ay herkesler sırada dikerim kızBize de dik kızzz :))
Bugün cüzleri ve Yasin leri bitiriyorum inşAllah canım bende Salavat yoktuCANLAR CÜZ VE SALAVATLAR DA YARIN SON GÜN... HABERİNİZ OLSUN!!
DUAMIZ
"RABBİ HEBLi MiNES SALİHİN"
Her gün bir kişi için 333 tane çekiyoruz.
Bugün ......icin okuyoruz.
Bu duanın yüzü suyu hürmetine Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... AMIN
>>wagen (Türkan kızı Şeyma)*** [1-2-3-4 cüzleri /3 yasin, 5bin salavat]
>>masal3487 (nevzat kızı özgün) [23-24-25 cüzleri okuyor /6yasin]
>> M Meyra_naz (doğan kızı Ayşe)*** [5 yasin /5bin salavat]
>> @denizzz3 (hidayet kızı deniz) [5 yasin/5bin salavat]
>>ASSOSyal (halim kızı elif) *** [5 yasin /2bin salavat ]
>> @Saman Alevi (Ömer kızı elif)
>> @SUDESUDE09 (Mustafa kızı Şule)
>>Pdr_ci (aziz kızı Meltem) [5-6-7-8 cüzleri okuyor]
>> @umut-16 (Ayşe Duygu - iki isim de kendi ismidir) [18-19-20 cüzleri okuyor]
>> @busra_brt (Salih kızı Büşra) [9-10-11-12. Cüzleri okuyor]
>>yassimin (ali kızı Yasemin)*** [13-14-15 . cüzleri okuyor /5 yasin]
>>Dil-i bitab (Hüseyin kızı Saliha) [26-27-28-29-30. Cüzleri okuyor/ 2 yasin okudu ]
>>Mutlu1anne (zeki kızı çiğdem) [5 yasin-okudu]
>> @umutlugelin (hacer kızı mine)
>> @Hulya_38 (fatma kızı hülya)
>> Y yagmur_20 (Mukaddes kızı Yağmur) [16-17. Cüzleri okuyor /5 yasin]
*** yanında bu işaret olanlar listeyi bitirenler
* aşağıdaki arkadaş listede yok, sadece hatim listesine dahil
@MeLMuR_2016 fatma kızı Meltem /21-22. Cüzleri okuyor /5 yasin]
Nerede tedavi oluyorsun canım ?ben sureleri ve yasini bitirdim cnmmmm i saallah gittimlerinde bize bize bol bil dua etsinelr ben tup bebek evresindeyim bu adetimle doktora gidicem eger yumurtaliklarimsa sorun yoksa bu ay trasnfer olucam insaallah bu kuranlarin ayetlerin yasinlerin yuzu suyu hhurmetine rabbim isteklerimizi geri cevirmez umarim
adanada cnmNerede tedavi oluyorsun canım ?
hayırlı olsun hayırlara vesile olsun ,Bursa 'nın maneviyatı maneviyatlı bebeler getirsin inşAllah canımSelam kizlar evi toparladik sukur,benim tayin de bugun belli oldu Bursali arkadaslar bilir yildirimda bir okul geldi artik bayramdan sonra tasinacaz insallah
Hayırlı olsun canım ataman. İnşallah bebekle de taçlanır yeni yerinizde :)Selam kizlar evi toparladik sukur,benim tayin de bugun belli oldu Bursali arkadaslar bilir yildirimda bir okul geldi artik bayramdan sonra tasinacaz insallah
Doğmamış bebeğe don biçmeyinkimse yok muuu canım çok sıkıldı ? eşimle olmayan bebeğin isim kavgasına düştük
Ne kavgası yavrucum olsun da hayırla sağlıkla adını koyarsınız merak etmekimse yok muuu canım çok sıkıldı ? eşimle olmayan bebeğin isim kavgasına düştük
Biz Türklerde var o hastalık malesefDoğmamış bebeğe don biçmeyinvalla bizde dün iyi kavga ettik ben adet olduğum için çok üzüldüm diye. Ah ah, hızurumuzu da bırakmafı bu bebe işi
Hayırlı olsun canım bursa çok güzel tam çocuk büyütmelik bakarsın bebiş burayı bekliyordurSelam kizlar evi toparladik sukur,benim tayin de bugun belli oldu Bursali arkadaslar bilir yildirimda bir okul geldi artik bayramdan sonra tasinacaz insallah
hayırlı olsun hayırlara vesile olsun ,Bursa 'nın maneviyatı maneviyatlı bebeler getirsin inşAllah canım
Hayırlı olsun canım ataman. İnşallah bebekle de taçlanır yeni yerinizde :)
Cok tesekkur ederim kizlar,sukur tayinim cikti insallah hayatima guzellik katar bursa:)Hayırlı olsun canım bursa çok güzel tam çocuk büyütmelik bakarsın bebiş burayı bekliyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?