2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Haydi başlayalım o zaman

Bismillahirrahmanirrahim

Canlar çok ara verdik, tatil yaptık. Artık dua zamanı diyelim ve başlayalım. İnşallah yeni listemiz uğurlu gelir ve topigimiz hamiş dolar

Deniz arkadaşımız haftaya transfer olacak, bol bol her fırsatta dua edelim

Listeye katılacak arkadaşlar lütfen geri dönüş yapın, listemize ve duamiza başlayalım

wagen
masal3487
M Meyra_naz
D denizzz3
ASSOSyal
@Saman Alevi
S SUDESUDE09
Pdr_ci
@umut-16
B busra_brt
yassimin
@nergismor
@Cigdem24
U umutlugelin
H Hulya_38
Y yagmur_20

Ya rucuk saman alevi katılmayacak. Hülya da katılmayacak. Büşra ve şuleye de sorayım hemen

ahhh yaa kac gundur sayfayi bulmaya calisiyorum bulamiyordum basladinizmi baslamadinizmi bilemedim ben sali trasnfer oldum simdi beklemedeyim canlar insaallah bebisim bana tutunur ya rabbim sizede nasip eder banada insaallah

ahhh yaa kac gundur sayfayi bulmaya calisiyorum bulamiyordum basladinizmi baslamadinizmi bilemedim ben sali trasnfer oldum simdi beklemedeyim canlar insaallah bebisim bana tutunur ya rabbim sizede nasip eder banada insaallah
Rabbim gönlüne göre versin canım inş hamile haberini de verirsin

Yeni liste oluşturacağiz şimdi

Rabbim hayırlı haberler versin inşallah.

Haydi başlayalım o zaman

Bismillahirrahmanirrahim

Canlar çok ara verdik, tatil yaptık. Artık dua zamanı diyelim ve başlayalım. İnşallah yeni listemiz uğurlu gelir ve topigimiz hamiş dolar

Listeye katılacak arkadaşlar lütfen geri dönüş yapın, listemize ve duamiza başlayalım

wagen
masal3487
M Meyra_naz
D denizzz3
ASSOSyal
S SUDESUDE09
Pdr_ci
@umut-16
B busra_brt
yassimin
@nergismor
@Cigdem24
U umutlugelin
Y yagmur_20

Kuzum seni istersen haftaya çarşamba günü yada perşembeye koyalim. Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Tam transfer gunum yarin belli olacak.Haber vereyim size.O gun okuyalim benim icin.Bizmillah diyelim baslayalim.Rabbim yar ve yardimcimiz olsun.Dualarimizi kabul ve makbul eylesin.

Haydi başlayalım o zaman

Bismillahirrahmanirrahim

wagen
masal3487
M Meyra_naz
D denizzz3
ASSOSyal
Pdr_ci
@umut-16
yassimin
@nergismor
@Cigdem24
Y yagmur_20

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…