2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

insaallah kuzum hayirlisi olur senin icin benimde test gunum pazar gunu ama icimde hicbirsey hissetmiyorum ben yok gibi sanki umarim senin ekbriyolarin tutunur kacinci gun embriyosu ve kc tna koydular bn donmusumda yok hic herseye tekrardan baslicak olmk kafami cok yoruyor yaa

Kız şurdan şuraya gidecek paramız yok ne asyası anam. Keşke olsa. Bu ev işi bizi çöktürdü birkaç ay kendimize gelemeyiz. Aşılama bile kredi kartıyla olacak Asya'yı falan ben de merak ediyorum ya, en çok da uzak Doğuyu ama. Benim de hayalim oralar aşılamanın yüzdesi daha az kuzu normal yoldan daha az bi oranı var. Tabi nasip bakalım. Zaten aylar geçtikçe alışıyor insan sanki

Herşey çok güzel olacak canım dualarımız kalbimiz seninle, inş iki hafta sonra burada mutluluk yazılarimizi paylaşıriz. Tesbihler ini çektim canım rabbim kabul etsin tez vakitte güzel haberler al inş

Ay kızlar valla içimde hiç bebek isteği falan kalmadı çünkü ben şuan başka şeylere odaklandım. Aklımın ucundan gecmiyo, dua ediyorum tesbih çekiyorum ama hepsi o kadar, içim boşalmış gibi. Belki de gerçekten alışkanlık artık :)

Birde şu rüyalarım olmasa :))

Rüyamda dağınık bebek kıyafetleri goruyorum, çorap tulum takım falan.yeni doğan hepsi. Tek tek alıp katlıyorum ayırıyorum renk renk takım takım. Kimin olduğu da belli değil

Ya benim aklımda yok gel sen rüyama gir :))

Ümitsizliğe kapilma.Hiç birşey hissetmeyi de bekleme.Sakin netten belirti filan okuyup bulandirma aklini.Daha once 3 tecrubem var.Hepsinde farkli agrilar farkli seyler yasadim.Akisina birak.Benim 5. Gun embriyosuydu.2 tane koyuldu.Ama bundan onceki de 5. Gun ve 2 taneydi yine olmamisti.Kismet inşallah bu sefer olur.

Herşey çok güzel olacak canım dualarımız kalbimiz seninle, inş iki hafta sonra burada mutluluk yazılarimizi paylaşıriz. Tesbihler ini çektim canım rabbim kabul etsin tez vakitte güzel haberler al inş
Allah razi olsun canim.İnşallah en kisa zamanda hepimiz guzel haberler alalim.Rabbim hepimize en kisa zamanda anneligi nasip etsin inşallah.

Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha
Canım senin için tesbihler i çektim. Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsun. Eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Kucağın boş kalmasın

Mutlu1anne zeki kızı çiğdem

Canım tesbihler ini çektim. Rabbim tez vakitte eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah. Allah kabul etsin. Gönlünün muradini nasip etsin

Hayirlisi ile sıkı sıkı tutunsunlar inşAllah tevekkel Allah.

yaaa ne bilim kuzum test yapip yapip cikmadi diye kafayi yiyorum yaaa

Allah razı olsun kuzucum kalbine diline sağlık Allah tez vakitte hepimizin gönül muradını nasip etsin

İdrar testlerine aldanma hiç.10 gun oldu mu transferin olali.10. Gunde baktiriyorum ben kandan.Belli oluyor 10 gunde.
yarin 10. gunum cnm ama benim 3. gun 7 hucreli embriyo yarin baktircam bakalim ama cikmaz bisi gibime geliyor yaa cok umitsizim ben yaaa

yarin 10. gunum cnm ama benim 3. gun 7 hucreli embriyo yarin baktircam bakalim ama cikmaz bisi gibime geliyor yaa cok umitsizim ben yaaa
Gune ya da hücre sayisina takilma.Arkadaslarimdan cok var 3. Gun embriyosu ile hamile kalan.Nasip bu işler.Rabbim yazdiysa olur inşallah.Rahat ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…