2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

bismillah dedin canım artık hayırlı olsun inşallah aşılamada tutar git hemen bi çiçek al bolll çiçeği olan açmış umut versin yine sana bana bize çok ihtiyacımız var

Allah yardımcın olsun kuzum, son olur inş bize bebek haberi verirsin

bismillah dedin canım artık hayırlı olsun inşallah aşılamada tutar git hemen bi çiçek al bolll çiçeği olan açmış umut versin yine sana bana bize çok ihtiyacımız var
Ya ben ne kadar çiçek alsam hep soluyolar ya. En iyisi almayayım hiç evdeki bitkilere umut bağlayayım. :) inşallah canım . Sen ne geziyon bakam buralarda

Kizlar bir buçukta transferim var.Dua edin bana.Bir de bugun hicri yilbasi.Bir oturusta her seferinde besmele ile ihlas okunursa 1000 tane inşallah dualarin kabulune vesile.Ne olur bolca dua edin benim icin de.Çok ihtiyacim var.
Allahım yardimcin olsun canım o güzel haberi sen verirsin inş canım hepimizin umudu olursun

Kizlar bir buçukta transferim var.Dua edin bana.Bir de bugun hicri yilbasi.Bir oturusta her seferinde besmele ile ihlas okunursa 1000 tane inşallah dualarin kabulune vesile.Ne olur bolca dua edin benim icin de.Çok ihtiyacim var.
Allah yar ve yardımcın olsun, inşallah hayırlısıyla Rabbim yüzünü güldürür bu sefer

ben bunu yeni gördüm
toplu çekicem canım diğerini bitirmek üzereyim

tüp bebek de çok matah sayılmaz en azından aşılamada karnın ve toton delik deşik olmuyor ve iki kere operasyon geçirmiyorsun ve tonla ilaç almıyorsun
aşılamada da şans %35 civarı yani normal yolla olmasıyla neredeyse aynı şans
bunu ürolog söylüyor
o yüzden aşılamada umutlarını yükselt
Allah gönlüne göre versin canım benim
olmazsa da olmaz napak yani
pasaport alıp asya turu yaparsınız
benim planım bu

canım Allah çektiklerini müjdene haberci eylesin inşAllah
emeklerini boşa çıkarmasın
ben tüm sürecini okumadım
tüp bebek mi yaptırıyorsun ve 4 yumurta döllenen yumurta mı toplanacak yumurta mı?

DUAMIZ

"RABBİ HEBLi MiNES SALİHİN"

Her gün bir kişi için 500 tane çekiyoruz.

Bugün hidayet kızı deniz icin okuyoruz.

Bu duanın yüzü suyu hürmetine Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... AMIN

>> D denizzz3 (ali kızı yasemin)

>> ASSOSyal (halim kızı elif)

>>
Pdr_ci (aziz kızı Meltem)

>> yassimin (hidayet kızı deniz)

>>
Dil-i bitab (Hüseyin kızı Saliha)

>>
Mutlu1anne (zeki kızı çiğdem)

>> Y yagmur_20 (Mukaddes kızı Yağmur)

D denizzz3 canım benim allah yar ve yardımcınız olsun.Hayırlı haberler almayı nasip etsin. Bütün gün aklimdaydin. İnş herşey çok güzel olacak

yaaa evet butun gun benimde aklimdaydii simdiye cikip eve bile gitmis olmasi lazim ama
Kizlar bir saat once ciktim transferden.Hersey yolundaydi cok şükür.Embriyolarimiz sağlıklı çözüldü ve koyuldu.Merkez cok yoğundu bugün bayağı bekledik.O yüzden geç kaldik biraz.Rabbim inşallah bu sefer hayirlisiyla nasip eder.

canım nerede tedavi görüyordun? hayırlı olsun transferin Rabbim tutunup kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…