Ya rucuk saman alevi katılmayacak. Hülya da katılmayacak. Büşra ve şuleye de sorayım hemenHaydi başlayalım o zaman
Bismillahirrahmanirrahim
Canlar çok ara verdik, tatil yaptık. Artık dua zamanı diyelim ve başlayalım. İnşallah yeni listemiz uğurlu gelir ve topigimiz hamiş dolar
Deniz arkadaşımız haftaya transfer olacak, bol bol her fırsatta dua edelim
Listeye katılacak arkadaşlar lütfen geri dönüş yapın, listemize ve duamiza başlayalım
wagen
masal3487
M Meyra_naz
D denizzz3
ASSOSyal
@Saman Alevi
S SUDESUDE09
Pdr_ci
@umut-16
B busra_brt
yassimin
@nergismor
@Cigdem24
U umutlugelin
H Hulya_38
Y yagmur_20
Rabbim gönlüne göre versin canım inş hamile haberini de verirsinahhh yaa kac gundur sayfayi bulmaya calisiyorum bulamiyordum basladinizmi baslamadinizmi bilemedim ben sali trasnfer oldum simdi beklemedeyim canlar insaallah bebisim bana tutunur ya rabbim sizede nasip eder banada insaallah
Rabbim hayırlı haberler versin inşallah.ahhh yaa kac gundur sayfayi bulmaya calisiyorum bulamiyordum basladinizmi baslamadinizmi bilemedim ben sali trasnfer oldum simdi beklemedeyim canlar insaallah bebisim bana tutunur ya rabbim sizede nasip eder banada insaallah
sagol cnm benim insallah veririmRabbim gönlüne göre versin canım inş hamile haberini de verirsin
Yeni liste oluşturacağiz şimdi
sagol cnminsaallahRabbim hayırlı haberler versin inşallah.
Canım sen katilacskmisin yeni listeyesagol cnminsaallah
katilirim cnmCanım sen katilacskmisin yeni listeye
Tmm canımkatilirim cnm
Tam transfer gunum yarin belli olacak.Haber vereyim size.O gun okuyalim benim icin.Bizmillah diyelim baslayalim.Rabbim yar ve yardimcimiz olsun.Dualarimizi kabul ve makbul eylesin.Kuzum seni istersen haftaya çarşamba günü yada perşembeye koyalim. Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Canım hayırdır niye katılmıyorlarASSOSyal canım büşra, sudesude ve umutlugelin de katılmayacak bizlere. Onları da silebilirsin
Bilmiyorum canım. Zamnları yok sanırımCanım hayırdır niye katılmıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?