2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Bence tesbih çekelim kızlar ya okulda olacam artık yasini aksatabilirim pek zamanım olmayabilir. Olur mu

bendepazar gunu sonucumu alicam kizlar duam ondan sonra olmus olucak one slirmisiniz bilmiyorum ama siz bilirsiniz genede

Benim icin sorun olmaz seve seve istedigin zamana okurum canim.Tek embriyo mu koyuldu.Embriyo kacinci gun embriyosuydu senin.
cnm tek embriyo 3. gun embriyosu 7 hucreli kalitesiniyi dedi doktor ben biraz badireler atlattim cnm dondurmadan once yavas gelisiyordu sukur cozulunce iyi gelisti bakalim insaallah yerlesir bana bebegim seninde trasnferin insaallah hayirli olur cnm ben meryem suresi okumaktan yanayim ama genede siz ne derseniz herkes gunde 1 tane okusa yeter zaten

Benim transfer persembe günü kizlar.Tam listeyle denklesiyor.Pts baslayalim inşallah.
bendepazar gunu sonucumu alicam kizlar duam ondan sonra olmus olucak one slirmisiniz bilmiyorum ama siz bilirsiniz genede
Benim içinde farketmiyor Kızlar istediğiniz zaman başlarız. İnş bebek haberleri gelsin topigimiz şenlensin:)

Dualara bende katılacağım ne okuyoruz?

ASSOSyal canım bende olucm listede ama bu hafta okuyamam yengem doğum yaptı İstanbul'a onun yanına gidiyorum yarın ama gelince hemen katilicam listeye Allah'ım hepinizin yardımcısı olsun ins

Kizlar o zaman listemizi yapip baslayalim hemen.Ben birer yasin diyorum ama tespihler de olur.

ASSOSyal canım bende olucm listede ama bu hafta okuyamam yengem doğum yaptı İstanbul'a onun yanına gidiyorum yarın ama gelince hemen katilicam listeye Allah'ım hepinizin yardımcısı olsun ins
Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin.Rabbim anali babali büyütsün.Dinimize vatanimiza ailesine hayırlı evlat olsun inşallah canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…