insaallah kuzum hayirlisi olur senin icin benimde test gunum pazar gunu ama icimde hicbirsey hissetmiyorum ben yok gibi sanki umarim senin ekbriyolarin tutunur kacinci gun embriyosu ve kc tna koydular bn donmusumda yok hic herseye tekrardan baslicak olmk kafami cok yoruyor yaaKizlar bir saat once ciktim transferden.Hersey yolundaydi cok şükür.Embriyolarimiz sağlıklı çözüldü ve koyuldu.Merkez cok yoğundu bugün bayağı bekledik.O yüzden geç kaldik biraz.Rabbim inşallah bu sefer hayirlisiyla nasip eder.
Kız şurdan şuraya gidecek paramız yoktüp bebek de çok matah sayılmaz en azından aşılamada karnın ve toton delik deşik olmuyor ve iki kere operasyon geçirmiyorsun ve tonla ilaç almıyorsun
aşılamada da şans %35 civarı yani normal yolla olmasıyla neredeyse aynı şans
bunu ürolog söylüyor
o yüzden aşılamada umutlarını yükselt
Allah gönlüne göre versin canım benim
olmazsa da olmaz napak yani
pasaport alıp asya turu yaparsınız
benim planım bu
Herşey çok güzel olacak canım dualarımız kalbimiz seninle, inş iki hafta sonra burada mutluluk yazılarimizi paylaşıriz. Tesbihler ini çektim canım rabbim kabul etsin tez vakitte güzel haberler al inşKizlar bir saat once ciktim transferden.Hersey yolundaydi cok şükür.Embriyolarimiz sağlıklı çözüldü ve koyuldu.Merkez cok yoğundu bugün bayağı bekledik.O yüzden geç kaldik biraz.Rabbim inşallah bu sefer hayirlisiyla nasip eder.
Amin inşallah canim.Ankarada Gurgan Klinikte goruyorum.canım nerede tedavi görüyordun? hayırlı olsun transferin Rabbim tutunup kucağına almayı nasip etsin.
Ümitsizliğe kapilma.Hiç birşey hissetmeyi de bekleme.Sakin netten belirti filan okuyup bulandirma aklini.Daha once 3 tecrubem var.Hepsinde farkli agrilar farkli seyler yasadim.Akisina birak.Benim 5. Gun embriyosuydu.2 tane koyuldu.Ama bundan onceki de 5. Gun ve 2 taneydi yine olmamisti.Kismet inşallah bu sefer olur.insaallah kuzum hayirlisi olur senin icin benimde test gunum pazar gunu ama icimde hicbirsey hissetmiyorum ben yok gibi sanki umarim senin ekbriyolarin tutunur kacinci gun embriyosu ve kc tna koydular bn donmusumda yok hic herseye tekrardan baslicak olmk kafami cok yoruyor yaa
Allah razi olsun canim.İnşallah en kisa zamanda hepimiz guzel haberler alalim.Rabbim hepimize en kisa zamanda anneligi nasip etsin inşallah.Herşey çok güzel olacak canım dualarımız kalbimiz seninle, inş iki hafta sonra burada mutluluk yazılarimizi paylaşıriz. Tesbihler ini çektim canım rabbim kabul etsin tez vakitte güzel haberler al inş
Saolasin canim.Allah razi olsun.Hepimizin evlat hasretini hayirli sağlıklı evlatlarla sinsirsin inşallah.
Amin amin amin ecmainDil-i bitab Hüseyin kızı Saliha
Canım senin için tesbihler i çektim. Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsun. Eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Kucağın boş kalmasın
Hayirlisi ile sıkı sıkı tutunsunlar inşAllah tevekkel Allah.Ümitsizliğe kapilma.Hiç birşey hissetmeyi de bekleme.Sakin netten belirti filan okuyup bulandirma aklini.Daha once 3 tecrubem var.Hepsinde farkli agrilar farkli seyler yasadim.Akisina birak.Benim 5. Gun embriyosuydu.2 tane koyuldu.Ama bundan onceki de 5. Gun ve 2 taneydi yine olmamisti.Kismet inşallah bu sefer olur.
yaaa ne bilim kuzum test yapip yapip cikmadi diye kafayi yiyorum yaaaÜmitsizliğe kapilma.Hiç birşey hissetmeyi de bekleme.Sakin netten belirti filan okuyup bulandirma aklini.Daha once 3 tecrubem var.Hepsinde farkli agrilar farkli seyler yasadim.Akisina birak.Benim 5. Gun embriyosuydu.2 tane koyuldu.Ama bundan onceki de 5. Gun ve 2 taneydi yine olmamisti.Kismet inşallah bu sefer olur.
Allah razı olsun kuzucum kalbine diline sağlık Allah tez vakitte hepimizin gönül muradını nasip etsinMutlu1anne zeki kızı çiğdem
Canım tesbihler ini çektim. Rabbim tez vakitte eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah. Allah kabul etsin. Gönlünün muradini nasip etsin
İdrar testlerine aldanma hiç.10 gun oldu mu transferin olali.10. Gunde baktiriyorum ben kandan.Belli oluyor 10 gunde.yaaa ne bilim kuzum test yapip yapip cikmadi diye kafayi yiyorum yaaa
yarin 10. gunum cnm ama benim 3. gun 7 hucreli embriyo yarin baktircam bakalim ama cikmaz bisi gibime geliyor yaa cok umitsizim ben yaaaİdrar testlerine aldanma hiç.10 gun oldu mu transferin olali.10. Gunde baktiriyorum ben kandan.Belli oluyor 10 gunde.
Gune ya da hücre sayisina takilma.Arkadaslarimdan cok var 3. Gun embriyosu ile hamile kalan.Nasip bu işler.Rabbim yazdiysa olur inşallah.Rahat ol.yarin 10. gunum cnm ama benim 3. gun 7 hucreli embriyo yarin baktircam bakalim ama cikmaz bisi gibime geliyor yaa cok umitsizim ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?