2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

heh öyle bencede dost mu düşman mı zamanla belli olur ilk zamanlar kvye yamanma çalışmaları yapıp seni ezmeye kalkarsa sakın ola sır verme

Kız rn kötüsü de o zaten, kaynanaya yaranma yarışları
bencede Allahtan benim yok yoksa kesin elti kvyle birolur beni çekiştirirdi çok şükür bi sorun yok ama biraz ters düşüyoruz o elalem ne derci elalalem şöyle yaptı herkes böyle yapıyor derdinde bi kadın bense her zaman doğru bildiğini yapan biriyim eşimde benden olunca sorun olmuyor pek :))

Zaten nerde bize zıt bi kadın varsa onun oğluna aşık olup evleniyoz, Allah ıslah etsin bizi

Kuzucuklar tasfiyeler için çok teşekkür ederim Pdr_ci ASSOSyal Dil-i bitab çok sağolun şimdiki sezgilerime göre çok iyi sevecen Güler yüzlü biri ama sonradan kv de bozarsa bilemem tabi neyseki ikisinde polis Doğu görevine gidiyorlar yani uzak olcak kv seye neyse mesafeyi koyarım iyi olursa iyi olur kötü gıcık olursada kapımı kapatır keyfime bakarım bu kadar basit demi ama ayy bebişim olsa hiç kimse umrumda olmaz da işte insanın yüreği yangın olunca birileriyle paylaşmak istiyo isterim sırdaş olsun olmazsada siz varsınız en güvenilir arkadaşlarım benim seviliyorsunuz

Nabıza göre şerbet ver yeterli kuzum, gerisi gelir. Biz bize yeteriz yine anca biz anlarız halimizi be kuzu :)

herkesin kurban bayramı mübarek olsun sevdiklerinizle mutlu huzurlu ve saglikli nice bayramlariniz olsun bidaki bayrama kucaklarimizda bebelerle girmek nasip olsun .

Canlaaaaarr niye kimseden ses çıkmıyor

Herkes bayram gezmesinde mi bakalım :)
Gez gez öldük hiç deme şaka şaka et kokusundan midem kalktı artık yaa, benim gibi eti sevmeyen hatta etten midesi bulananlar için işkence gibi kurban bayramı. Artık bitsin de kebaplar dinsin sen napaysın kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…