2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Ali kızı Yasemin ve Halim kızı Elif tespihlerinizi 500 er tane cektim kizlar.Rabbim kabul etsin.Allahim tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin inşallah.

Ali kızı Yasemin ve Halim kızı Elif tespihlerinizi 500 er tane cektim kizlar.Rabbim kabul etsin.Allahim tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin inşallah.
Allah kabul etsin kuzum, Allah razı olsun. Rabbim tez zamanda seni de sevindirsin inş

DUAMIZ

"RABBİ HEBLi MiNES SALİHİN"

Her gün bir kişi için 500 tane çekiyoruz.

Bugün halim kızı elif icin okuyoruz.

Bu duanın yüzü suyu hürmetine Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... AMIN

>> D denizzz3 (ali kızı yasemin)

>> ASSOSyal (halim kızı elif)

>>
Pdr_ci (aziz kızı Meltem)

>> yassimin (hidayet kızı deniz)

>>
Dil-i bitab (Hüseyin kızı Saliha)

>>
Mutlu1anne (zeki kızı çiğdem)

>> Y yagmur_20 (Mukaddes kızı Yağmur)

Pdr_ci aziz kızı meltem için tesbihimi çektim. Rabbim tez vakitte kucağını doldursun, eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Kızlarrr burdayım Canlar ya çok yorgun ve yoğunum söylemiştim kaynımı everdik diye 7 gün içinde ikikez Kayseri ye git gel söz nişan oldu bi iki haftada bende misafirdi gelin hanım dün nikah töreni vardı bi koştur bi koştur maca vardıki anlatamam çok Yorgunumsayfaya sadece girip okuya biliyordum cevap yazacak fırsatım bile yoktu o derece yani bu arada ben bu listede olamıycam çümkü yoğun geçicek bu haftayla ay birdahaki listede inşallah olurum sizi çok ama çok özledimmmmm

Slm kızlar bende cumartesi ovitrelle yaptırdım 4 tane yumurtam varmış pazar gecesi şiddetli kasık ağrım oldu hala oluyo çok şiddetli hemde dayanamıyorm dr normal diyo bnada dua edin lütfen Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Kafan dağıldı iyice desene kuzu oh ne güzel, yoğunluk iyidir ya :) bizde özledik zaten herkes dağıldı sende kaybolma

Ederiz tabi canım rabbim tez zamanda yüzünü güldürsun inş, çektiğin ağrılar sana bebis getirsin inşallah

DUAMIZ

"RABBİ HEBLi MiNES SALİHİN"

Her gün bir kişi için 500 tane çekiyoruz.

Bugün aziz kızı meltem icin okuyoruz.

Bu duanın yüzü suyu hürmetine Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... AMIN

>> D denizzz3 (ali kızı yasemin)

>> ASSOSyal (halim kızı elif)

>>
Pdr_ci (aziz kızı Meltem)

>> yassimin (hidayet kızı deniz)

>>
Dil-i bitab (Hüseyin kızı Saliha)

>>
Mutlu1anne (zeki kızı çiğdem)

>> Y yagmur_20 (Mukaddes kızı Yağmur)

Kızlar çok özür diliyorum. Giremedim kaç gündür. Telefonumu garantiye verdim başka telden de giremedim çünkü şifremi unuttum ya. Dün aldım telimi, şifreyi falan sıfırlayıp daha yeni girdim hakkınızı helal edin. Bana uyar bu şekilde. İnşallah 500 taneyi yetiştirebilirim çünkü bana çok gibi geldi malum okul oluyo yoğunluk oluyo. Eksik kalan arkadaşları tamamlayacağım inşallah. Bu arada bugün adet oldum yine. Bu ay aşılama yaptıracaz Allah iZin verirse. Ama aşılama bana hiç mantıklı gelmiyor. Araştırdığıma göre çoğu insanda tutmamış. O yüzden tek aşılama yapacağım. Doktor ne derse desin. Sonrası tüp bebek olur artık. Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…