Ben bayram dolayısıyla bu sıra pek görüşüyorum hiç hoş değil. Mesafe iyidir herkesi hizada tutarKızlar nerelerdesiniz buralar ne kadarsa sessiz hiç hoşbi görüntü değil elti oldum kızlarrr hem mutlu hem hüzünlüyüm benim bebişim yokkkk
Hadi bakalım eltisi olanlar nasıl bi duygu bu anlatsın azıcık ben sevdim sıcakkanlı ama mesafeli olmak en iyisimi sizcede
Ali olsaydı keşke Bekir deve yavrusu demek hiç mi hiç içime sinmiyorÇocuğunun huyu güzel ömrü uzun sağlıklı olsun adı da kötü değil fonetik olarak da iyi Ali Bekir falan koy
Bunlarla üzme kendiniDil-i bitab
Bugün döndüm evime çok şükür insanin evi gibisi yok kanepeme uzandim şöylee kkde takiliyorum sen napıyosun kuzum bayram nasıl geçti bakalımKIZLARRRRRRRR nerelerdesinizzz napıyosunuzz
Ayyyy ebnde bugün döndüm gerçekten insanın evi gibisi yok. Çok şükür canım güzel geçti hastane işlerimi biraz hallettim ailemle vakit geçirdim güzeldi senin nasıldı ?Bugün döndüm evime çok şükür insanin evi gibisi yok kanepeme uzandim şöylee kkde takiliyorum sen napıyosun kuzum bayram nasıl geçti bakalım
Kursum var yoğun geçiyor ama bayram güzel değildiKIZLARRRRRRRR nerelerdesinizzz napıyosunuzz
NideeenKursum var yoğun geçiyor ama bayram güzel değildi
sıkıldım çünkü :))Nideeen
Benimde güzel geçti canım eski bayramların tadı yok ama ailemi gorup geliyorum yetiyorAyyyy ebnde bugün döndüm gerçekten insanın evi gibisi yok. Çok şükür canım güzel geçti hastane işlerimi biraz hallettim ailemle vakit geçirdim güzeldi senin nasıldı ?
Bilmiyorum ama tatilden herkes geri dönüş yapmadı canımCanlaaar aksamı serifleriniz hayrolsun. Duara ne zaman başlıyoruz??
Oo hoşgeldin sahalaraben de döndüm Selam kızlar
İşte geldim burdayım ben bu işte ustayimOo hoşgeldin sahalarayok mu kadroyu arttıran
Kuzum seni istersen haftaya çarşamba günü yada perşembeye koyalim. Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallahBen burdayim yeni listede varim.Haftaya çarşamba ya da perşembe transferim var kizlar.Çok duaya ihtiyacim var.Hemen başlayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?