çocuğu olmayanlarda yakma tavsiye ediliyormuş, kanalları daraltma yapıyormuş diye okudum canım

acı belkide kastığım içindir dah yeni sayılır ilişkim ama yaradanda oluyor diye okumuştum kanama nerdeyse her ilişkide oluyor benim en son kıpkırmızı bişey oldu öyle olunca gittim var demedi ama yara oluşmak üzere dedi belkide korkutmamak için öyle söyledi kanama oluyormuş evet ama sonra geçiyor sonuçta kanallar daralınca noluyor ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…