2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Çocuğunun huyu güzel ömrü uzun sağlıklı olsun adı da kötü değil fonetik olarak da iyi Ali Bekir falan koy
Bunlarla üzme kendini Dil-i bitab

Ben bayram dolayısıyla bu sıra pek görüşüyorum hiç hoş değil. Mesafe iyidir herkesi hizada tutar

KIZLARRRRRRRR nerelerdesinizzz napıyosunuzz
Bugün döndüm evime çok şükür insanin evi gibisi yok kanepeme uzandim şöylee kkde takiliyorum sen napıyosun kuzum bayram nasıl geçti bakalım

Bugün döndüm evime çok şükür insanin evi gibisi yok kanepeme uzandim şöylee kkde takiliyorum sen napıyosun kuzum bayram nasıl geçti bakalım
Ayyyy ebnde bugün döndüm gerçekten insanın evi gibisi yok. Çok şükür canım güzel geçti hastane işlerimi biraz hallettim ailemle vakit geçirdim güzeldi senin nasıldı ?

Ayyyy ebnde bugün döndüm gerçekten insanın evi gibisi yok. Çok şükür canım güzel geçti hastane işlerimi biraz hallettim ailemle vakit geçirdim güzeldi senin nasıldı ?
Benimde güzel geçti canım eski bayramların tadı yok ama ailemi gorup geliyorum yetiyor

Canlaaar aksamı serifleriniz hayrolsun. Duara ne zaman başlıyoruz??

Ben burdayımmm dağılmayalım başlayalım yine zikirlere. ASSOSyal kuzu sen istersen listeyi düzenleyip yayınla başlayalım artık gecikmeden grubumuzda okumayacak olanlar var çünkü. Okuyacak olanlarla devam edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…