- 30 Mart 2017
- 12.752
- 19.841
- 298
heh öyle bencede dost mu düşman mı zamanla belli olur ilk zamanlar kvye yamanma çalışmaları yapıp seni ezmeye kalkarsa sakın ola sır vermeBenim de elti yok. Olana kadar yaşlanırım heralde. Benim kaynım 28 yaşında ama rvlenmeye niyeti yok gibi. Ha bire hakimlik sınavına girip duruyo. Mülakatlarda da hep elendiği için psikolojiyi bozdu. Alşah yardım etsin. Ama elti iyi olursa sana dost olur kötü olursa da sana düşman olur. Bence arayı normal tut ilk başlarda. Nasıl biri olduğunu gözlemle. Özellikle laf yetiştirme konusunda falan dikkat et bakim. Sonraları kafana yatarsa bir şeylerini paylaşırsın. Ama iyice tanıman için de bikaç sene geçmesi lazım bence.
Kız rn kötüsü de o zaten, kaynanaya yaranma yarışlarıheh öyle bencede dost mu düşman mı zamanla belli olur ilk zamanlar kvye yamanma çalışmaları yapıp seni ezmeye kalkarsa sakın ola sır verme
Kız rn kötüsü de o zaten, kaynanaya yaranma yarışları
Zaten nerde bize zıt bi kadın varsa onun oğluna aşık olup evleniyoz, Allah ıslah etsin bizibencede Allahtan benim yok yoksa kesin elti kvyle birolur beni çekiştirirdi çok şükür bi sorun yok ama biraz ters düşüyoruz o elalem ne derci elalalem şöyle yaptı herkes böyle yapıyor derdinde bi kadın bense her zaman doğru bildiğini yapan biriyim eşimde benden olunca sorun olmuyor pek :))
Kız rn kötüsü de o zaten, kaynanaya yaranma yarışları
Nabıza göre şerbet ver yeterli kuzum, gerisi gelir. Biz bize yeteriz yine anca biz anlarız halimizi be kuzu :)Kuzucuklar tasfiyeler için çok teşekkür ederimPdr_ci ASSOSyal Dil-i bitab çok sağolun şimdiki sezgilerime göre çok iyi sevecen Güler yüzlü biri ama sonradan kv de bozarsa bilemem tabi neyseki ikisinde polis Doğu görevine gidiyorlar yani uzak olcak kv seye neyse mesafeyi koyarım iyi olursa iyi olur kötü gıcık olursada kapımı kapatır keyfime bakarım bu kadar basit demi ama ayy bebişim olsa hiç kimse umrumda olmaz da işte insanın yüreği yangın olunca birileriyle paylaşmak istiyo isterim sırdaş olsun olmazsada siz varsınız en güvenilir arkadaşlarım benim seviliyorsunuz
Aa ne tesadif aynı duyguları paylaşıyoruz bayanYa bana karışmasın valla hiç sevmesin umrumda değil nasıl olsa ben onu sevmiyorum
Zaten nerde bize zıt bi kadın varsa onun oğluna aşık olup evleniyoz, Allah ıslah etsin bizi
Hepinize iyi bayramlarr canlar, aminn aminnherkesin kurban bayramı mübarek olsunsevdiklerinizle mutlu huzurlu ve saglikli nice bayramlariniz olsun bidaki bayrama kucaklarimizda bebelerle girmek nasip olsun .
Gez gez öldük hiç demeCanlaaaaarr niye kimseden ses çıkmıyor
Herkes bayram gezmesinde mi bakalım :)
Bende evde takılıyorum kuzum :)) can sıkıntısı işteGez gez öldük hiç demeşaka şaka et kokusundan midem kalktı artık yaa, benim gibi eti sevmeyen hatta etten midesi bulananlar için işkence gibi kurban bayramı. Artık bitsin de kebaplar dinsin sen napaysın kız
Bizim bayram yarın başlıyor bize resmi tatil 10 gün değil malesef koca nöbette ben de senin gibi evde işteBende evde takılıyorum kuzum :)) can sıkıntısı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?