Allah kabul etsin kuzum, Allah razı olsun. Rabbim tez zamanda seni de sevindirsin inşAli kızı Yasemin ve Halim kızı Elif tespihlerinizi 500 er tane cektim kizlar.Rabbim kabul etsin.Allahim tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin inşallah.
yaaaa ben gormedim ne ara basladikkyassimin Pdr_ci Dil-i bitab Y yagmur_20 Kızlar nerelerdesiniz? Duamiz başladı bildirim yapın sonra tesbihler birikmesin
Evet geri dönüş yapmadı canım bende çok merak ettim. Ama siteye giriş yapıyor
Dün başladık bugün ikinci gün canım. Hergun bir kişi için 500 tane okuyoruz. Birikecegi için sürekli etiket yapıyorum bende yoksa sonra daha zor gelecekyaaaa ben gormedim ne ara basladikk
Allah kabul etsin kuzum, Allah razı olsun inş. Tez zamanda rabbim hepimizi sevindirsinASSOSyal canım seniniçin tesbihimi çektim rabbim kabul etsin inşallah.
Kafan dağıldı iyice desene kuzu oh ne güzel, yoğunluk iyidir ya :) bizde özledik zaten herkes dağıldı sende kaybolmaKızlarrr burdayım Canlar ya çok yorgun ve yoğunum söylemiştim kaynımı everdik diye 7 gün içinde ikikez Kayseri ye git gel söz nişan oldu bi iki haftada bende misafirdi gelin hanım dün nikah töreni vardı bi koştur bi koştur maca vardıki anlatamam çok Yorgunumsayfaya sadece girip okuya biliyordum cevap yazacak fırsatım bile yoktu o derece yani bu arada ben bu listede olamıycam çümkü yoğun geçicek bu haftayla ay birdahaki listede inşallah olurum sizi çok ama çok özledimmmmm
Ederiz tabi canım rabbim tez zamanda yüzünü güldürsun inş, çektiğin ağrılar sana bebis getirsin inşallahSlm kızlar bende cumartesi ovitrelle yaptırdım 4 tane yumurtam varmış pazar gecesi şiddetli kasık ağrım oldu hala oluyo çok şiddetli hemde dayanamıyorm dr normal diyo bnada dua edin lütfen Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Ben bugun baslicam memlektteydim anca girebildim yarina size yetisirimyassimin Pdr_ci Dil-i bitab Y yagmur_20 Kızlar nerelerdesiniz? Duamiz başladı bildirim yapın sonra tesbihler birikmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?