bismillah dedin canım artık hayırlı olsun inşallah aşılamada tutar git hemen bi çiçek al bolll çiçeği olan açmış umut versin yine sana bana bize çok ihtiyacımız varKızlar çok özür diliyorum. Giremedim kaç gündür. Telefonumu garantiye verdim başka telden de giremedim çünkü şifremi unuttum ya. Dün aldım telimi, şifreyi falan sıfırlayıp daha yeni girdim hakkınızı helal edin. Bana uyar bu şekilde. İnşallah 500 taneyi yetiştirebilirim çünkü bana çok gibi geldi malum okul oluyo yoğunluk oluyo. Eksik kalan arkadaşları tamamlayacağım inşallah. Bu arada bugün adet oldum yine. Bu ay aşılama yaptıracaz Allah iZin verirse. Ama aşılama bana hiç mantıklı gelmiyor. Araştırdığıma göre çoğu insanda tutmamış. O yüzden tek aşılama yapacağım. Doktor ne derse desin. Sonrası tüp bebek olur artık. Allah yardımcımız olsun
Allah yardımcın olsun kuzum, son olur inş bize bebek haberi verirsinKızlar çok özür diliyorum. Giremedim kaç gündür. Telefonumu garantiye verdim başka telden de giremedim çünkü şifremi unuttum ya. Dün aldım telimi, şifreyi falan sıfırlayıp daha yeni girdim hakkınızı helal edin. Bana uyar bu şekilde. İnşallah 500 taneyi yetiştirebilirim çünkü bana çok gibi geldi malum okul oluyo yoğunluk oluyo. Eksik kalan arkadaşları tamamlayacağım inşallah. Bu arada bugün adet oldum yine. Bu ay aşılama yaptıracaz Allah iZin verirse. Ama aşılama bana hiç mantıklı gelmiyor. Araştırdığıma göre çoğu insanda tutmamış. O yüzden tek aşılama yapacağım. Doktor ne derse desin. Sonrası tüp bebek olur artık. Allah yardımcımız olsun
Ya ben ne kadar çiçek alsam hep soluyolar ya. En iyisi almayayım hiç evdeki bitkilere umut bağlayayım. :) inşallah canım . Sen ne geziyon bakam buralardabismillah dedin canım artık hayırlı olsun inşallah aşılamada tutar git hemen bi çiçek al bolll çiçeği olan açmış umut versin yine sana bana bize çok ihtiyacımız var
Allahım yardimcin olsun canım o güzel haberi sen verirsin inş canım hepimizin umudu olursunKizlar bir buçukta transferim var.Dua edin bana.Bir de bugun hicri yilbasi.Bir oturusta her seferinde besmele ile ihlas okunursa 1000 tane inşallah dualarin kabulune vesile.Ne olur bolca dua edin benim icin de.Çok ihtiyacim var.
GİZLİ TAKİPÇİNİZİMMMMYa ben ne kadar çiçek alsam hep soluyolar ya. En iyisi almayayım hiç evdeki bitkilere umut bağlayayım. :) inşallah canım . Sen ne geziyon bakam buralarda
Allah yar ve yardımcın olsun, inşallah hayırlısıyla Rabbim yüzünü güldürür bu seferKizlar bir buçukta transferim var.Dua edin bana.Bir de bugun hicri yilbasi.Bir oturusta her seferinde besmele ile ihlas okunursa 1000 tane inşallah dualarin kabulune vesile.Ne olur bolca dua edin benim icin de.Çok ihtiyacim var.
ben bunu yeni gördümDUAMIZ
"RABBİ HEBLi MiNES SALİHİN"
Her gün bir kişi için 500 tane çekiyoruz.
Bugün halim kızı elif icin okuyoruz.
Bu duanın yüzü suyu hürmetine Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... AMIN
>> D denizzz3 (ali kızı yasemin)
>>ASSOSyal (halim kızı elif)
>>Pdr_ci (aziz kızı Meltem)
>>yassimin (hidayet kızı deniz)
>>Dil-i bitab (Hüseyin kızı Saliha)
>>Mutlu1anne (zeki kızı çiğdem)
>> Y yagmur_20 (Mukaddes kızı Yağmur)
canımcım bu aralar biraz yoğundum kusura bakmayassimin Pdr_ci Dil-i bitab Y yagmur_20 Kızlar nerelerdesiniz? Duamiz başladı bildirim yapın sonra tesbihler birikmesin
tüp bebek de çok matah sayılmaz en azından aşılamada karnın ve toton delik deşik olmuyor ve iki kere operasyon geçirmiyorsun ve tonla ilaç almıyorsunKızlar çok özür diliyorum. Giremedim kaç gündür. Telefonumu garantiye verdim başka telden de giremedim çünkü şifremi unuttum ya. Dün aldım telimi, şifreyi falan sıfırlayıp daha yeni girdim hakkınızı helal edin. Bana uyar bu şekilde. İnşallah 500 taneyi yetiştirebilirim çünkü bana çok gibi geldi malum okul oluyo yoğunluk oluyo. Eksik kalan arkadaşları tamamlayacağım inşallah. Bu arada bugün adet oldum yine. Bu ay aşılama yaptıracaz Allah iZin verirse. Ama aşılama bana hiç mantıklı gelmiyor. Araştırdığıma göre çoğu insanda tutmamış. O yüzden tek aşılama yapacağım. Doktor ne derse desin. Sonrası tüp bebek olur artık. Allah yardımcımız olsun
İns cnm Allah isteyen herkese hayırlısiyla tez vakitte melekler göndersin insEderiz tabi canım rabbim tez zamanda yüzünü güldürsun inş, çektiğin ağrılar sana bebis getirsin inşallah
canım Allah çektiklerini müjdene haberci eylesin inşAllahSlm kızlar bende cumartesi ovitrelle yaptırdım 4 tane yumurtam varmış pazar gecesi şiddetli kasık ağrım oldu hala oluyo çok şiddetli hemde dayanamıyorm dr normal diyo bnada dua edin lütfen Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Kizlar bir saat once ciktim transferden.Hersey yolundaydi cok şükür.Embriyolarimiz sağlıklı çözüldü ve koyuldu.Merkez cok yoğundu bugün bayağı bekledik.O yüzden geç kaldik biraz.Rabbim inşallah bu sefer hayirlisiyla nasip eder.yaaa evet butun gun benimde aklimdaydii simdiye cikip eve bile gitmis olmasi lazim ama
canım nerede tedavi görüyordun? hayırlı olsun transferin Rabbim tutunup kucağına almayı nasip etsin.Kizlar bir saat once ciktim transferden.Hersey yolundaydi cok şükür.Embriyolarimiz sağlıklı çözüldü ve koyuldu.Merkez cok yoğundu bugün bayağı bekledik.O yüzden geç kaldik biraz.Rabbim inşallah bu sefer hayirlisiyla nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?