Olsun canım kalsn sağlar bizimdir bozma moraliniBu liste daha azalır kızlar
Bencede tesbih çekelim canım çalıştığımız için daha kolay olur
Olsun canım kalsn sağlar bizimdir bozma moralini
Kızlar pazartesi başlayalım mı ne dersinizRabbi hebli mines dalihin okuyalim.Ya da Yasin okuyalim.Bilmem karar verelim hemen bence.
Bana uyar kuzu başlayalımmKızlar pazartesi başlayalım mı ne dersiniz
Benim icin sorun olmaz seve seve istedigin zamana okurum canim.Tek embriyo mu koyuldu.Embriyo kacinci gun embriyosuydu senin.bendepazar gunu sonucumu alicam kizlar duam ondan sonra olmus olucak one slirmisiniz bilmiyorum ama siz bilirsiniz genede
cnm tek embriyo 3. gun embriyosu 7 hucreli kalitesiniyi dedi doktor ben biraz badireler atlattim cnm dondurmadan once yavas gelisiyordu sukur cozulunce iyi gelisti bakalim insaallah yerlesir bana bebegim seninde trasnferin insaallah hayirli olur cnm ben meryem suresi okumaktan yanayim ama genede siz ne derseniz herkes gunde 1 tane okusa yeter zatenBenim icin sorun olmaz seve seve istedigin zamana okurum canim.Tek embriyo mu koyuldu.Embriyo kacinci gun embriyosuydu senin.
Benim transfer persembe günü kizlar.Tam listeyle denklesiyor.Pts baslayalim inşallah.
Benim içinde farketmiyor Kızlar istediğiniz zaman başlarız. İnş bebek haberleri gelsin topigimiz şenlensin:)bendepazar gunu sonucumu alicam kizlar duam ondan sonra olmus olucak one slirmisiniz bilmiyorum ama siz bilirsiniz genede
cnm bana farketmez zaten ben evde oldugum icin herseyi okurum ne derseniz banaBenim içinde farketmiyor Kızlar istediğiniz zaman başlarız. İnş bebek haberleri gelsin topigimiz şenlensin:)
Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin.Rabbim anali babali büyütsün.Dinimize vatanimiza ailesine hayırlı evlat olsun inşallah canim.ASSOSyal canım bende olucm listede ama bu hafta okuyamam yengem doğum yaptı İstanbul'a onun yanına gidiyorum yarın ama gelince hemen katilicam listeye Allah'ım hepinizin yardımcısı olsun ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?