- 30 Mart 2017
- 12.752
- 19.841
- 298
Ne kavgası yavrucum olsun da hayırla sağlıkla adını koyarsınız merak etme
ya eşim erkek olursa babasının kız olursa annesinin ismini koymak istiyor yanına ikinci bi isim koyarsan koy koymazsan daha da karışma benim dediğim olur diyo çok kararlı tm annesinin ismi hatice yanına bi isim dha ekleyerek koyabilirim ama babasının ismi Bekir anlamı deve yavrusu demek çocuğuma ne diye koyayım deve yavrusunuDoğmamış bebeğe don biçmeyinvalla bizde dün iyi kavga ettik ben adet olduğum için çok üzüldüm diye. Ah ah, hızurumuzu da bırakmafı bu bebe işi
Hadi hayırlısı olsun canım benim, yıldırım tam merkez sayılmıyor ama Osmangazi merkez. Eşinde Osmangazi deydi değil mi? Hangi okul çıktıSelam kizlar evi toparladik sukur,benim tayin de bugun belli oldu Bursali arkadaslar bilir yildirimda bir okul geldi artik bayramdan sonra tasinacaz insallah
Canım güzel isimler düşünüyorsun ama daha ortada çocuk yokken hiç boşuna girmeyin bu tartışmalara, kendini niye üzüyorsun kibenim erkek olursa Muhammed , musab, affan, huzeyfe ,Abdurrahman bu isimler hoşuma gidiyor kıza da hifa,hafsa sizin düşünceleriniz ne kızlar merak ettim
eşimi cok iyi tanıyorum kararından dönmez de ondanCanım güzel isimler düşünüyorsun ama daha ortada çocuk yokken hiç boşuna girmeyin bu tartışmalara, kendini niye üzüyorsun ki
Evet canim tam merkez sayilmaz ama osmangaziye cok da uzak degil,esimin osmangazi oldu ama orasi yuksek kapatti bana da yildirim geldi,muhtemelen bana yakin bir yerde ev tutariz(Ayse muzeyyen tozluoglu ilkokulu oldu canim)Hadi hayırlısı olsun canım benim, yıldırım tam merkez sayılmıyor ama Osmangazi merkez. Eşinde Osmangazi deydi değil mi? Hangi okul çıktı
Olsun canım ya en azından taşra çıkmamış Yıldırım da iyi merkez ile tek vasıta yeterli. Hangi semt acaba ilk defa duydum bu okulu, millet mahallesinde güzel site içinde evler var yeni yerleşim yeriEvet canim tam merkez sayilmaz ama osmangaziye cok da uzak degil,esimin osmangazi oldu ama orasi yuksek kapatti bana da yildirim geldi,muhtemelen bana yakin bir yerde ev tutariz(Ayse muzeyyen tozluoglu ilkokulu oldu canim)
Egitim mahallesindeymis canim belki bilmezsin,gocmenlerin cogunlukta oldugu bir yer,Bursa puanlar cok yuksek canim coguna inegol cikti ben yine sansliyimki yildirim geldi,bayramdan sonra gelip ev bakicaz insallah dedigin yeri de gozden geciririm sagol canimOlsun canım ya en azından taşra çıkmamış Yıldırım da iyi merkez ile tek vasıta yeterli. Hangi semt acaba ilk defa duydum bu okulu, millet mahallesinde güzel site içinde evler var yeni yerleşim yeri
Eğitim güzel bir mahalle canım gayet şanslısın valla, millet mahallesine hiç bakma eğitim de çok güzel çünkü :) rahat edersin sakin bir semttir.Egitim mahallesindeymis canim belki bilmezsin,gocmenlerin cogunlukta oldugu bir yer,Bursa puanlar cok yuksek canim coguna inegol cikti ben yine sansliyimki yildirim geldi,bayramdan sonra gelip ev bakicaz insallah dedigin yeri de gozden geciririm sagol canim
Aaa oylemi cok tesekkur ederim canimEğitim güzel bir mahalle canım gayet şanslısın valla, millet mahallesine hiç bakma eğitim de çok güzel çünkü :) rahat edersin sakin bir semttir.
valla benim yok olmayacakda bol bol görümce var 3 tane belli olmaz cnaım o bazıları kvye karşı sana destek olur bazıları köstek iyi olun inşAllahKızlar nerelerdesiniz buralar ne kadarsa sessiz hiç hoşbi görüntü değil elti oldum kızlarrr hem mutlu hem hüzünlüyüm benim bebişim yokkkk
Hadi bakalım eltisi olanlar nasıl bi duygu bu anlatsın azıcık ben sevdim sıcakkanlı ama mesafeli olmak en iyisimi sizcede
valla benim yok olmayacakda bol bol görümce var 3 tane belli olmaz cnaım o bazıları kvye karşı sana destek olur bazıları köstek iyi olun inşAllah
Hahaha bendede iki görümce var ama baya mesafeliyiz aynı evde selamlaşmayız bile bazen ama iyi ne onlar kırdı beni ne ben onları gerçi okadar hasteneye gider gelirim Birgül yenge neyin var sıkıntı ne demezler ya neyse laf sokacaklarına hiç sormasınlar daha iyi valla bunlada mesafeli olcam mesafe candırKızlarrr ben tatildeyim yazamıyorum pek trabzona dönünce aktifleşirim gene :)) bu arada şeyma bende elti yok ama 5 adet görümcem var hepsiyle az görüşüyorum mutluyuz huzurluyuz çok muhabbet tez ayrılık getirir çünkü :)))
Benim de şuan eltim yok ama olacak kuzum, ilk izlenimin iyi ise davranışlarına göre karşılık verirsin. İlk zamanlar gözlemle bakalım kaynana yalakalık yapıp başka işler karıştırmasın. Umarım senin kafadadir da eltiden bari yüzün güler kuzum.Kızlar nerelerdesiniz buralar ne kadarsa sessiz hiç hoşbi görüntü değil elti oldum kızlarrr hem mutlu hem hüzünlüyüm benim bebişim yokkkk
Hadi bakalım eltisi olanlar nasıl bi duygu bu anlatsın azıcık ben sevdim sıcakkanlı ama mesafeli olmak en iyisimi sizcede
heh aynen ikisi iyidir de biri ile selamlaşmayız bile üç dört gün kalırız bi iki kelime ya ederiz ya etmeyiz yeni yeni başladı laf atmaya ama dedğin gibi mesafe candır ŞeymacımHahaha bendede iki görümce var ama baya mesafeliyiz aynı evde selamlaşmayız bile bazen ama iyi ne onlar kırdı beni ne ben onları gerçi okadar hasteneye gider gelirim Birgül yenge neyin var sıkıntı ne demezler ya neyse laf sokacaklarına hiç sormasınlar daha iyi valla bunlada mesafeli olcam mesafe candır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?